Irwinek Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Jo, tohle je 24, jestli dali pod kapotu v8, jako pouzivalo KGB, mohlo by to slušně uhanet, ale kroutit se to bude. Žádné výztuhy u 4 dveri nepomohou. A tohle se umelo kroutit i se střechou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 před 1 hodinou, CEGY napsal: Carevna je 21. Tohle je 24. U nás byly carevny všechny Volhy, nejen matka Carevna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 před 3 minutami, varjag napsal: U nás byly carevny všechny Volhy, nejen matka Carevna A jak se u vás říkalo Leninovejm sanim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 A jak se u vás říkalo Leninovejm sanim? A co teprve buben tajgy, T34 sport... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 před 1 hodinou, varjag napsal: U nás byly carevny všechny Volhy, nejen matka Carevna Ne, carevna je je jen ta před. Tehle se carevna nikdy neříkalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Já dělal technickou, tak jsem se při té příležitosti projel kolem Komína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvxmilivnx Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 8 hodinami, vwtyp11 napsal: Ne, carevna je je jen ta před. Tehle se carevna nikdy neříkalo Správně, Carevna je jen jedna - Volha 21 Leninovi saně byl Moskvič s termínem T34 sport jsem se nesetkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 @Irwinek to je obyčejný Zaporožec 968 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Kluci a taky se U NÁS v rodině rikalo sousedovi Kolohnát. To jsem zvedavej kdo me napise ze to neni spravne, ze se jmenoval Krupička Moskvice mel děda postupně dva a vzdycky to byl IVAN Jo to byly casy, když strýc roztlacoval dedovo Ivana a po naskoceni do kabiny se propadl podlahou a odjel z kopce obkrocmo na prahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 Tu som doma,,,nechal som sa uniest tam vonku(žumpa) takze nove kolesa EVO-CORSE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 3 hodinami, Frostie napsal: @Irwinek to je obyčejný Zaporožec 968 To vztahuješ k Leninovejm saním, nebo k fotce carevny? V prvním případě správně, v druhém viz obr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 To vztahuješ k Leninovejm saním, nebo k fotce carevny? V prvním případě správně, v druhém viz obr Ne, k bubnu tajgy, alias T-34 sport (ZAZ 968) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 před 2 minutami, Frostie napsal: Ne, k bubnu tajgy, alias T-34 sport (ZAZ 968) tak to jsem fakt nikdy neslyšel asi proto, že jediný ZAZy, který jsem kdy potkal, tak byly v NDR a tolik jsem v té době nešprechtil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 tak to jsem fakt nikdy neslyšel asi proto, že jediný ZAZy, který jsem kdy potkal, tak byly v NDR a tolik jsem v té době nešprechtil No vidíš... Nicméně, k nám se nevozili, hlavní odbyt byl v NDR. U nás byl pak až následný model Tavria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 T34 sport jsem taky nikdy neslysel, ale je to fakt vtipny. Preci jen tech uprav oproti standardnimu T34 tam vidim celkem dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Vcera jsem potkal Cerberu v super stavu. Vypadala jak nova a v tehle barve na slunicku nadherne vyniknou jeji linie. Koncentrovana elegance. Az cloveka zamrzi, ze se takova nizka, dlouha kupe uz vubec nevyrabi. Kam se hrabe zakrslej F-Type. Tohle na sebe tahne zraky bez vyjimky vsech kolemjdoucich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Uměl bys tomu otevřít dveře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Nesmí mu někdo urazit zrcátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Sent from my D6633 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se