Trojan Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 On to je bodykit co osadili na R8. A zkuste hadat, z ceho vzali svetla. Predni z Bentley, zadni z Lamborghini.Volant samozrejme take neni vlastni, ten je z Porsche. Designer se jmenuje Novak a rika si Novague, myslim ze vice komentovat netreba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Mimochodem panove se silnejsimi predohraby, jak tezke je u vasich aut urvat predek kdyz pridate plyn na mokru? Myslim na rovine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Viggen sel na trojku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 V 3. 10. 2016 v 12:09, Trojan napsal: On to je bodykit co osadili na R8. A zkuste hadat, z ceho vzali svetla. Predni z Bentley, zadni z Lamborghini.Volant samozrejme take neni vlastni, ten je z Porsche. Designer se jmenuje Novak a rika si Novague, myslim ze vice komentovat netreba.Asi jsem mimo, ale na tom je něco špatného? Kolik zavedených automobilek používá díly i z docela levných aut. Podle mě je tenhle kousek moc prima, design se povedl a že to jezdí s technikou R8? To jezdilo/jezdí Lamborghini Gallardo a Huracán taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capoun Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 V 13. 3. 2015 v 15:55, TLD napsal: tlto nema chybu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Taková blbost... a přitom potěší: http://auto.idnes.cz/vymena-pneumatik-vaclavske-namesti-d68-/automoto.aspx?c=A160929_213352_automoto_hig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 V 3. 10. 2016 v 13:48, MadButcher napsal: Taková blbost... a přitom potěší: http://auto.idnes.cz/vymena-pneumatik-vaclavske-namesti-d68-/automoto.aspx?c=A160929_213352_automoto_higdobré to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Jo jo, jednoho z nich znam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 Mě ten čas nepřijde žádný zázrak, za tu dobu by parta cikánů dokázala nejen sundat kola, ale i přerazit číslo karoserie a kompletni ji přestříkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 V 3. 10. 2016 v 12:36, Pavelpu27 napsal: Asi jsem mimo, ale na tom je něco špatného? Kolik zavedených automobilek používá díly i z docela levných aut. Podle mě je tenhle kousek moc prima, design se povedl a že to jezdí s technikou R8? To jezdilo/jezdí Lamborghini Gallardo a Huracán taky.Na "Novaque" je spatne vsetko. Myslienka dobra - realizacia je rozporuplna. Kazdopadne 110R je pre mna najkrajsi komercny dizajn co embecka vytvorila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2016 V 3. 10. 2016 v 17:11, Josef01 napsal: Mě ten čas nepřijde žádný zázrak, za tu dobu by parta cikánů dokázala nejen sundat kola, ale i přerazit číslo karoserie a kompletni ji přestříkat No a neznas je? Mohl bys je taky poslat na tu krizovatku u Muzea a natocit to. To by byl slusny narez, kdyby se tam vrhli na nejake nahodne auto co tam zastavi, sundali mu kola, prerazili cislo karoserie... To by teprve byla sledovanost na YT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 DSG převodovka na 2016 Golfu 7 R vydržela přesně 38.077 km, než mě to nechalo stát u Velmezu na D1. To jsem od VW a opěvované DSG nečekal teda. Btw v rámci záruky mám nárok na zapůjčení náhradního auta maximálně na 5 dní, i kdyby se auto opravovalo třeba 2 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 no ty vole.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 ..a co si cakal, ak sa mozem smelo opytat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 ja by som cakal, ze to odide tak pri 120... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 (upraveno) asi tak. Především nejezdím nikde okruhy, Launch control jsem udělal akorát pár kámošům pro představu...občas to protáhnu na okresce, ale pořád to auto jede 90% v normálním režimu, a ne "na krev". I vzhledem k tomu nájezdu za půl roku je jasné, že s tím autem jezdím především dálky a ne crcání po městě. Upraveno 4. října 2016 uživatelem Mechac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 (upraveno) To je fakt k nasrání,taky bych měl představu že aspoň kilo to musí vydržet jak psal sibiřAle ten nájezd máš teda brutální za půl roku Upraveno 4. října 2016 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Ono je to reálně dneska už 8 měsíců. Ono se to nezdá ale je to hned, 1000 km za týden, to stačí jet 2x do prahy, v sobotu se projet, v neděli na výlet. + pak jedeš taky na hory, na dovču atd...a jsi na tom nájezdu teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Sibir: tak je, zaklad je mat poriadnu metu a prekonat ju. Sudruhovia v NDR mozno len nepochopili, ktorym smerom ma nastat zlepsenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 V 4. 10. 2016 v 8:36, sibirnaya napsal: ja by som cakal, ze to odide tak pri 120...V O2 103kw byla pri prodeji v 190k stale zcela bez problemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se