Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl jsem jako druhé sportovní auto youngtimer, byla volná ještě jedna garáž, mám rád staré časy a hydraulické posilovače řízení :) povedlo se, samozřejmě manuál, zadokolka, samosvor. Kompletně nový motor, chladiče, brzdy, spojka a v podstatě většina mechaniky. Původní lak, bez havárie se serviskou. Sehnat velký problém, už jich je málo. Pocit z auta je neskutečný, řízení, vyvážení, řazení dokonale. Ještě vyhodim priplatkove 18 kola a dám na origo 17, má to lepší zpětnou vazbu.

post-1461-0-57333100-1553762843_thumb.jpeg

Odesláno

Udělaný komplet celý tak, jak to tehdy mělo udělat Porsche. Keramika ims ložisko, lišty, řetězy, gufera. Vše jak má včetně vyvážení. Stalo to původního majitele 350t před 5t km :D

Odesláno (upraveno)

Je parádní. Až budeš prodávat ta kola, dej mi vědět. Kamarád to samé koupil předčasem taky a tyhle GT3 by moc rád.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

Udělaný komplet celý tak, jak to tehdy mělo udělat Porsche. Keramika ims ložisko, lišty, řetězy, gufera. Vše jak má včetně vyvážení. Stalo to původního majitele 350t před 5t km :D

Gratulace! Fakt hezke a dobre auto. 

O tech motorech mi to nekdo rikal, ze ty puvodni celkem casto odchazeji a novy neni zadny levny spas.

Odesláno

Zcela jasně v ČR, podle RZ

Jakože to nemohlo být dovezené a přihlášené v ČR? Proč?

Odesláno

Pavel to zrejme mysli tak, ze kdyby to prihlasoval gasik, tak asi ne v Praze, coz samozrejme vetsina lidi zde nemuze tusit a to i presto, ze tu nejake vinice v Troji mame :-)

Odesláno

Pavel to zrejme mysli tak, ze kdyby to prihlasoval gasik, tak asi ne v Praze, coz samozrejme vetsina lidi zde nemuze tusit a to i presto, ze tu nejake vinice v Troji mame :-)

Jo, tak to je jiná

Odesláno

Chtěl jsem jako druhé sportovní auto youngtimer, byla volná ještě jedna garáž, mám rád staré časy a hydraulické posilovače řízení :) povedlo se, samozřejmě manuál, zadokolka, samosvor. Kompletně nový motor, chladiče, brzdy, spojka a v podstatě většina mechaniky. Původní lak, bez havárie se serviskou. Sehnat velký problém, už jich je málo. Pocit z auta je neskutečný, řízení, vyvážení, řazení dokonale. Ještě vyhodim priplatkove 18 kola a dám na origo 17, má to lepší zpětnou vazbu.

Já bych to na 17 nedával, bude to kačena.
Odesláno (upraveno)

Hoši, na 17 to bylo původně postaveno a naladěno z fabriky ;) a já jsem to na 17 řídil, pocit z řízení je o třídu lepší. Zpětná vazba, reakce na změny směru, cit, brzdění. Bavím se o okreskove jízdě. Byl jsem z toho dost překvapeny

Upraveno uživatelem gas

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...