Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pokud máš na mysli pojištění odpovědnosti z běžného života (pojišťovny mají různé, ale podobné názvy), tak většinou se uzavírá v rámci pojištění domácnosti a není nijak drahé. Mělo by se vztahovat na všechny členy domácnosti a kdo má děcka, tak může být přece jen klidnější. Ale "zadařit" se může každému, takže vzhledem k tomu, že se vztahuje na majetek a zdraví, rozhodně stojí jeho uzavření za úvahu.   

Upraveno uživatelem Flipik
Odesláno

Nojonojo, nějak mi to leží v hlavě, začínám být poněkud roztržitý a děcka jsou pěkní raubíři, dorostenka začíná být nějaká až příliš samostatná a tak jsem trošku nervosní..

Odesláno

Tak to přesně znám, relativně dlouho jsem to neřešil a jak to začne vrtat v hlavě je asi nejlepší čas s tím něco dělat :smile_anim:   

Odesláno

Mě by spíš zajímalo, zda má někdo zkušenost s plněním. V nabídce to mají všechny pojišťovny za docela levno, ale když se pak něco opravdu stane.... znáte to.

Odesláno

Mám to taky v rámci pojištění domácnosti, vztahuje se to dokonce i na našeho psa...

No ale když to patří do pojištění domácnosti, co když mladá shodí regál s chlastem v samošce na nějakou stařenku...??

Odesláno

Pojištění odpovědnosti je doplňkové a jako takové nemá s domácností nic společného vyjma toho, že se vztahuje na členy té domácnosti. A v každém případě je dobré číst pojistné podmínky, protože výjimky z pojištění jsou achylovou patou a je dobré vědět na co se nevztahuje. 

Odesláno

Pojištění odpovědnosti v občanském živote se sjednává v rámci pojištění domácnosti. Samostatne si můžeš sjednat pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou zaměstnavateli, tzv. blbostku.

Odesláno

Pojištění odpovědnosti v občanském živote se sjednává v rámci pojištění domácnosti. Samostatne si můžeš sjednat pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou zaměstnavateli, tzv. blbostku.

Odpovednost lze samozrejme sjednat i samostatne...

Odesláno (upraveno)

Nooo, to by možná bylo lepší..  má to nějaká pojišťovna zpracované tak, že není k tomu potřeba přečíst obchodní podmínky zvící ,,Babičky" ?

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

obvykle dražší než v rámci domácnosti

Nooo, to by možná bylo lepší..  má to nějaká pojišťovna zpracované tak, že není k tomu potřeba přečíst obchodní podmínky zvící ,,Babičky" ?

Je dobrý si něco nastudovat, jinak budeš za hejla. Pojišťováci jedou na provizi

Ne že by tě rovnou odrbal, to už si dneska moc lidí nedovolí. Ale po čase můžeš zjistit, že by sis pár drobností sjednal jinak

Odesláno (upraveno)

Je dobrý si něco nastudovat, jinak budeš za hejla. Pojišťováci jedou na provizi

Ne že by tě rovnou odrbal, to už si dneska moc lidí nedovolí. Ale po čase můžeš zjistit, že by sis pár drobností sjednal jinak

Takže klasika.  Bichle k prostudování s lupou u každý pojišťovny a za stolkem vždycky  chlápek, kterej bere prachy podle toho jak kvalitně dokáže zatajit relevantní informace..

Upraveno uživatelem straspol

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...