M3maniac Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Chlapi přes auta z Prahy, potřebuji vyřešit STK , je tu někdo kdo to umí vyřešit? Když tak SZ, docela to hoří... je to moc pěkný báwo se 120tkm a potřebuji to pro jednoho známého v Praze Díky
tedwine Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 V 8. 12. 2016 v 4:28, vwtyp11 napsal: Ťukajicí smajlík? Slova jako "p1coviny?Maxgabriel...To co sa hras na Kolomba? Nesranduj clovece. Predpokladam ze ten gabo je nejaka neslavne znama postavicka z fora, tak ma prosim nestotoznuj s nim. Inak pohoda, dal by som aj ten smile s pivom, ale som na tablete, nejde..
Berbatow Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 U kamaráda v Polsku jsem viděl tohle. Dva dny hledali pojistky.Nenechal mě ani sednout dovnitř. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
M3maniac Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 Diky všem co se ozvali, už je to vyřešené... jinak koupit si Bugatti a řešit pojistky někde v garáži je silná káva i na mě :-)
JaRooN Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 V 8. 12. 2016 v 15:57, tedwine napsal: ...ten gabo je nejaka neslavne znama postavicka z fora...Gabo byl pohodový človíček, který bohužel některým lidem nesedl a byl zapuzen. Nehledej příčiny, nech ho odpočívat v pokoji
Hasňa Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2016 V 8. 12. 2016 v 22:58, Jagman napsal: To neni VejronPřesně tak. Odhaduji to na Audi TT, nebo něco takového.
Milan Praha Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 to muselo dát tolik práce .... a přitom taková blbost .... :-d
Pavelpu27 Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 V 9. 12. 2016 v 6:00, Milan Praha napsal: to muselo dát tolik práce .... a přitom taková blbost .... :-dAle zas udělaný je to na první pohled pěkně! To zas všechna čest. Dokonce ani ten interiér není úplně mimo mísu, takže laik to nepozná ani s otevřenýma dveřma.
Milan Praha Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 Jako to souhlas ale naprosto mi uniká smysl .... ale to bude asi tím že se mi vizuelně líbí víc i R8 ka než Veiron ... Chiron je na tom o trochu líp ale zrovna vizuál mi nepřijde jako nejsilnější stránka těhle aut .... to je založený na tom že to musí být ta největší seriová raketa na asfaltu .... což tady už není ... ale chápu že třeba někdo je fanoušek ....
M3maniac Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 Pane bože, no viděl jsem to jen letmo, ale co k tomu ty lidi přivádíJednou jsem potkal jednoho podnikatele a začal mi vyprávět jak se má dobře, když je pěkně tak sednu do ferrari a projedu se, co mi chybí.... ( byla to stejná sračka, rádoby modena udělaná z peugeota 406 coupe )...... Ale zase na Polskem venkově to může udělat dojem a na první pohled to fakt vypadá podobně.....
tommas4 Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 Tuhle stálo u Makra na parkovišti starší Audi A8, sundaný kruhy a nalepený křídla Bentley.Takže to jde i docela levně
Milan Praha Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 jako chápu když si někdo nechá udělat repliku 250 GTO protože to prostě nejde koupit, nebo i F40 ky když to je ale opravdu replika .... to je jak fejkový hodinky :-d
Mechac Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 Včera bylo na vysočine kolem 8°C, tak jsem neodolal okružní vyjížďce s ISF :-) Ten V8 má tak krásný zvuk!
Mechac Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 (upraveno) doublepost Upraveno 9. prosince 2016 uživatelem Mechac
tedwine Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 V 8. 12. 2016 v 23:27, JaRooN napsal: Gabo byl pohodový človíček, který bohužel některým lidem nesedl a byl zapuzen. Nehledej příčiny, nech ho odpočívat v pokoji Ja nic, ja muzikant, vyslovil som len predpoklad na zaklade vwtyp11ho prispevku, nehladám priciny, gaba nepoznam,nevadi mi. Štrng!
Frostie Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 V 8. 12. 2016 v 23:41, Hasňa napsal: Přesně tak. Odhaduji to na Audi TT, nebo něco takového.ne ne, je to Daewoo Tico, akorát s jinou cenovkou a logem Bugatti...
Milan Praha Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 mno já ukončil sezonu před cca 2 týdny, kdy jsem naposled protáhnul 135 ku :-d příští rok jde na atestaci, ještě to chce dodělat pár detailů .... jezdit s tim je fakt retro zážitek :-d
Návštěvník admira Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 Co na to říkáte?https://alpinecars.com/en/premiere-edition/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se