Přejít na obsah

MKII GMT

financ

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 210
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To jako ze se me ptas, kdy mi prijdou mkii gmt od billa yao? To je advanced vtip nebo zacatecnicka nezkusenost?

Jsem tak trochu doufal, že zázraky se (snad někdy) dějí.

No nic, bude to muset být trefa do boku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem tak trochu doufal, že zázraky se (snad někdy) dějí.

No nic, bude to muset být trefa do boku.

;)

po cca 3 letech jsem to prestal pocitat, ted uz ani nevim, jak dlouho uz to je, musel bych hledat v mailech. Proste to neresim a beru to tak, ze kdyz se mi nebudou libit, tak je proste prodam za 2-3x nakupky a je to..

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Tak ja to myslim spis obecne, kazdopadne tu probehly teorie, ze MKII je tezce rentabilni firma, na ktery se prakticky neda prodelat.Kolega tu psal cosi o prodeji za dvoj,ci trojnasobek retajlu(po kolika letech?), nicmene i tak dobry.Proto se ptam,proc tu furt jsou?Jsme maly forum,nebo je cena stale vysoka?

Odkaz ke komentáři

Tak ja to myslim spis obecne, kazdopadne tu probehly teorie, ze MKII je tezce rentabilni firma, na ktery se prakticky neda prodelat.Kolega tu psal cosi o prodeji za dvoj,ci trojnasobek retajlu(po kolika letech?), nicmene i tak dobry.Proto se ptam,proc tu furt jsou?Jsme maly forum,nebo je cena stale vysoka?

kolega psal o plank kitu. ty jsou cennější než general order (GO). Kingstony udělaly slušný zhodnocení, GMT to podle mě zas tak super nebude. Vydělají plankowners a pár šťastlivců co je pořídili za 1400 USD s dolarem za 18, tzn. první 2 kola preorders. Za aktuální cenu 1600 USD s dolarem za 24, k tomu DPH a formanka už takový terno nebude.

A Project 300 by mohl být i průser. Bill si docela zahrává

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři

kolega psal o plank kitu. ty jsou cennější než general order (GO). Kingstony udělaly slušný zhodnocení, GMT to podle mě zas tak super nebude. Vydělají plankowners a pár šťastlivců co je pořídili za 1400 USD s dolarem za 18, tzn. první 2 kola preorders. Za aktuální cenu 1600 USD s dolarem za 24, k tomu DPH a formanka už takový terno nebude.

A Project 300 by mohl být i průser. Bill si docela zahrává

Tak kurz dolaru neovlivni, nicmene cena p300 je podle me uz mimo misu, protoze to vychazi uz pomalu jak watcho sm300..
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...