Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Jak píše M3, nevím Hanz jesti to fakt takhle provozuješ, ale já jsem takhle jednou málem zašoupal po kamion zezadu, přede mnou pořád nic pak najednou návěs, no od té doby už na telefon za volantem nešáhnu, kam se hrabe nějaká pokuta, tohle byl šok, jako prase a vyškolilo mě to pořádně.

Jinak k tématu - asi jsem "vovce", ale když mě nachytaj poliši při přestupku a jsem si toho vědom, tak to uznám a zaplatím, bylo by mi trapně se s nima dohadovat. Ale to, co píše Pavel má taky svoje, stát chyba se může na obou stranách, nicméně bych to využil pouze při pochybení, ne z vychcanosti. Na druhou stranu se snažím jezdit v rámci povolených limitů.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale tady nejde o diskuzi o tom ,že nezaplatím a že jsi nejsem vědom, tady jde o to, že když tě chytí 3.ledna ,že jedeš v obci 77, protože mladé ujel bus do práce a pak 20.prosince tehož roku 78 když se honis stihnout dokoupit darky tak ti proste vemou papiry.....ktere te treba ziví. Sory za hacky....neni to moje klavesnice a seru na to....

Odkaz ke komentáři

Vraťme se k tem pozitivnějším věcem  :) cayman vs elfer...Berlin a checkpoint charlie ....no naštěstí se oba kluci slitovali nad obecenstvem a docela to pěkně voroštovali, jen co se vyklidil ten cyklista co je musel za každou cenu předject.....za mě prostě vede 911  :)

post-7459-0-81713800-1455881596_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

M3maniac: asi jsi reagoval na mě. Mě papíry živí a mám v nich nasypáno stejně, jako v nových Béčkách, takže by mě to asi hodně zabolelo a jen tak bych je nedal, ale jak jsem psal, stritkně se snažím rychlost dodržovat v obci (+ 5km/h), někdy se to nedaří, nicméně zrovna v obci to je důležité (děti, navrátilci z hospody, chodci podél silnice atp.) a taky tam platí, že čím vyšší překročení, tím vyšší sankce. Kde bych trochu povolil uzdu jsou okresky a dálnice (např. D5/8/10/11/47 v určitých úsecích. Těch 130km/h mi přijde na dnešní auta docela málo mohli to zvednout na 160km/h.

Na druhou stranu, když jedu trasu například Písek - Selibov - Protivín, kde je rovinka a vidím tam ty křížky a nesmyslné až tragické nehody na dlouhé přehledné rovince, tak nechápu, co tam ti lidé dělali a vlastně se ani nedivím, že máme takováto omezení.

A ještě poslední věc, protože mě to nebaví, tak jen k tomu s čím reativně souhlasím s Pavlem je to, že za extrémní buzeraci považuji úseky ve městech. Za chvilku se budou řidiči více soustředit na radary než na bezpečnost, to je nesmysná a šikanozní buzerace.  

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Snažím se na to nahlížet rozumně - můj původní příspěvěk, přehlédl jsem 70 a jel 86, OK tak jsem prostě vůl, zaplatím 500,- Kč a jedu dál. Ale jsou situace, které mohou být nefér, a tam bych postupoval jako Pavel. Stejně jako před nějakou dobou - na dlouhé rovince, která se rozšiřuje na dva pruhy a je vidět na celé údolí před sebe (obchvat kolem Božejova směrem na Kamenici nad lipou), jedu 112 tempomat, a na začátku rovinky, kde to policajti měří ze zastávky v polovině údolí, mě předjíždí auto - a seberou mě, ten rychlejší jel dál nezastaven...tenkrát jsem to taky zacáloval, ale toto bych dnes určitě řešil jinak.

Odkaz ke komentáři

Tak tak , ta posledni věta je to co je špatně, člověk se ze strachu za minutu podává asi 5x na tachoš jestli náhodou nejede 59kmh.....ty křížky jsou z 90% průser toho, že lidi nemají respekt , nemají odhad a pak k tomu přidaji zmatek ( na silnici kde vedle se be postavíš v klidu 5 aut se nevejdou 3 )....ty předjíždíš někoho, kdo před tebou jede celou dobu 75 v 90ce ,ale když jsi vedle něj tak ho da na podlahu a ikdyby jela z protismeru tatrovka...ti lidi vůbec neřeší co se může stát když jeden o druheho brnkne....vybrzduji a tak stejne jim nedochazi co se na dalnici stane pri retezovce......Bohužel je to hodně o řidičských schopnostech, odhadu a hlavně respektu k lidskému životu. Na závěr musím přidat , nikdo není dokonalý a i mistr tesař se někdy utne jak se říká.....

Odkaz ke komentáři

V 19. 2. 2016 v 11:56, M3maniac napsal:

....ty křížky jsou z 90% průser toho, že lidi nemají respekt , nemají odhad a pak k tomu přidaji zmatek ( na silnici kde vedle se be postavíš v klidu 5 aut se nevejdou 3 )....ty předjíždíš někoho, kdo před tebou jede celou dobu 75 v 90ce ,ale když jsi vedle něj tak ho da na podlahu a ikdyby jela z protismeru tatrovka...ti lidi vůbec neřeší co se může stát když jeden o druheho brnkne....vybrzduji a tak stejne jim nedochazi co se na dalnici stane pri retezovce......Bohužel je to hodně o řidičských schopnostech, odhadu a hlavně respektu k lidskému životu. Na závěr musím přidat , nikdo není dokonalý a i mistr tesař se někdy utne jak se říká.....

Napsal jsi to přesně tak, jak jsem to myslel já a je to přesně o zkušenostech. Bohužel někdy sebevědomí a ego přidá další křížek u silnice.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Daytony nebo zelené suby :lol2:

Mám ještě Pragu Piccolo a tu bych taky chtěl asi pustit já už se nikam nevejdu ale furt se držím toho že je to dobrá investice

Upraveno uživatelem Jagman
Odkaz ke komentáři

V 19. 2. 2016 v 17:45, Jagman napsal:

Daytony nebo zelené suby :lol2:

Mám ještě Pragu Piccolo a tu bych taky chtěl asi pustit já už se nikam nevejdu ale furt se držím toho že je to dobrá investice

obavam se, ze to neni moc dobra investice. kabrio jo, ale spis tricaty leta a ideal nemecko. pokud na tom slusne vydelas, tak bych to pustil, todle moc nahoru nende..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Diky Sibir mame ji uz hrozne dlouho nevydelam na tom v to ani nedoufam ale aspon naklady bych rad dostal z5 to by na neake jete Rolady mohlo dat at neni smutek takovej jinak k ni mam i stare papiry je to neak 31-32 rok :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...