ewolucionar Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Jazda po serpentinach 600 konove GTR vs TURBO ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Ahoj, gratulujem k TURBU...dufam, ze mi ho niekedy v LV predvedies Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 3 hodinami, Tag Heuer LV napsal: Ahoj, gratulujem k TURBU...dufam, ze mi ho niekedy v LV predvedies Jasne,neni problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Uz teraz sa tesim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Chalani LV = Levice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Las Vegas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Prva moznost je spravna Levice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Supeeer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 17 minutami, Duke650 napsal: Supeeer Takze aj ty si z okolia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Už dávno ne, ale čas od času tam dám víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 před 21 hodinami, Duke650 napsal: Už dávno ne, ale čas od času tam dám víkend Vidis aky je ten svet maly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Žije tam ešte maxigabriel?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 V 04.07.2020 v 11:20, tomtur napsal: Rav4 v diesli to vzdala za cca 80 000km a patrol 3.0 za necely rok... Tak teraz 4,7 pre mna a 5,7 benzin pre pani mamu, na mesto ideal Takhle to bylo u nás doma jeden čas, něco jsem hledal a tahle fotka na mě vypadla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 před 13 hodinami, DavidLC napsal: Takhle to bylo u nás doma jeden čas, něco jsem hledal a tahle fotka na mě vypadla.. Todle je nefer.. Ja ted schanim kilo a bud je to sama vyrezlina, kde na sasi za tech 20 let nikdo nehrab, nebo jeste hur, v ramci prodeje to komplet spodek zablejou gumobetonem nebo podobnym sajrajtem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Davide, kdyz vidim tu fotku, tak prvni co me napadne je, ze ,, tady parkujou nejaky rozumny lidi " Mikulasi, HZJ uz Te nebavi, nebo jen rozsirujes rady ? V nemecku jsem nedavno videl peknou, 130t najeto, jedna z poslednich, ale byla lehce pod 8 kil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Jasne ze me 76ka bavi, cim dal vic.. Byla by to vymena za Volvo. Ja uz jedno kilo nahnal i k Oldakovi, ale spodek byl bidnej, takze by uvedeni do slusnyho stavu bylo 100+ .. Coz furt neni uplne pitomy, ale radsi bych neco, kde vo to nekdo vic pecoval no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Před hodinou, busdriver napsal: Todle je nefer.. Ja ted schanim kilo a bud je to sama vyrezlina, kde na sasi za tech 20 let nikdo nehrab, nebo jeste hur, v ramci prodeje to komplet spodek zablejou gumobetonem nebo podobnym sajrajtem.. No a to stříbrný jsem prodával asi půl roku a nikdo ho nechtěl (fclft, ještě 4 kvalt, ale zase zadní špéra a funkční).... Mělo 210 tis km, sice něco za sebou v offu ale udělaná převodovka za 6 pětek. Za 360 nikdo nic, je to tak 6 let z5. Jo a spodek, rám, ve vosku, ne gumokrytina.... Kilo se relativně blbě kupuje i prodává, toť moje zkušenost, měl jsem jich 6, teda ta poslední je už nafurt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Před hodinou, TLD napsal: Davide, kdyz vidim tu fotku, tak prvni co me napadne je, ze ,, tady parkujou nejaky rozumny lidi " Mikulasi, HZJ uz Te nebavi, nebo jen rozsirujes rady ? V nemecku jsem nedavno videl peknou, 130t najeto, jedna z poslednich, ale byla lehce pod 8 kil Když na popojížďky po městě mě jí bylo líto..... Na Sautu je ta černá s 250 za 500 a údajně se o ni pán staral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Před hodinou, busdriver napsal: Jasne ze me 76ka bavi, cim dal vic.. Byla by to vymena za Volvo. Ja uz jedno kilo nahnal i k Oldakovi, ale spodek byl bidnej, takze by uvedeni do slusnyho stavu bylo 100+ .. Coz furt neni uplne pitomy, ale radsi bych neco, kde vo to nekdo vic pecoval no.. Rozumim, taky premyslim, ze misto Volva bych pro pani vzal Ravku Kombo Toy - Lex - Toy pred domem by ma bavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 před 38 minutami, TLD napsal: Rozumim, taky premyslim, ze misto Volva bych pro pani vzal Ravku Kombo Toy - Lex - Toy pred domem by ma bavilo Chápu, já mám jen Toytoyku (LC a Prius+) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se