Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno
A jak se u vás říkalo Leninovejm sanim? 
A co teprve buben tajgy, T34 sport...
Odesláno
před 8 hodinami, vwtyp11 napsal:

Ne, carevna je je jen ta před. Tehle se carevna nikdy neříkalo 

Správně, Carevna je jen jedna - Volha 21

Leninovi saně byl Moskvič

s termínem T34 sport jsem se nesetkal 😞

carevna 2.jpg

Odesláno

Kluci  a taky se U NÁS v rodině rikalo sousedovi Kolohnát. To jsem zvedavej kdo me napise ze to neni spravne, ze se jmenoval Krupička😀🤙🏻

Moskvice mel děda postupně dva a vzdycky to byl IVAN🤪

Jo to byly casy, když strýc roztlacoval dedovo Ivana a po naskoceni do kabiny se propadl podlahou a odjel z kopce obkrocmo na prahu🤣🤣

Odesláno
To vztahuješ k Leninovejm saním, nebo k fotce carevny? V prvním případě správně, v druhém viz obr  
zaz966.thumb.jpg.391a7e1d604042e15bf04df13311cc50.jpg
Ne, k bubnu tajgy, alias T-34 sport (ZAZ 968)
Odesláno
před 2 minutami, Frostie napsal:

Ne, k bubnu tajgy, alias T-34 sport emoji3.png (ZAZ 968)

tak to jsem fakt nikdy neslyšel 😄 asi proto, že jediný ZAZy, který jsem kdy potkal, tak byly v NDR a tolik jsem v té době nešprechtil 😄

Odesláno
tak to jsem fakt nikdy neslyšel  asi proto, že jediný ZAZy, který jsem kdy potkal, tak byly v NDR a tolik jsem v té době nešprechtil
No vidíš... Nicméně, k nám se nevozili, hlavní odbyt byl v NDR. U nás byl pak až následný model Tavria
Odesláno

T34 sport jsem taky nikdy neslysel, ale je to fakt vtipny. Preci jen tech uprav oproti standardnimu T34 tam vidim celkem dost😂

• po 4 týdnech...
Odesláno

Vcera jsem potkal Cerberu v super stavu. Vypadala jak nova a v tehle barve na slunicku nadherne vyniknou jeji linie. Koncentrovana elegance. Az cloveka zamrzi, ze se takova nizka, dlouha kupe uz vubec nevyrabi. Kam se hrabe zakrslej F-Type. Tohle na sebe tahne zraky bez vyjimky vsech kolemjdoucich.

Cerbera.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...