T1000 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Mně se víc líbí coke, ale je to tak 60/40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Proto jsem to u gmt vyřešil v podobě blnr- maj modrou kterou já rád a navíc černá ladí s cifrem ...stejně si financu myslím, že půjdeš do pepsin, ta luneta má prostě něco do sebe, ne že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 No tak nastesti doma mám ještě Rolády gmt se všema lunetama. porad doufám, že se objevi reálný fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Az mi prijdou, postnu pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Kdy asi tak? Já mám ještě nějaký čas na rozhodnutí, že bych ještě počkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 To jako ze se me ptas, kdy mi prijdou mkii gmt od billa yao? To je advanced vtip nebo zacatecnicka nezkusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 To jako ze se me ptas, kdy mi prijdou mkii gmt od billa yao? To je advanced vtip nebo zacatecnicka nezkusenost?Jsem tak trochu doufal, že zázraky se (snad někdy) dějí.No nic, bude to muset být trefa do boku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2016 Jsem tak trochu doufal, že zázraky se (snad někdy) dějí.No nic, bude to muset být trefa do boku. po cca 3 letech jsem to prestal pocitat, ted uz ani nevim, jak dlouho uz to je, musel bych hledat v mailech. Proste to neresim a beru to tak, ze kdyz se mi nebudou libit, tak je proste prodam za 2-3x nakupky a je to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 jestli ricardo proda ten kingston za 64k, tak bych tomu i veril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 U nás to podle mě určitě za takovou cenu neprodá, v zahraničí bych tomu i věřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Tady asi kdo je chtel, tak uz je ma a zbytek na to neni spravnej srdcar Musite ale uznat, ze to jsou krasny hodinky. Videl jsem je nazivo a je to parada. Jen ta cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 To jsou ty Kingstony furt za hodne,nebo proc je nikdo nekoupil?Ja myslel,ze je to dobrej byznys:-)Ale tak pokud ho staly pulku,chapu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 proč kupovat Kingstony, když mám objednaný GMT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 To jsou ty Kingstony furt za hodne,nebo proc je nikdo nekoupil?Ja myslel,ze je to dobrej byznys:-)Ale tak pokud ho staly pulku,chapu... nic slozityho. jsou to GO a jsou predrazeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Tak ja to myslim spis obecne, kazdopadne tu probehly teorie, ze MKII je tezce rentabilni firma, na ktery se prakticky neda prodelat.Kolega tu psal cosi o prodeji za dvoj,ci trojnasobek retajlu(po kolika letech?), nicmene i tak dobry.Proto se ptam,proc tu furt jsou?Jsme maly forum,nebo je cena stale vysoka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 nic slozityho. jsou to GO a jsou predrazeny. to jsem chtel slyset,diky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 (upraveno) Tak ja to myslim spis obecne, kazdopadne tu probehly teorie, ze MKII je tezce rentabilni firma, na ktery se prakticky neda prodelat.Kolega tu psal cosi o prodeji za dvoj,ci trojnasobek retajlu(po kolika letech?), nicmene i tak dobry.Proto se ptam,proc tu furt jsou?Jsme maly forum,nebo je cena stale vysoka?kolega psal o plank kitu. ty jsou cennější než general order (GO). Kingstony udělaly slušný zhodnocení, GMT to podle mě zas tak super nebude. Vydělají plankowners a pár šťastlivců co je pořídili za 1400 USD s dolarem za 18, tzn. první 2 kola preorders. Za aktuální cenu 1600 USD s dolarem za 24, k tomu DPH a formanka už takový terno nebude.A Project 300 by mohl být i průser. Bill si docela zahrává Upraveno 9. května 2016 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 kolega psal o plank kitu. ty jsou cennější než general order (GO). Kingstony udělaly slušný zhodnocení, GMT to podle mě zas tak super nebude. Vydělají plankowners a pár šťastlivců co je pořídili za 1400 USD s dolarem za 18, tzn. první 2 kola preorders. Za aktuální cenu 1600 USD s dolarem za 24, k tomu DPH a formanka už takový terno nebude.A Project 300 by mohl být i průser. Bill si docela zahráváTak kurz dolaru neovlivni, nicmene cena p300 je podle me uz mimo misu, protoze to vychazi uz pomalu jak watcho sm300.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Tak kurz dolaru neovlivni, nicmene cena p300 je podle me uz mimo misu, protoze to vychazi uz pomalu jak watcho sm300..jj. A jestli u toho Bill bude prokrastinovat stejně jako u Kingstonů a GMT, tak mu zájemci vychladnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se