Conrad Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června (upraveno) Tak co je lepší vybrat pěnový spray třeba safe750 nebo Solo / výhody malý lehký všude se vejde/ nebo práškový 1 kg třeba tento https://www.traiva-shop.cz/p/hasici-pristroj-praskovy-do-auta-1kg?gad_source=1&gad_campaignid=17338685503&gclid=CjwKCAjw3_PCBhA2EiwAkH_j4qdT8ass3ZcvOg5DzFY2ewCszO5OwN8LTIvinalLmdumUreQlHG3gBoCrc8QAvD_BwE#16308 což už je poměrně velkej kus Uvažuji malý požár asi zvládnou oba a když to celé blafne pak se stejně jen modlit Upraveno 26. června uživatelem Conrad
vwtyp11 Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 8 hodinami, Vladar91 napsal: To sem neznal a vypadá to super, teda az na tu hadici pod kapotou. Vezmu ten FSS. Díky za tipy! Blazecut prave pomůže v době, kdy nevis, ze horis:)
Z. Paul Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Na malý plamínek asi cajk, mě hořelo auto a nepomohl ani velký hasičák ani dva mini odněkud z Bauhausu. Až dvě cisterny ale zase aspoň něco na zpomalení hoření je fajn. Vozím myslím kilovýho prcka, nic to asi neudela ale třeba by to ten EGR zpomalilo
Conrad Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 5 hodinami, Conrad napsal: Tak co je lepší vybrat pěnový spray třeba safe750 nebo Solo / výhody malý lehký všude se vejde/ nebo práškový 1 kg třeba tento https://www.traiva-shop.cz/p/hasici-pristroj-praskovy-do-auta-1kg?gad_source=1&gad_campaignid=17338685503&gclid=CjwKCAjw3_PCBhA2EiwAkH_j4qdT8ass3ZcvOg5DzFY2ewCszO5OwN8LTIvinalLmdumUreQlHG3gBoCrc8QAvD_BwE#16308 což už je poměrně velkej kus Uvažuji malý požár asi zvládnou oba a když to celé blafne pak se stejně jen modlit Asi vezmu ten práškovej, četl jsem na spray tenhle názor asi není tak daleko od věci a kufr je velkej. Cena za 750 ml vody, několik gramů pěnidla a trochu dusíku jako hnací plyn. Obal je patrně dražší než náplň.
Vladar91 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června před 18 hodinami, vwtyp11 napsal: Blazecut prave pomůže v době, kdy nevis, ze horis:) Tak chápu že u Vás co máte motory vzadu je to ještě o to lepší
Vladar91 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června před 16 hodinami, Z. Paul napsal: Na malý plamínek asi cajk, mě hořelo auto a nepomohl ani velký hasičák ani dva mini odněkud z Bauhausu. Až dvě cisterny ale zase aspoň něco na zpomalení hoření je fajn. Vozím myslím kilovýho prcka, nic to asi neudela ale třeba by to ten EGR zpomalilo Já řeším primárně veterány, kde ti chytne nějaký únik v karbci nebo okolí. Moderní auto je asi lepší nechat hořet a odejít někam do bezpečí. Ty plasty jen tak neuhasíš.
YPO Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června (upraveno) Nevěřím tomu, že něco podobného neexistuje i pro osobáky. Upraveno 27. června uživatelem YPO
Vladar91 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června před 5 minutami, YPO napsal: Nevěřím tomu, že něco podobného neexistuje i pro osobáky. To je ten blazecut co zminoval VWtyp.
YPO Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června před 1 minutou, Vladar91 napsal: To je ten blazecut co zminoval VWtyp. Oukej ... nevím, že se to jmenuje tak honosně
Ivan Lelák Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Mimochodem, minulý týden jsem byl na akci Le Mans Classic a vím, že tam bylo i pár dalších lidí odsud. Úžasná akce, opravdové závody, kdy piloti auta moc nešetří. Rozdíl je v tom, že všechna auta nejezdí celých 24 hodin, ale jen 3 stinty po 45 minutách. Je 6 kategorií, podle roků, kdy auta závodila, kategorie se střídají, takže je při vlastním závodu celých 24 hodin na co koukat. K tomu závod Le Mans Legends, což jsou novější auta a další samostatnou kategorií je skupina C, to jsou auta, která po trati létala rychlostí až 400 km/h (rekord je tuším 404 km/h nebo tak nějak). 8 1
bluman Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července 11 hours ago, Ivan Lelák said: Tie krivky mi prisli na prvy pohlad povedome... A google potvrdil: Skoda 130RS (mali sme 110R) Parada! Dik za fotky.
Ivan Lelák Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července V 11. 7. 2025 v 23:02, bluman napsal: Tie krivky mi prisli na prvy pohlad povedome... A google potvrdil: Skoda 130RS (mali sme 110R) Parada! Dik za fotky. Tohle rozhodně není klasická 130 RS, je to prototyp, který prý Škoda postavila v roce 1978 pro skupinu A5. Motor 1558 ccm, 190 koní, 5-tikvalt. Jela prý jen 2 závody (Jaroslav Bobek a Oldřich Horsák). Vůbec jsem o tom autě nevěděl. To co píšu, jsem si přečetl na cedulce u auta, neumím to potvrdit. 1 1
Prochy68 Odesláno 14. července Nahlásit Odesláno 14. července https://www.skoda-motorsport.com/cs/skoda-130-rs-a5-okridlena-silnicni-stihacka/ 2 1
bluman Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Neviem, kam inam to dat, a myslim, ze sem sa to celkom hodi. To dynko s rotorom je skratka skvele
bluman Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Alpina bude pokracovat v produkcii pod znackou BOVENSIEPEN. Toto je ich prvy pocin, trochu vylepsena M4 : BOVENSIEPEN ZAGATO 611 HP, 700 Nm, >300 km/h, 3,3s 0-100 km/h 4
instant Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července neni to ten bajny desiaty santov sob? Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner, Blitzen, Rudolf a Bovensiepen. yebnutejsie meno pre automobilovu znacku nevymyslia ani Cinania..
bluman Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července (upraveno) 3 hours ago, instant said: neni to ten bajny desiaty santov sob? Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner, Blitzen, Rudolf a Bovensiepen. Je to priezvysko zakladatela Alpiny: Burkard Bovensiepen (no, niezeby jeho krstne meno znelo o moc lepsie ). Koncom 2023 zomrel, teraz to vedu/vlastnia jeho synovia Florian a Andreas. EDIT: Cely nazov firmy je (bol): ALPINA Burkard Bovensiepen GmbH + Co. KG BMW kupilo len znacku ALPINA, nie celu firmu. Upraveno 24. července uživatelem bluman
instant Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července (upraveno) ja chapem ze to je asi niekoho meno. ale ze by to bola polahcujuca okolnost.. proste pat pismen alebo tri slabiky, zlate pravidla brandingu, udrelo mi to proste do oka. hoci auto vyzera prijemne, myslim ze pol miliona eur sa fakt da minut aspon desiatimi lepsimi sposobmi, ak teda uz musia byt minute na kupu auta. a fčil ešče totok: Florian & Andreas Bovensiepen Haarsalon und Manikur to si uz proste neodmyslis a hotovo, vybavene.. mozu sa fešáci válat pod autáky kolko len scu.. aj z hentym zagátem. Upraveno 24. července uživatelem instant 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se