Návštěvník enrico156 Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Dneska byla u mě návštěva...Ty voe!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Motor 40i není montovaný do M2 a ten není montovaný do M3..M3 má jako jediná z uvedených skutecne Skový motor..ale jinak ta X4 střílí pekne wTaky proto M3 je o milion výš než M2, ikdyž m2 ma M3 podvozek. (Právě kvůli toho motoru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 (upraveno) Ako mi povedal servisák, tak opakujem. Vraj radový trojliter šesťvalec N55, ktorý je v 40i, je použitý v M2, je to spomenuté aj na stránke BMW, aj vo vikipédii. V 40i je ladený na 360 a v M2 na 370 koní s úpravami. U aktuálneho M3 by mal byť už motor S55, to viem. U staršej generácie neviem, nesledoval som a tak to môže byť nesprávna informácia. Upraveno 6. října 2017 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Pro zajímavost, v nové 340i je už B58. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 7. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2017 Dneska byla u mě návštěva...Ty voe!!!! Nádhera! Ještě pořád v rukou Lamborghini Praha, nebo už s novým majitelem? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 V Norsku (konkrétně v Oslu) už prej začínají mít problém s počtem dobijecích stanic pro elektrické vozy.http://www.autoforum.cz/zajimavosti/norska-elektricka-pohadka-nabira-horke-konce-takhle-to-opravdu-nepujde/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 V Norsku (konkrétně v Oslu) už prej začínají mít problém s počtem dobijecích stanic pro elektrické vozy.http://www.autoforum.cz/zajimavosti/norska-elektricka-pohadka-nabira-horke-konce-takhle-to-opravdu-nepujde/Coz je nam, petrolheadum, vcelku u prdele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 V Norsku (konkrétně v Oslu) už prej začínají mít problém s počtem dobijecích stanic pro elektrické vozy.http://www.autoforum.cz/zajimavosti/norska-elektricka-pohadka-nabira-horke-konce-takhle-to-opravdu-nepujde/Bylo naivní domnívat se že změna proběhne bez potíží v tak krátké době. Pro více informací doporučuji: Fakta a mýty o energetice, Václav Smilhttp://docplayer.cz/1395694-Fakta-a-myty-o-energetice-jak-vratit-debatu-o-energetice-zpatky-na-zem-vaclav-smil.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Začátkem září se v Praze na chvíli objevil Brabus 700 6x6.Něco málo o autě v odkazu.http://autoroad.cz/novinky/37503-brabus-b63s-700-6x6-obri-sestikolove-monstrum-s-vykonem Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Nova designova era v BMW...http://www.bmwblog.com/2017/10/08/bmw-design-starts-new-era-head-design-jozef-kaban/ Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Dneska som stretol žraloka Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Nádhera. Pěkně udržovanej. To je slovenská SPZ / registrační značka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Nie nie to je v San Franciscu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Vcera jsem koukal na video o novy A8 a technologie na vyrovnavani nerovnosti na silnici vubec neni spatna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepO77 Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 nuz vsetko uz tu bolo .... Bose suspension za mna A8 nie som velmi uneseny. Najviac sa mi paci side impact, kde sa auto nastavi tak aby to pohltila konstrukcia nie dvere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Tak to je vtipny, to jsem nevedel. Skoda, ze se to uz tenkrat neujalo, protoze na debilni cesky silnice by to bylo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Panove poradite prosim kdo se mi v Olomouci postara o kozeny interier? Osetreni sedacek a nejaka konzervace na dalsi sezonu, aby to nezacalo praskat. Diky za rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Kup si v DM Poliboy Reiniger a impregnaci a mikrovlaknovou uterku a sjed si to sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik17 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Pokud to není nějaké ultimátní auto, rozhodně bych to řešil svépomocí. Mrkni na detailingové obchody, kde je toho bezbřeho. Pokud bys to chtěl nutně se servisem, tak v Olmíku jsem slyšel velmi pozitivní reference na ruční mytí Šantovka. Pokud bys chtěl top, tak za sebe doporučím matejveprek.cz, což je dle mého soudu to nej co u nás můžeš v detailingu mít, ale taky ty služby mají svou cenu, takže i záleží na autě, o jakém se bavíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Diky za rady. Mrknu na to a dam vedet jak jsem pochodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se