Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

No mozna jsem to napsal ostreji/nesikovneji, ale opravdu to tak na me pusobi - jiny duvody ke koupi neuvedl.....NICMENE, to neni vubec spatne!! Ten duvod (proste to chci) je stejne legitimni jako jakejkoliv jinej. Kdyz se mu to libi at si to koupi.

Odesláno

OK, ale ja teda z jeho dotazu pochopil, ze kouka po necem pohodlnem na brazdeni Evropy. To je dobrej duvod, ne?:)  Posledni veta naprostej souhlas.

Odesláno

OK, ale ja teda z jeho dotazu pochopil, ze kouka po necem pohodlnem na brazdeni Evropy. To je dobrej duvod, ne?:)  Posledni veta naprostej souhlas.

Áno TLD, pochopil si to správne, bolo to písané v prvom príspevku, tvoja skúsenosť v Álpach bola zrejme negatívna ci aspoň ta to neuchvatilo na to aby si to kúpil?
Odesláno (upraveno)

No mozna jsem to napsal ostreji/nesikovneji, ale opravdu to tak na me pusobi - jiny duvody ke koupi neuvedl.....NICMENE, to neni vubec spatne!! Ten duvod (proste to chci) je stejne legitimni jako jakejkoliv jinej. Kdyz se mu to libi at si to koupi.

môj dotaz nesmeroval k tomu aby ste mi schválili kúpu, ale k informáciám a užívateľským radám ktoré by mi uľahčili rozhodovanie. Upraveno uživatelem ewolucionar
Odesláno

OK, ale ja teda z jeho dotazu pochopil, ze kouka po necem pohodlnem na brazdeni Evropy. To je dobrej duvod, ne? :)  Posledni veta naprostej souhlas.

Ok, me spis utkvelo to ze nema zadnej realnej duvod proc triklku a ne kabrio (kdyz teda nejde o to klopeni na motce). Osobne si pohodovy brazdeni Evropy umim predstavit v kabriu mnohem vic nez na trikolce (ani v jednom jsem Evropu nebrazdil, ale parkrat jsem ji projel na ruznejch nahacich - tak mam predstavu o pohodlnosti sedla).

Odesláno

môj dotaz nasmeroval k tomu aby ste mi schválili kúpu, ale k informáciám a užívateľským radám ktoré by mi uľahčili rozhodovanie.

Ted to prosim neber jako rypani, ale proc ne to kabrio? Jako jestli chces zkusit "neco jinyho" tak OK, ale to velmi rychle prejde myslim. Ono neni nahoda, ze se ty trikolky nepouzivaj ve velkym, kdyby byly tak skvely tak jsou vsude.

Odesláno

Ehm, existuje nejaké "ikonické" auto dneška? Akurát pozerám výborné Grand Torino s Eastwoodem a uvedomil som si, že dnes asi ani neexistuje auto, ktoré by človek kúpil a 40 rokov hýčkal v garáži... Čo ja viem, ani Ford Mustang, ani BMW M3 mi nepripadajú také úžasné. Mýlim sa, alebo dnešný automobilový priemysel naozaj produkuje len sračky?

Tak ja nejsem moc objektivni, ale treba takovej F-Type R bych si klidne hyckal.

Odesláno

Ewo, uchvatilo a nadchlo. Ale proste je moto pro me vic. A ty veci co me vadilo sem psal. Na vikend si to starsne rad pujcim a ty Alpy rad dam,ale vlastni nechci. To byl muj zaver:).

Odesláno

Pôjdem touto cestou da sa to požičať na deň 380 euro, dám test a potom sa rozhodnem.

Jo asi nejlip co muzes udelat.

Odesláno

Vono kdyz se podivam na cenikovku auta, ktere jsem nyni dostal jako nove sluzebni (1,2m), a ze ktereho jsem az na par veci pomerne nestastnej (a to si opravdu kazdy den rikam "darovanemu koni na zuby nehled" a "nejlepsi auto je to sluzebni"), tak bych mel take jasno.

Odesláno

Když ono je to těžký. 90% lidí vůbec nepotřebuje / nechce řidičský auto. A jim ty serepetičky nevadí, vlastně jim vyhovují. Já vlastně nevím, jaké nové auto stojí za to koupit. Teď mám možnost koupit dva roky staré BMW 328i od kamaráda. Projel jsem se a asi ne. Víc věcí mě tam štve, než kolik mě těší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...