Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

On to je bodykit co osadili na R8. A zkuste hadat, z ceho vzali svetla. Predni z Bentley, zadni z Lamborghini.

Volant samozrejme take neni vlastni, ten je z Porsche.

Designer se jmenuje Novak a rika si Novague, myslim ze vice komentovat netreba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 3. 10. 2016 v 12:09, Trojan napsal:

On to je bodykit co osadili na R8. A zkuste hadat, z ceho vzali svetla. Predni z Bentley, zadni z Lamborghini.

Volant samozrejme take neni vlastni, ten je z Porsche.

Designer se jmenuje Novak a rika si Novague, myslim ze vice komentovat netreba.

Asi jsem mimo, ale na tom je něco špatného? Kolik zavedených automobilek používá díly i z docela levných aut. Podle mě je tenhle kousek moc prima, design se povedl a že to jezdí s technikou R8? To jezdilo/jezdí Lamborghini Gallardo a Huracán taky.

Odkaz ke komentáři

V 3. 10. 2016 v 12:36, Pavelpu27 napsal:

Asi jsem mimo, ale na tom je něco špatného? Kolik zavedených automobilek používá díly i z docela levných aut. Podle mě je tenhle kousek moc prima, design se povedl a že to jezdí s technikou R8? To jezdilo/jezdí Lamborghini Gallardo a Huracán taky.

Na "Novaque" je spatne vsetko.

Myslienka dobra - realizacia je rozporuplna. Kazdopadne 110R je pre mna najkrajsi komercny dizajn co embecka vytvorila.

Odkaz ke komentáři

V 3. 10. 2016 v 17:11, Josef01 napsal:

Mě ten čas nepřijde žádný zázrak, za tu dobu by parta cikánů dokázala nejen sundat kola, ale i přerazit číslo karoserie a kompletni ji přestříkat :D

No a neznas je? Mohl bys je taky poslat na tu krizovatku u Muzea a natocit to. To by byl slusny narez, kdyby se tam vrhli na nejake nahodne auto co tam zastavi, sundali mu kola, prerazili cislo karoserie... To by teprve byla sledovanost na YT :lol2:

Odkaz ke komentáři

DSG převodovka na 2016 Golfu 7 R vydržela přesně 38.077 km, než mě to nechalo stát u Velmezu na D1. To jsem od VW a opěvované DSG nečekal teda. Btw v rámci záruky mám nárok na zapůjčení náhradního auta maximálně na 5 dní, i kdyby se auto opravovalo třeba 2 měsíce.

Odkaz ke komentáři

asi tak. Především nejezdím nikde okruhy, Launch control jsem udělal akorát pár kámošům pro představu...občas to protáhnu na okresce, ale pořád to auto jede 90% v normálním režimu, a ne "na krev". I vzhledem k tomu nájezdu za půl roku je jasné, že s tím autem jezdím především dálky a ne crcání po městě.

Upraveno uživatelem Mechac
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...