Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 11 hodinami, Harwey napsal:

@Vítek75 mozes napisat nejake dalsie info o aute? stav, povod, dalsie fotky...

alebo uz si to niekde tu postoval? dik

Je to Lotus Elan +2 S130 r.1971, dovezeno z USA, takže LHD, motor 1,6 Twin Cam cca 126k, 4rychlosti, náhon na zadek, stav po dovozu, el. nefunkční, brzdy ko, lak ko, interier na opravu. V současné době už vše funguje, musí se dopojit el. antena a origo radio a hlavně udělat lak. Příští rok bych rád jezdil. Původní barva byla žlutá a tak ho i nechám nalakovat.

https://www.automobile-catalog.com/car/1971/1432775/lotus_elan_2s_130.html

• Like 1
  • Díky 2
  • Dát hlas 2
Odesláno
On 11/8/2025 at 11:09 AM, LovecK said:

Takový typický servis na vesnici v zemědělském družstvu, aneb byl jsem si pro auto… 😉

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

U mna podobna umyvarka 🙂 (vzadu v okne 918 Spyder).

Vyuzil som tych par minut kym je ciste, na foto. Peknu robotu chalani odviedli, takto pekne sa ten matny lak asi este nikdy neleskol 😃

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 2
  • Haha 1
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Studnice vědomostí v motosportu ohledně kompletace motoru, prvního startu, zajíždění, výměny oleje, výběru komponetů atd. Bohužel pouze v aj.

Jay On Why He Left Real Street Performance, Building Engines, and 2JZ Top Speed Record

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ještě jedno informativní video. Rozborka motoru po sezóně Formula Drift. Kontrola vent. vůlí, tlak. ztráty, opotřebení všech komponetů + návrh změn pro přístí rok.

2JZ TEARDOWN: Adam LZ's 2025 Formula Drift Engine

Odesláno

Paradni dopoledne. Asi jedno z nej svezeni letos. Super podminky a vubec zadnej provoz.

• Like 10
  • Dát hlas 3
  • po měsíci...
Odesláno
V 17. 2. 2026 v 12:00, Dali napsal:

Nový mazlík

Dobře ty! Objemu se očividně nebojíš!:)) Stejný motor jsem dneska poslouchal v Grand Wagoneeru😎

Ať slouží a dělá radost!

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Od pulky cervence 2025 stala v garazi a vcera chytla na prvni drcnuti. To bylo, pravda, lehce necekany, protoze jsem pred otocenim klicku vytah pojistku palivovy pumpy, aby se olej natlakoval pred prvnim startem po delsi pauze.

Ukazalo se, ze uz jsem senilni, nebot nejsem s to spravne precist mapku pojistek a vytahl jsem jinou .

c694533877a5ee0ead5055a32d14f51c.jpeg

• Like 13
  • Haha 2
  • Dát hlas 3
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...