Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 10. 2016 v 9:17, vintage napsal:

ad R200:

Motor vzadu jako starý Rka to asi bude mít těžko, co?

Má to motor jak R8, takže uprostřed...

Však to je to milionkrát omílaný Rko, jen teď na něj konečně dostali papíry, tak to jde nabízet ofiko. Je to přestavba R8 - musíš dodat auto a k tomu to 4.2Mio

Odesláno

Jako povedlo se jim to, ale za pět míčů (nevim za kolik se dá sehnat starší R8) bych si do garáže pořídil něco jinýho a nejspíš by toho bylo víc :-) Jsem zvědavej jaký bude mít projekt 'komerční' úspěch :-) Ale držím jim palce. 

V 12. 10. 2016 v 9:49, Lamiczka napsal:

Má to motor jak R8, takže uprostřed...

Však to je to milionkrát omílaný Rko, jen teď na něj konečně dostali papíry, tak to jde nabízet ofiko. Je to přestavba R8 - musíš dodat auto a k tomu to 4.2Mio

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

čím méně se prodá, tím lépe pro majitele. Ono Lambo, Ferrari se omrzí, přeci jenom je to pořád "konfekce", Hoffmann docela sympaticky vybočuje jak vzhledem, tak kvalitou zpracováním.

Návštěvník maxipesfik
Odesláno (upraveno)

:lol2:

co znamená ten smajlík?

Upraveno uživatelem maxipesfik
Odesláno

A v čem jako Hoffmann a Novák vybočují v kvalitě zpracování? Všechno na tom autě jsou sériový díly (hlavně R8) a na karoserii není technicky nic výjimečného. Nebo tím jako myslíš, že zpracováním vybočují tím špatným směrem a na kvality "běžných" supersportů prostě nikdy nedosáhnou? Protože tomu bych docela věřil...

Odesláno
  V 12. 10. 2016 v 9:52, vintage napsal:

Jako povedlo se jim to, ale za pět míčů (nevim za kolik se dá sehnat starší R8) bych si do garáže pořídil něco jinýho a nejspíš by toho bylo víc :-) Jsem zvědavej jaký bude mít projekt 'komerční' úspěch :-) Ale držím jim palce. 

Nerozumím, proč to shazuješ? Není to ani veterán, ani replika. Je to auto, postavené na osvědčeném - a mimochodem velmi dobrém - základu tak, aby PŘIPOMÍNALO původní R200. Myslím, že se to designově velmi povedlo, toť můj názor.

Odesláno
  V 12. 10. 2016 v 11:11, maxipesfik napsal:

:lol2:

co znamená ten smajlík?

No to že si to napsal jako bys nám to tu nabízel a obhajoval tu volbu,přišlo mi to úsměvné.......Ferrari a Lambo "konfekce" hmmm

Odesláno

Já to neshazuju, jen jsem napsal, že auto se mi líbí, ale mít 5 míčů na auto tak si osobně koupím něco jiného. Svého kupce si to určitě najde... 

V 12. 10. 2016 v 11:21, Pavelpu27 napsal:

Nerozumím, proč to shazuješ? Není to ani veterán, ani replika. Je to auto, postavené na osvědčeném - a mimochodem velmi dobrém - základu tak, aby PŘIPOMÍNALO původní R200. Myslím, že se to designově velmi povedlo, toť můj názor.

Odesláno
  V 12. 10. 2016 v 11:29, Lamiczka napsal:

Me vlasne jen mrzi ze s necim podobnym memuze nebo neumi prijit skodovka. Za me je to hodne sympatickej pocin. Jsem zvedav na ten novej model co stavi...

možná že by i uměli,ale rozhodující si myslím je slovo nemůže :whistling: ....je to koncern a konkurovat si vzájemně by nešlo

Odesláno (upraveno)

Nevím, o Audiny jsem se nikdy moc nezajímal, tipoval jsem od boku tak mega a zakrouhlil jsem to dolu... Teď koukam na sauto a ceny začínají na 1 380 000. V této cenové relaci se už pár stovek ztratí ;-)

V 12. 10. 2016 v 11:29, RedAce666 napsal:

ad 5 míčů na auto - přestavba stojí 4,2mio, to se vážně dá sehnat použitelná R8 za 800k?

Upraveno uživatelem vintage
Odesláno

Přijde mi to jako kočkopes. Auto by asi mělo mít inhouse. Třeba Kaipana chápu, je to "Lotus" pro socky (ke kterým se řadím i já). Kam cílí tohle dílo mi uniká. Je to pro mne plýtvání hezkým a pro nás nostalgickým designem na Audinu, která v origo má velice povedený design sama o sobě.

A k tomu Legrovi, to jsem fakt jedinej, komu se hnusí ty křížový šroubky? Na kastli, v detailech, v kokpitu a vůbec všude? Dneska, v době kdy už i imbusy vytlačují Torxy? působí to na mě jako takový garážový bastlení, celek to shazujo o třídu níž. Jak vidím křížák, okamžitě mi to evokuje ožvejkanou hlavu, no fuj.

Odesláno

Jsou prostě lidi, pro které není problém mít auto za 6 mil. korun. I tady na fóru se jich pár najde. Zrovna audi R8 je naprosto super auto. Měl jsem tu čest a vím, o čem mluvím. Je mi mnohem sympatičtější přesdtava, že si někdo nechá přestavět běžnou R8 na exkluzivitku R200, než to, že si někdo nechá zprasit lambo/RR/bůhvíco třeba od Mansory.

Odesláno

Můj názor je ten,že kdo na to jedno auto ty prachy má koupí si určo něco ze supersportů renomovaných značek.

Kdo má takových aut plnou garáž tak si koupí i to R jako raritku do své sbírky.

Odesláno
  V 12. 10. 2016 v 11:58, Pavelpu27 napsal:

Jsou prostě lidi, pro které není problém mít auto za 6 mil. korun.

Ale o to přeci vůbec nejde. Otázka je, jestli přestavovat dobrou věc je ospravedlnitelný, smysluplný. Kór při několikanásobku ceny. Podle mého rozumu je hodnota R8 vyšší, než cena maloseriové kastle. Exkluzivní můžou bejt i hovadiny, to se nevylučuje. Pro nečecha to musí být úplně jinej pohled, zkus si představit  za stejných podmínek kastli, která by připomínala co já vím, třeba moskviče. Fakt mě zajímá, kolik sběratelů si to najde. Podle mne hezkej, ale pořád nesmysl.

Odesláno
  V 12. 10. 2016 v 12:31, Americkej napsal:

Ale o to přeci vůbec nejde. Otázka je, jestli přestavovat dobrou věc je ospravedlnitelný, smysluplný. Kór při několikanásobku ceny. Podle mého rozumu je hodnota R8 vyšší, než cena maloseriové kastle. Exkluzivní můžou bejt i hovadiny, to se nevylučuje. Pro nečecha to musí být úplně jinej pohled, zkus si představit  za stejných podmínek kastli, která by připomínala co já vím, třeba moskviče. Fakt mě zajímá, kolik sběratelů si to najde. Podle mne hezkej, ale pořád nesmysl.

Já myslím, že nás rozsoudí teprve čas a zájem, nebo nezájem kupujících. Už jsme tu podobnou diskusi měli u Singeru, kde je zájem enormní a lidi jsou ochotní ty prachy vysázet. Mně se tohle docela líbí a uměl bych si sám před sebou obhájit, proč do toho jít.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...