bedan Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 V 2. 4. 2015 v 8:08, maxigabrielg napsal: hm, no ved to sa mi paci najviac, ta divna maska.... Darth Vader osobne.som vedel, ze som divny aj ja! Čelní pohled s tou maskou je dobrý, ze zadu taky, ale ta boční silueta na mne působí nevyváženě. Malý rozvor a velké převisy karosérie.
sibirnaya Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 tohle je nadhera - 3,8 atmosfera z carrery S, 375HP http://www.carbuzz.com/news/2015/4/1/Is-The-Porsche-Boxster-Spyder-The-Greatest-Porsche-Roadster-Ever-7726211/
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 sibirto ma prijemne prekvapilo, ze este stale dokazu mysliet aj na klasikov!zda sa ,ze obe nizsie rady nakoniec budu zaujimavejsie pre driverov a 911 sa pomaly prevteli do GT kategorie ( nemyslim spec edicie )aj ten novy Cayman je hodne ostre auto
sibirnaya Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 ja mam hlavne radost, ze udelali roadster, spyder, ty kapky za voperkama miluju. 2010..
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 nastastie som este neprezul....cez sviatky vyrazim niekde na vylet, Tara ma od dnes uz prazdniny a čumim to snezenie....
mondeo2 Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 počkej......kolik že jí je? prázdniny maj školáci..............
Honza.manta Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 V 2. 4. 2015 v 8:00, maxigabrielg napsal: kedze ja som dost silne zdeformovany a mam pomerne divny vkus a pacia sa mi auta, ktore su casto odsudene do krabicky Skarede auto - tak nebude prekvapenim, ze mne sa tento novy kusok zapacil na prvy pohlad! Je to tak trochu Darth Vader ( sorry!) a fakt ulet! s technikou som nikdy nemal problem, stary kus mi vzladom nikdy nesadol ( zadne svetla ala tuning), ale novsie modely znacky su mi uz blizsie a tento novy model RX je pre mna velmi prijatelny Lexus http://www.autorevue.cz/lexus-v-new-yorku-predstavil-novou-generaci-modelu-rx#utm_medium=selfpromo&utm_source=autorevue&utm_campaign=RSSfeed Ošklivý není, když ale já jsem na staré klasiky a navíc nesnáším elektroniku.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 V 2. 4. 2015 v 11:11, mondeo2 napsal: počkej......kolik že jí je? prázdniny maj školáci.............. Je to uz starsi kus,na Vianoce mala 19, tu studuje na umeleckej desing a maju uz prazdniny do utorka
Duke650 Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 "maxigabrielg" nastastie som este neprezul.... Takto u nas dnes vypada jaro
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 tak ja dufam, ze do zajtra sa to zlepsi a vyrazime sa zabavit.... Honza - Mantatak ty si stary klasik, to mi je jasne..... ale aspon vies, kde patris - a to je na tebe fajn! bedantak ono sa to do terenu nedostane, takze previs skodi iba optickymne ta maska sedi ako ritka na serbel, uvidime nazivo
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) kedze sme vazne postihnuty s hodinkami a v tomto vlakne aj benzinom, tak sa to sem hodi - kamarat si vyhliadol dost nekonvencne hodinky, ktore ako mnohe ine modely spajaju nase tuzby a zalubu. greco_ltm-18t-3d4df.jpg Pre mna to je tiez nerozdelitelne ( a ked si pozeram stare fotky z mladosti, tak sa bavim na tom, ze ake rozne kombinacie aut a hodiniek na mna vyskakuju) a urcite mnohy z vas tiez maju vysnenu ( alebo aj realnu) predstavu - ktore spojenie je podla vas najviac podarene?Notoricky zname je Breitling a Bentley, menej zname ( aspon pre mna) Greco na obrazku, ale existuje spusta modelov, o ktorych ani netusim, a su prepojene s benzinovym oparom. Ja osobne som mal napriklad Monaco, ktore preslavil Steve McQueen v super filme Le mans, a pre mna najoblubenejsie motoristicke hodinky vyrobil Rolex. Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem maxigabrielg
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) foto hodiniek sa mi nepodarilo skopirovat Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem maxigabrielg
Maxmillian Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 To bude tohle ne? http://www.ablogtowatch.com/greco-hexagonal-nut-watch/
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 ano, to som myslel!http://www.europastar.com/magazine/watch-galleries/1004087405-les-temps-modernes-ltm-18t-by-greco-geneve.html dalsie nazory?skusenosti?
ewolucionar Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Su hrozne,ta kreslena grafika.... prim sport a skoda 110 R,poljot a moskvich,dajtona a vsetko.....
instant Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 hodinky hnus. Lexus fajny, Porsche este lepsie na tom Lexuse mi nesmierne vadi linia tej listy a skla az po piate dvere (ale zvyknem si urcite), naopak interier je konecne ako ma byt, vyborny http://www.autoblog.com/2015/04/02/2016-lexus-rx-new-york-2015/
ewolucionar Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Sefdizajner Lexusu,mal trvat na oznaceni LSD,,je to skarede aj Kia vie krajsie auta.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 mna napadlo este:Chopard a Mille Miglia
tommas4 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Posledních 10 let se mi tyhle nechutný ameriky libí čím dál více. Cadillac CT6, náááádhera.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se