straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Máte někdo nějakou zkušenost s pojištěním odpovědnosti? Trochu jsem nalomený jestli bych něco takového neměl pořídit. Dá se pojistit celá rodina nějak společně?
Flipik Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 (upraveno) Pokud máš na mysli pojištění odpovědnosti z běžného života (pojišťovny mají různé, ale podobné názvy), tak většinou se uzavírá v rámci pojištění domácnosti a není nijak drahé. Mělo by se vztahovat na všechny členy domácnosti a kdo má děcka, tak může být přece jen klidnější. Ale "zadařit" se může každému, takže vzhledem k tomu, že se vztahuje na majetek a zdraví, rozhodně stojí jeho uzavření za úvahu. Upraveno 22. března 2015 uživatelem Flipik
straspol Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Nojonojo, nějak mi to leží v hlavě, začínám být poněkud roztržitý a děcka jsou pěkní raubíři, dorostenka začíná být nějaká až příliš samostatná a tak jsem trošku nervosní..
Flipik Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Tak to přesně znám, relativně dlouho jsem to neřešil a jak to začne vrtat v hlavě je asi nejlepší čas s tím něco dělat
tmoris Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Presne jak pise Flipik, mam to v ramci poj domacnosti za par kacek rocne a do vyse 3.5mkc nemusim nic resit..
busmil Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Mám to taky v rámci pojištění domácnosti, vztahuje se to dokonce i na našeho psa...
martar Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Mě by spíš zajímalo, zda má někdo zkušenost s plněním. V nabídce to mají všechny pojišťovny za docela levno, ale když se pak něco opravdu stane.... znáte to.
straspol Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Mám to taky v rámci pojištění domácnosti, vztahuje se to dokonce i na našeho psa...No ale když to patří do pojištění domácnosti, co když mladá shodí regál s chlastem v samošce na nějakou stařenku...??
sibirnaya Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 vztahuje se to na to, pokud se teda u toho dabelsky nerehta sjednava se to a plati pri pojisteni domacnosti..
Flipik Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Pojištění odpovědnosti je doplňkové a jako takové nemá s domácností nic společného vyjma toho, že se vztahuje na členy té domácnosti. A v každém případě je dobré číst pojistné podmínky, protože výjimky z pojištění jsou achylovou patou a je dobré vědět na co se nevztahuje.
jankoxxx Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 my sme to uzavreli hlavne koli psovi a myslim ze je to asi ta najuzitocnejsia cast poistky
financ Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Pojištění odpovědnosti v občanském živote se sjednává v rámci pojištění domácnosti. Samostatne si můžeš sjednat pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou zaměstnavateli, tzv. blbostku.
straspol Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2015 vztahuje se to na to, pokud se teda u toho dabelsky nerehta......pojišťovák při podpisu, nebo dcerka na stařenku...?
jartop Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Pojištění odpovědnosti v občanském živote se sjednává v rámci pojištění domácnosti. Samostatne si můžeš sjednat pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou zaměstnavateli, tzv. blbostku.Odpovednost lze samozrejme sjednat i samostatne...
straspol Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2015 (upraveno) Odpovednost lze samozrejme sjednat i samostatne...Nooo, to by možná bylo lepší.. má to nějaká pojišťovna zpracované tak, že není k tomu potřeba přečíst obchodní podmínky zvící ,,Babičky" ? Upraveno 22. března 2015 uživatelem straspol
financ Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Odpovednost lze samozrejme sjednat i samostatne...obvykle dražší než v rámci domácnosti Nooo, to by možná bylo lepší.. má to nějaká pojišťovna zpracované tak, že není k tomu potřeba přečíst obchodní podmínky zvící ,,Babičky" ?Je dobrý si něco nastudovat, jinak budeš za hejla. Pojišťováci jedou na proviziNe že by tě rovnou odrbal, to už si dneska moc lidí nedovolí. Ale po čase můžeš zjistit, že by sis pár drobností sjednal jinak
straspol Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2015 (upraveno) Je dobrý si něco nastudovat, jinak budeš za hejla. Pojišťováci jedou na proviziNe že by tě rovnou odrbal, to už si dneska moc lidí nedovolí. Ale po čase můžeš zjistit, že by sis pár drobností sjednal jinakTakže klasika. Bichle k prostudování s lupou u každý pojišťovny a za stolkem vždycky chlápek, kterej bere prachy podle toho jak kvalitně dokáže zatajit relevantní informace.. Upraveno 22. března 2015 uživatelem straspol
financ Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Takže klasika. Bichle k prostudování s lupou u každý pojišťovny a za stolkem vždycky chlápek, kterej bere prachy podle toho jak kvalitně dokáže zatajit relevantní informace..Co strejda google?http://finexpert.e15.cz/kde-uzavrit-pojistku-obcanske-odpovednosti Proč je Festina tak prodávaná značka?
straspol Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2015 ??? nevim- lidi nečtou Chronomag...?
Tondaa73 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Mám ho u ČP, a zrovínka mi proplatili opravu mobilu přítelkyně, co jsem pupkem sejmul ze stolu v hospodě.....za mne +1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se