Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

nema problema

jasne, hasak a 22 kluc a kladivo - no problem!

Návštěvník Jagman
Odesláno

Noho dneska je to sranda kdyz mas pocitac ale v 60-70letech serizovat V8 Uraco(4x dvojitej)nebo V12 Ferarko podle ucha :D

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

stary pan De Tomaso mal pekne bestie, Pantera napriklad ale pametas aj na Iso Grifo? A Rivolta?

To bolo tiez zhruba z toho obdobia.

Casto vidim aj v klipoch stary nadherny Jensen Interceptor - jeden z prvych sportakov 4x4 ( ak nie uplne prvy?)

Odesláno

Maxi díky! Teprve teď jsem se vrátil a cestou potkal stříbrného RR s čokoládovou střechou, tato auta jsou opravdu majestátní i přesto, že mají léta. 

Návštěvník Snow
Odesláno

Mám rád staré ameriky. Tohohle krasavce jsem si pořídil předloni.

Odesláno

dej fotku svyho..

gabo, jj, jensen znam, jednoho ve slusnym stavu ma znamej, tusim interceptor mark 2. srry, ale pantera nesaha manguste ani po kotniky. vtipny bylo, jak ju tarantino pouzil v kill billovi..

killbill52704j.jpg

Odesláno

Mám rád staré ameriky. Tohohle krasavce jsem si pořídil předloni.

To je naprostá fantazie a můj klukovský sen (konkrétně teda navíc king road), gratuluju k nádhernýmu kusu a tajně doufám, že se na něco podobnýho taky zmotám, nebo aspoň na "obyč" fastback

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Maxi díky! Teprve teď jsem se vrátil a cestou potkal stříbrného RR s čokoládovou střechou, tato auta jsou opravdu majestátní i přesto, že mají léta. 

ja musim tebe podakovat za napad - bolo to fajn vidiet tolko peknych vozidiel, skoda, ze si neprisiel a dufam, ze dorazis na zraz!!!

Návštěvník Snow
Odesláno

Teď něco přízemního. Potřeboval bych poradit. Plánujeme nákup nového vozu. Na stole mi leží katalogy nového Fordu Mondeo (horký favorit), nový Passat, právě přicházející Toyota Avensis a Honda Accord. Vše má být v motorizaci 2,0 benzín, nenajedeme tolik, aby se nám vyplatila nafta, převodovka manuální. Řídit bude manželka, já kvůli nemoci léta nemohu, žena má na rozdíl od ostatních žen, čest výjimkám, dar od boha řídit. Volant zvládá jako vyježděný řidič brilantně, však už má také něco najeto. Automat nesnáší, udělali jsme chybu, loni jsme koupili nové Volvo C60 s touto převodovkou kvůli pohodě a zakrátko musel z tohoto důvodu z domu.

Tak jak to vidíte kolegové. Hádám, že mnoho z vás má jmenovaná auta a tak se může, pokud bude chtít, podělit se zkušenostmi z praxe.

Předem děkuji  :)  :)  :) .

Návštěvník Jagman
Odesláno

Snow: fascinujou me pneu ten vzorecek daj se sehnat v CR nebo jen USA ? A jak moc je to original a co je renovace? Vypada naprosto famozně a lepe nez spousta renovaci co jsem mel moznost videt

Jinak osobne bych sel a nejspise pujdu do Mondea vypada suprově a vychazí i cenove dobre vzhledem k vybave

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Teď něco přízemního. Potřeboval bych poradit. Plánujeme nákup nového vozu. Na stole mi leží katalogy nového Fordu Mondeo (horký favorit), nový Passat, právě přicházející Toyota Avensis a Honda Accord. Vše má být v motorizaci 2,0 benzín, nenajedeme tolik, aby se nám vyplatila nafta, převodovka manuální. Řídit bude manželka, já kvůli nemoci léta nemohu, žena má na rozdíl od ostatních žen, čest výjimkám, dar od boha řídit. Volant zvládá jako vyježděný řidič brilantně, však už má také něco najeto. Automat nesnáší, udělali jsme chybu, loni jsme koupili nové Volvo C60 s touto převodovkou kvůli pohodě a zakrátko musel z tohoto důvodu z domu.

Tak jak to vidíte kolegové. Hádám, že mnoho z vás má jmenovaná auta a tak se může, pokud bude chtít, podělit se zkušenostmi z praxe.

Předem děkuji  :)  :)  :) .

ja by som bol donedavna urcite za Mondeo, ale musim uznat, ze tento novy Passat sa naozaj podaril a je to vyborne navrhnute auto, asi momentalne je to spicka. Prebehol som zopar testov a zrovnani tento rok a zial to Mondeo vzdy dopadlo horsie.

Tie japonske auta posledne roky nejak stratili smer a Toyota a zial aj Honda vyraba prapodivne vozy. Ak japonec, tak asi Mazda6 je v pohode.

Odesláno

No když jsme u videí s volvem, tohle je taky dnes už asi legenda

Snow: s výběrem bohužel nepomůžu, nemám osobní zkušenost ani s jedním z nových modelů, vím jen co se říkalo v testech, kde se tvrdilo, že si mondeo s passatem trochu prohodily pozice, že mondeo je víc neutrální a řidičsky méně záživné jak předchozí generace a u passatu se to pro změnu podařilo o dost lépe. Accord jsem myslel, že už se neprodává a pokud, tak je to ta "stará" generace - výhoda asi bude, že už budou vychytané dětské bolístky, což u nových modelů může být

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...