gas Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Chtěl jsem jako druhé sportovní auto youngtimer, byla volná ještě jedna garáž, mám rád staré časy a hydraulické posilovače řízení povedlo se, samozřejmě manuál, zadokolka, samosvor. Kompletně nový motor, chladiče, brzdy, spojka a v podstatě většina mechaniky. Původní lak, bez havárie se serviskou. Sehnat velký problém, už jich je málo. Pocit z auta je neskutečný, řízení, vyvážení, řazení dokonale. Ještě vyhodim priplatkove 18 kola a dám na origo 17, má to lepší zpětnou vazbu.
Roland Sands Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Tak tohle je opravdu krása, gratulace. Jen pro zajímavost, co znamená kompletně nový motor (po go nebo výměna za nový)?
gas Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Udělaný komplet celý tak, jak to tehdy mělo udělat Porsche. Keramika ims ložisko, lišty, řetězy, gufera. Vše jak má včetně vyvážení. Stalo to původního majitele 350t před 5t km
Pavelpu27 Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 (upraveno) Je parádní. Až budeš prodávat ta kola, dej mi vědět. Kamarád to samé koupil předčasem taky a tyhle GT3 by moc rád. Upraveno 28. března 2019 uživatelem Pavelpu27
Roland Sands Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Tomu říkám dobrá koupě . Přeji spoustu spokojených km.
Rodkopf Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Udělaný komplet celý tak, jak to tehdy mělo udělat Porsche. Keramika ims ložisko, lišty, řetězy, gufera. Vše jak má včetně vyvážení. Stalo to původního majitele 350t před 5t km Gratulace! Fakt hezke a dobre auto. O tech motorech mi to nekdo rikal, ze ty puvodni celkem casto odchazeji a novy neni zadny levny spas.
Americkej Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Nádherná klasika. Tohle je IMO jedna z nej možností na víkendovku. Upřímně Ti jí závidím.
Stepi(c)k Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 gas: dovoz, nebo jsi na ni narazil nekde v CR?Jinak preji, at dela jenom radost.
Pavelpu27 Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 gas: dovoz, nebo jsi na ni narazil nekde v CR?Jinak preji, at dela jenom radost.Zcela jasně v ČR, podle RZ
Frostie Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Zcela jasně v ČR, podle RZJakože to nemohlo být dovezené a přihlášené v ČR? Proč?
Murphy97 Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Pavel to zrejme mysli tak, ze kdyby to prihlasoval gasik, tak asi ne v Praze, coz samozrejme vetsina lidi zde nemuze tusit a to i presto, ze tu nejake vinice v Troji mame :-)
Frostie Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Pavel to zrejme mysli tak, ze kdyby to prihlasoval gasik, tak asi ne v Praze, coz samozrejme vetsina lidi zde nemuze tusit a to i presto, ze tu nejake vinice v Troji mame :-)Jo, tak to je jiná
M3maniac Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Gratulace gasiku, vypada pekne :-) musime vymyslet nejakej 911 srazek :-)
hedonista Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 Chtěl jsem jako druhé sportovní auto youngtimer, byla volná ještě jedna garáž, mám rád staré časy a hydraulické posilovače řízení povedlo se, samozřejmě manuál, zadokolka, samosvor. Kompletně nový motor, chladiče, brzdy, spojka a v podstatě většina mechaniky. Původní lak, bez havárie se serviskou. Sehnat velký problém, už jich je málo. Pocit z auta je neskutečný, řízení, vyvážení, řazení dokonale. Ještě vyhodim priplatkove 18 kola a dám na origo 17, má to lepší zpětnou vazbu.Já bych to na 17 nedával, bude to kačena.
gas Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 (upraveno) Hoši, na 17 to bylo původně postaveno a naladěno z fabriky a já jsem to na 17 řídil, pocit z řízení je o třídu lepší. Zpětná vazba, reakce na změny směru, cit, brzdění. Bavím se o okreskove jízdě. Byl jsem z toho dost překvapeny Upraveno 28. března 2019 uživatelem gas
Murphy97 Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 (upraveno) V ty garazi mas ale hroznej bordel :-) A neni skoda ho prodavat? Upraveno 28. března 2019 uživatelem Murphy97
M3maniac Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 To auto bylo homologovany uz i na 18ky, stejne s tim krev nikde nepojedes :-) a youngtimer rikas jo? :-))) to si jeste pockas chvili :-)
gas Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 V ty garazi mas ale hroznej bordel :-) A neni skoda ho prodavat?Pár lístků kua Scuderia
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se