Petr72 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Hmm fesny trojzubec pán zrejme nie je žiaden introvert
Hasňa Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Obzvláště v prostředí toho sídliště je to síla.
AndyAaron Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 V Arkadach je vystava Maseratti: ...and many more...
Návštěvník enrico156 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Zlatá masařka... když nevíte coby, najdete to v OBI
vicomt Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Odesláno 7. září 2017 Tak tam to cestářské Géčko vydrželo cca 3týdny a dnes už mělo ceduli za sklem, někdo byl rychlejší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sphinxx Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Včera jsem se díval na autosalon, jak "expert Pepa" testuje novou sedmu. Konkrétně 760 iL xdrive. Byl jsem z toho úplně vedle, jak ji nakládal do zatáček, kterýmá dlouhá, těžká sedma projížděla, jak nůž máslem. Jsem hodně fixovaný na Mercedesy, ale tady musím uznat, že se jim opravdu povedlo. Test nabitý adrenalinem, kterej na člověka sedne z obrazovky - palec nahoru. A navíc konečně pořádná motorizace v testu .
geometr Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Tak tam to cestářské Géčko vydrželo cca 3týdny a dnes už mělo ceduli za sklem, někdo byl rychlejší Jak jsem tu viděl ten obrázek, hned jsem tam musel běžet, je to parádní geodetický auto včetně tý barvy. A za ten peníz...
MJ. Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Obzvláště v prostředí toho sídliště je to síla.stálo to před divno office budovou kde je i fitko.
MJ. Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Ale to není origo lak, to je folie, že?Já to nezkoumal, viděl sem to z okna a když sem šel z práce tak sem to blejsknul
mondeo2 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 to musí být masakr................. https://www.autickar.cz/clanek/land-cruiser-fj40-jako-street-rod---bozi/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Potkan Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Já to nezkoumal, viděl sem to z okna a když sem šel z práce tak sem to blejsknul Ve spojitosti s tim Masem me docela pobavilo tohle video
TLD Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Mondeo, bych mu pracky useknul, takto zmrvit krasnu 40tku:). Nelibi. Masakr to asi bude.
vicomt Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Zaběhnul jsem se taky podívat na ty Maserati na Pankrác.MC 12 má najeto už přes 12tis.km, to bude možná nejvíc ze všech vyrobených. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Ten cervenej youngtimer sedan biturbo (nevim, co je to za typ) se mi libi moc.
Sphinxx Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Trochu tady rozladím trojzubcovou diskuzi k trojcípé hvězdě. Co říkáte na novou třídu X? Obecně se mi z pick-upů líbí hlavně Dodge Ram nebo nový Hilux, ale Xko vůbec nevypadá špatně.
geometr Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Mercedes pick up? Ach jo, kam ten svět spěje. I když po Citanu už me to možná nepřekvapuje.
Sphinxx Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Tak asi jen doplnili nabídku, PU jim chyběl. Mě se líbí víc než Amarok.
geometr Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Amarok se mi taky moc nelíbí. Nějak mi tenhle druh auta pasuje samozřejmě k amerikám a taky k japoncům. Jo a taky jsem zapomněl Mercedesu vytknout tu obšlehnutou X6. A BMW doplní pick-up kdy?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se