Vítek75 Odesláno 13. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2025 před 11 hodinami, Harwey napsal: @Vítek75 mozes napisat nejake dalsie info o aute? stav, povod, dalsie fotky... alebo uz si to niekde tu postoval? dik Je to Lotus Elan +2 S130 r.1971, dovezeno z USA, takže LHD, motor 1,6 Twin Cam cca 126k, 4rychlosti, náhon na zadek, stav po dovozu, el. nefunkční, brzdy ko, lak ko, interier na opravu. V současné době už vše funguje, musí se dopojit el. antena a origo radio a hlavně udělat lak. Příští rok bych rád jezdil. Původní barva byla žlutá a tak ho i nechám nalakovat. https://www.automobile-catalog.com/car/1971/1432775/lotus_elan_2s_130.html 1 2 2
bluman Odesláno 14. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2025 On 11/8/2025 at 11:09 AM, LovecK said: Takový typický servis na vesnici v zemědělském družstvu, aneb byl jsem si pro auto… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. U mna podobna umyvarka (vzadu v okne 918 Spyder). Vyuzil som tych par minut kym je ciste, na foto. Peknu robotu chalani odviedli, takto pekne sa ten matny lak asi este nikdy neleskol Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
financ Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 V 13. 11. 2025 v 9:06, brownwld napsal: Kde to je? Podel se o tip, diky! Stuartgarage, Slovensko, kousek od Žiliny
Roland Sands Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 Studnice vědomostí v motosportu ohledně kompletace motoru, prvního startu, zajíždění, výměny oleje, výběru komponetů atd. Bohužel pouze v aj. Jay On Why He Left Real Street Performance, Building Engines, and 2JZ Top Speed Record Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 13. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2025 Ještě jedno informativní video. Rozborka motoru po sezóně Formula Drift. Kontrola vent. vůlí, tlak. ztráty, opotřebení všech komponetů + návrh změn pro přístí rok. 2JZ TEARDOWN: Adam LZ's 2025 Formula Drift Engine Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 18. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2025 Paradni dopoledne. Asi jedno z nej svezeni letos. Super podminky a vubec zadnej provoz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10 3
financ Odesláno 20. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2025 Žabička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
1kubik Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Dnes konečně +10°C, suché silnice, tak jsem poprvé od Vánoc neodolal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Dali Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Nový mazlík Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Hasňa Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února V 13. 2. 2026 v 21:59, 1kubik napsal: Dnes konečně +10°C, suché silnice, tak jsem poprvé od Vánoc neodolal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Palec nahoru za Trinity! 1
Igicz Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února V 17. 2. 2026 v 12:00, Dali napsal: Nový mazlík Dobře ty! Objemu se očividně nebojíš!:)) Stejný motor jsem dneska poslouchal v Grand Wagoneeru Ať slouží a dělá radost!
financ Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Nešlo odolat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
bizzydko Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března konečne späť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 13
Jeronimo Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Večer jsem si musel ještě trochu přitopit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
Slaco Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Exiztence Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Prvních 500km spolu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 17 1
KFL Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Od pulky cervence 2025 stala v garazi a vcera chytla na prvni drcnuti. To bylo, pravda, lehce necekany, protoze jsem pred otocenim klicku vytah pojistku palivovy pumpy, aby se olej natlakoval pred prvnim startem po delsi pauze. Ukazalo se, ze uz jsem senilni, nebot nejsem s to spravne precist mapku pojistek a vytahl jsem jinou . 13 2 3
Murphy97 Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna uz jsem se nemohl dockat, az Starenu zase uvidim.. parada 1
bizzydko Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna v domacom prostredi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se