Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 to chapem, ale: Je dobojováno. Na právě začínajícím autosalonu v New Yorku byli vyhlášeni vítězové ankety Světové auto roku 2015. Hned tři ocenění si odnesla automobilka Mercedes-Benz! Ten se mohl radovat i z dalších ocenění. Stuttgartská automobilka získala prvenství také v kategoriích nejluxusnější auto s modelem Coupé třídy S a nejlepší supersport díky vozu Mercedes AMG GT. .....?Je to nejprestižnější titul, jaký můžete s automobilem vyhrát. A my jsme jej vybojovali pro třídu C, která je absolutním vítězem na celém světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Posledních 10 let se mi tyhle nechutný ameriky libí čím dál více.Cadillac CT6, náááádhera. Tak trochu mi to připomíná XJ, taky paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 kedze sme vazne postihnuty s hodinkami a v tomto vlakne aj benzinom, tak sa to sem hodi - kamarat si vyhliadol dost nekonvencne hodinky, ktore ako mnohe ine modely spajaju nase tuzby a zalubu.Pre mna to je tiez nerozdelitelne ( a ked si pozeram stare fotky z mladosti, tak sa bavim na tom, ze ake rozne kombinacie aut a hodiniek na mna vyskakuju) a urcite mnohy z vas tiez maju vysnenu ( alebo aj realnu) predstavu - ktore spojenie je podla vas najviac podarene?Notoricky zname je Breitling a Bentley, menej zname ( aspon pre mna) Greco na obrazku, ale existuje spusta modelov, o ktorych ani netusim, a su prepojene s benzinovym oparom. Ja osobne som mal napriklad Monaco, ktore preslavil Steve McQueen v super filme Le mans, a pre mna najoblubenejsie motoristicke hodinky vyrobil Rolex.tak zatial pre mna najvacsi ulet je HUBLOT, model LaFerrariuplne sialene nieco, chcem!!! http://www.gizmag.com/hublot-laferrari-watch/27278/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 to chapem, ale: Je dobojováno. Na právě začínajícím autosalonu v New Yorku byli vyhlášeni vítězové ankety Světové auto roku 2015. Hned tři ocenění si odnesla automobilka Mercedes-Benz! Ten se mohl radovat i z dalších ocenění. Stuttgartská automobilka získala prvenství také v kategoriích nejluxusnější auto s modelem Coupé třídy S a nejlepší supersport díky vozu Mercedes AMG GT. .....?Je to nejprestižnější titul, jaký můžete s automobilem vyhrát. A my jsme jej vybojovali pro třídu C, která je absolutním vítězem na celém světě. Chtěl jsem se ze zajímavosti zeptat - co říkáte na nejlepší design v podání Citrónu Cactus? Za mě je to fakt hnus poslední doby. Už jsem tu někde psal, že Citrón DS po designové stránce je krásný, ale Cactus? Za mě vůbec. Co myslíte? Líbí/nelíbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 musim upozornit, ze nie som uplne nezaujaty.... moje prve auto bolo CX, niekedy v roku 1981 asi - a bola to vtedy uzasna pecka - pohodlie a vybava, etccc...a tak som sa o znacku dost zaujimal, model DS 23 a SM s Maseratti motorom, casom som kupil zopar Kachniciek ( 2CV) aj pre dceru,... potom uz nic az po tebou spominany model DS5, ten je desingom zaujimavy, technicky zial slabsie zaklady.Cactus mi az tak nevadi - napad postavit velke, lacne a jednoduche auto by sa mohol ujat, a v praxi to nemusi byt zle vozitko, nie je to ziadna nadhera, ale tam ani nemierili a ma to celkom uspech, takze asi ciel zasiahli.kamarat, viem, ze ty beries auta vazne a tak chapem, ze to nebude tvoja srdcovka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) Jestli někde může být "World Car Design of the Year: Citroën C4 Cactus", tak to bych se s dalšíma titulama na místě MB spíš styděl...Což není vyjádření averze vůči Citroënům (jaky doma jeden máme), ale frustrace z toho jak hnusné a blbé auto Cactus je - půlden zápůjčky během servisu stačil. Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 musim upozornit, ze nie som uplne nezaujaty.... moje prve auto bolo CX, niekedy v roku 1981 asi - a bola to vtedy uzasna pecka - pohodlie a vybava, etccc...a tak som sa o znacku dost zaujimal, model DS 23 a SM s Maseratti motorom, casom som kupil zopar Kachniciek ( 2CV) aj pre dceru,... potom uz nic az po tebou spominany model DS5, ten je desingom zaujimavy, technicky zial slabsie zaklady.Cactus mi az tak nevadi - napad postavit velke, lacne a jednoduche auto by sa mohol ujat, a v praxi to nemusi byt zle vozitko, nie je to ziadna nadhera, ale tam ani nemierili a ma to celkom uspech, takze asi ciel zasiahli.kamarat, viem, ze ty beries auta vazne a tak chapem, ze to nebude tvoja srdcovka! Mě spíš zajímal názor i z jiného pohledu. V DS5 jsem jel a je to fakt designová mňamka - byla ve FULL výbavě plus ta její panoramatická střecha - no super, ale když jsem zjistil cenu, šel jsem to vývrtky . A to v čem se shodneme zcela jistě je fakt, že z jízdy jsem opravdu nijak nadšený nebyl. Ale to je vedlejší - osobně bych si to auto nekoupil, protože zaplatit takovou petelici jen za design je mimo mísu. Cactuse jsem viděl a měl jsem možnost do toho sednout, s kamarádem se kterým jsme striktně zaměřeni za stará Volva, Saaby a Mercedesy jsme se v tomto ohledu názorově rozešli, zatímco jemu se design líbí, mě vůbec. A to se týká jak exterieru, tak interieru. Ale jsem divnej, líbí se mi především stará auta 90´. A abych nebyl úplně negativní, tak jsem měl včera půjčené Subaru WRX STI (bývalá Impreza) a musím říct, že je to pila a když auto na zábavu, tak právě toto . Byl jsem s autem na výletě v LBC a opravdu jsem si ten den moc užil. Spotřeba kolem 17/100km mě docela mile překvapila oproti předchozím modelům. Super autíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Jestli někde může být "World Car Design of the Year: Citroën C4 Cactus", tak to bych se s dalšíma titulama na místě MB spíš styděl...Což není vyjádření averze vůči Citroënům (jaky doma jeden máme), ale frustrace z toho jak hnusné a blbé auto Cactus je - půlden zápůjčky během servisu stačil.ja neviem, ze s akym autom to zrovnavas, ked ho nazyvas, ze je to blbe auto. Nemam osobnu skusenost a ani ziadne ine info o tejto triede vozitok do mesta, ale vcera som kupil novy Top Gear, kde ho prave testuju s Cliom, WV Up a myslim ze Smartom a celkove ho tam chvalia - su to male a jednoduche auta, lacne prepravniky. A ani s dizajnom nemaju problem ( Cactus vypada ako koncept, co prave usiel z autosalonu), ale to uznam, ze je vec vkusu, ale zda sa, ze su ludia, ktory to povazuju za zabavne.V zaverecnom hodnoteni napisali, ze: Cactus je diamant, ale ma par kazu. Je brilantne originalni a ma tolik charakteru, ze si ho vy a vase rodina oblibite i pres jeho nedokonalosti. OK, je to len nazor Top Gearu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Sphinxx ako som pisal, mne je jasne, ze ty si stary klasik a taketo ulety budu mimo tvoj zaujem ( a Cactus ma inu cielovu skupinu ), ale vidis sam, ze ako aj v inych odvetiach, tak nazory sa rozchadzaju - aj v hodinkach, v mode a tak aj v autach je to len uhol pohladu a vkusu a potreby kupujuceho. Ako aj spominane WRX Sti je pre nas zazitok a velky usmev, ale pre bezneho cloveka je to jedno skarede modre nieco, co ma lacny plastovy interier a hrozne hlucne a nepohodlne pazrave zariadenie, ktore nezrychluje o nic lepsie, ako dobre nadupany diesel ( cca 5.2 az 5.5 na 100 ) a je mozne, ze ten diesel ho ustve na dialnici a stale bude menej zrat o 10 litrov na sto... Len malo kto si kupy taketo auto, a aj ked som tej triede teoreticky fandil, tak zial nam vymiera, EVO skoncilo a nic nove nebude. Ten den ti celkom zavidim, uz som davnejsie nemal nic podobne, ale teraz na jar nieco vyberiem v Dream Car na vikend a urobim si radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) Gabo, je mi jasné, že se názory na různá auta liší, ten Cactus mi ale leží v hlavě, respektive to ocenění, proto mě zajímalo, jestli se opravdu tak líbí . EDIT: podstatné kolem STi jsem Ti poslal do SZ, ať to tu nezasírám . Jinak když se vrátím k Tvé myšlence diesel vs. benzín, respektive moderní diesel, tak máš určitě pravdu, ale troufám si říct, že to co by STi ztratilo na rozjezdu (zrychlení) dožene hooodně rychle v zatáčkách . Navíc víš, jak to je s naftou . Nepopíratelně máš ale pravdu kolem spotřeby, tam je diesel jasný vítěz. Zase na druhou stranu u STi se na spotřebu nehledí, tam jde ven adrenalin a to něco stojí . Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 to je jasne, ze ja by som mal tiez radsej zabavnejsie Sti ako diesel, preto som to aj tak napisal: >Ako aj spominane WRX Sti je pre nas zazitok a velky usmev, ale pre bezneho cloveka je to jedno skarede modre nieco, co ma lacny plastovy interier a hrozne hlucne a nepohodlne pazrave zariadenie, ktore nezrychluje o nic lepsie, ako dobre nadupany diesel< len je to v realnom komercnom svete tazko obhajit a preto chapem aj odporcov a ich protiargumenty.ja som vpodstate vyrastol na GTi triede a moj vtedy splneny sen bola Integrale EVO a tak Sti je vlastne dalsie vylepsene pokracovanie.... PS - ten Dream cars mozeme kludne poriesit aj spolu - ze by sme sa dvaja-traja dali dokopy pekny vikendovy zazitok!PS 2 - dobre temy o autach tu nikdy nie su na obtiaz, cize kludne to pis sem, myslim, ze aj ostatnych ludi to zaujima a potesi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Chápu tu podstatu . A v zásadě se vlastně nabízí i odpověď pro to, proč už to tady EVO zabalilo, je to užrané a téměř nepoužitelné do městského provozu, natož do Prahy . Jinak to sem klidně dej (ten obsah), nechtěl jsem, aby to vyznělo, jako plevel ale spíš, jako doporučení pro Tebe, když už jsi projevil zájem, proto jsem to vyjmul a hodil to SZ . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 zazitok zo Subaru Sti mi zaslal a urobil mi radost Sphinxx: COPY:Co se týče WRX STi, tak kamarád byl v Praze a potřeboval tu na dva dny nechal auto s tím, že jestli chci, můžu si s ním udělat výlet. Tak jsem si natankoval a vyrazil na cestu Praha - Mělník - Česká Lípa - Cvikov - LBC a zpět Praha přes Boleslav. No a musím říct, že jsem si to moc užil a při posezení u večeře jsme o tom autě diskutovali do půlnoci . Je to jeho druhá zkušenost (máme to zažité, jako Imprezu, tak o ni budu psát, jako o Impreze, byť je to nově jen WRX STi), čili je to jeho druhá zkušenost s Imprezou STi a tuto si pochvaluje o něco víc než tu předchozí. Já jsem měl imprezu v roce 2005, takže přímé srovnání s předposledním modelem nemám, ale i tak od roku 2004/2005 ujela ve zpracování hodně dopředu. A co je nejlepší - cena zůstává pořád lehce nad hranicí 1MIO. Tahle konkrétní je fakt pila, já mám srovnání s rokem 2005 - měl jsem dvoulitrový BOXER s 280PS, tato má 300PS a 2.5 motor. Rozdíl ve výkonu jsem nijak extra nepocítil, ale v jízdních vlastnostech je tohle fakt super, přičemž i ta z roku 2005 byla velmi dobrá, ale tohle je fakt super - řízení přímočaré, okamžitě reagující, brzdy jsou abslutně bez prodlevy a samo má špičkový podvozek, jak je u Sůba zvykem. Pro informaci tato má najeto aktuálně kolem 22.000km. Kamarád ji koupil v Praze lehoulince přes 1M v kompletu (tedy barva a křídlo). Ale Gabo nevím, nevím ... Ty zarytý Mercedesář a momentálně jezdící i v komfortním Jagu, tohle z Tebe vytřese duši ... doporučuji si ji prvně vyzkoušet, kdybys měl zájem ji koupit, pošli SZ, dám Ti kontakt. Bez vyzkoušení bych auto nekupoval, pokud jsi zvyklý, že Tě auta hýčkají . A další věc je, že to chce mít s tímto typem auta něco najeto, protože člověk hodně rychle podlehne jeho síle, je to asi jako u M3/M5, není to obyčejné autí. Nicméně v cenové skupině kolem 1M není o čem uvažovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 zle som sa vyjadril ohladom akcie Dream cars - moja kamaratka vlastni zaujimavu pozicovnu aut prave pod nazvom Dream cars http://dream-cars.cz/auta/nabidka?category=7 a ja som mal predstavu, ze by som si pozical nieco zaujimave a urobili si pekny vikend. Kludne si pozri, ze co vsetko tam maju a potom pri kave si to mozeme spolu prebrat a vybrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) Z dreamcars byl nejlepsi Caterham. Protoze to je cista esence jizdy Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem Michelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Z dreamcars byl nejlepsi Caterham. Protoze to je cista esence jizdy to nie je zly napad, ale vsetko tam je zalozene na nizkej hmote a tak je to jasne, ze pre moju baletnu postavicku bude zabava vo forme velkeho americkeho 8 valca ako je to Camaro ( v peknej uprave) alebo podobne zviera.Este sa pohravam s myslienkou na Godzillu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cleric Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Tak za mne by to byla asi tahle trojka:1. Mazda RX82. Ford Mondeo 20153. Citroen C4 Cactus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Je dobre si uvedomit,ze sti,Evo su seria s ktorou sa mozes postavit na start erzety rallye bez uprav tak ako je...neviem si tam predstavit ziadne Tdi. Neni to auto pre lazenskych svihakov...ale to najdolezitejsie je ze je to polotovar.ma blok motora ktory znesie v pohode 1000 koni.3 dify ponukaju neskutocne jazdne vlastnosti a prenos vykonu na nespevnenych povrchoch..porovnavat tieto ikony motosportu s Tdi na dialnici ci zrychleni je neznalost...spotreba je adekvatna jazde.lebo kazdy centiliter benalu za to stoji.. zena hladkanim plynu da 8.4 ja na okruhu ci sotoline 30 a viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Je dobre si uvedomit,ze sti,Evo su seria s ktorou sa mozes postavit na start erzety rallye bez uprav tak ako je...neviem si tam predstavit ziadne Tdi. Neni to auto pre lazenskych svihakov...ale to najdolezitejsie je ze je to polotovar.ma blok motora ktory znesie v pohode 1000 koni.3 dify ponukaju neskutocne jazdne vlastnosti a prenos vykonu na nespevnenych povrchoch..porovnavat tieto ikony motosportu s Tdi na dialnici ci zrychleni je neznalost...spotreba je adekvatna jazde.lebo kazdy centiliter benalu za to stoji.. zena hladkanim plynu da 8.4 ja na okruhu ci sotoline 30 a viacved prave to som s tym chcel povedat - ze neznalec ( ako to ty nazyvaš) ma iny pohlad na vec ako my blazni do aut!dufam, ze si tie moje vety tak pochopil.... ( postavit seriove Evo ci Sti ci hocičo na start erzety beriem skor ako vtipne nadsadenie - alebo dalsi neznalec?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Já si myslím že sériové Evo by mohlo - v pohode - stát i na startu rallye Paříž -Dakar. Ale jen na startu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se