Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 2. 2016 v 16:16, M3maniac napsal:

Jojo, vpravo pole , vlevo hřbitov..... Cesta širší než D1,ale proč bychom tu neměřili když nám pán bůh laser dá , laser dá. Chápu centrum, chápu obydlenou a zastavěnou část, chápu školy a školky , ale toto nechápu..... Za celou dobu bodového systému jsem měl jednou rychlost cca 74km/h 100m od cedule obce, zase pole, prostě pomáhat a chránit. Včera mladej zastavil před hospodou aby mě naložil, stál tam 3 minuty než jsem vylezl ven a modré majáky a PČR opět v akci.... Mladej má řidičák asi 3měsíce tak byl z akce vykulený :-) Říkám poldovi bydlel jsem 20let na te a te ulici, denně tam stojí 30 aut na požární ploše, prostě denně.... , pak jsem mu ukázal včera vyfocené vozidlo poldů na chodníku a lidi drátujou za to, že stál 3minuty v zákazu..... Ovšem na reakci české justice čekáme rok a dva měsíce, ano směnka je na soudu 14 měsíců, frajer si jezdí po dovolených, dělá rekonstrukci hotelu, novou elektrárnu na střechu , ale za 14 měsíců nebylo jediné stáni. Je mi z tohoto systému na nic.....

Prostudovat Field survival manual na D-FENS, nic na místě neplatit, nedávat řidičák z ruky, nic nepodepisovat. A kdyžtak mi pak poslat SZ, vymyslíme strategii.
Odesláno (upraveno)

Dneska jsem náhodou zabrousil do Černé růže. Je tam vystavenejch pár Rolls Royců a dva Bentleye. Není to nějak moc obsáhlá expozice, ale i tak mi to udělalo radost. Tak jestli to někoho bude zajímat, tak má možnost se tam juknout.

Upraveno uživatelem t2
Odesláno

Letošní zima byla celkem v pohodě na to, aby člověk občas provětral i mazlíky. Jezdil jsem 997 v průměru 3x do měsíce a v pátek jsem ji za celou dosvadní zimu poprvé opláchl. Ale je fakt, že se těším, až přezuju na letní kola a pořádně ji protáhnu. Ale ani tyhle "zimní" disky nejsou vůbec ošklivý, ne?

post-34705-0-15178200-1455548098_thumb.jpg

Odesláno

Tak "jen" GT3 není nic, za co by se člověk musel stydět :-)) zmátl mě ten přední nárazník, ten černej kus pod ním vypadá jak z RS.

V 15. 2. 2016 v 10:30, M3maniac napsal:

jen GT3....paradoxně je na Nordschleife rychlejší než RS :-) myslím stejnou generaci 997 mkI, obě maji 415k jen RS má širší p...l a velke křídlo a plastové zadní okno jestli se nepletu....

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_N%C3%BCrburgring_Nordschleife_lap_times

Odesláno

No já se taky nestydím :-) GT3 RS poznáš na první pohled podle křídla na svačinu a širších zadních blatníku....

to Pavel: já bych neměl to srdce to drtit v zimě byt je sucho, všude plno štěrku a soli......mám pojištění jen 3-10....ale znám típka, co má zimní sadu i na GT3 a lítá v tom zima nezima  :)

post-7459-0-48989200-1455558076_thumb.jpg

Odesláno

diky, toho kridla jsem si vsiml, ale nebyl jsem si jistej, pritom ten naraznik je fakt jak z RS. Nicmene, muj dream car, snad se k tomu brzo priblizim :-) Ani tou 997 bych nepohrdnul :-))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...