martar Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 (upraveno) V 27. 3. 2015 v 14:21, Kamil napsal: Prosek je čtvrť plná obrovskejch králíkáren s divnejma dlouhejma ulicema bez ničeho a s přecpanejma autobusama.Jó takovej Žižkov nebo šestka... kdysi jsem byl hrdý, že v našem proseckém domě žije přes 1400 lidí. To je jedna velká prosperující vesnice. Dneska mi to přijde mírně ujetý.Strávil jsem tam ale krásné dětství a rodiče tam bydlí doteď, stromy vyrostly v jeden velký park, hromada zeleně je i na vysočanských svazích, starý Prosek a Krocínka jsou krásné čtvrti...k tomu metro... není to špatné místo k zivotu. @MJ: existují dva Žižkovy, horní a dolní. Rozdíl asi jako mezi ob?ma Koreama Upraveno 27. března 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Já vás jen chtěl pozlobit. Prosek je jedno z lepších pražských sídlišť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 V 27. 3. 2015 v 14:12, Frantik napsal: No ja bydlim na Proseku a je to pecka :-) .Zajimave, jeste jsem te tady nezahlid. Delas nocni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Neživí se tady někdo tepelnýma čerpadlama? Prodej, poradenství, servis, cokoliv, ideálně země - voda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 To by mne zajimalo taky. Mam dve cenove nabidky na voda-vzduch a potreboval bych konzultaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 V 27. 3. 2015 v 15:44, CEGY napsal: Zajimave, jeste jsem te tady nezahlid. Delas nocni?V noci spím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Skusim vyuzit toto vlakno. Podarilo sa mi najst vhodny pozemok v CR. Avsak nie je zasietovany. siete su na hranici pozemku, je to pozemok hned za poslednym domov v ulici. Je moj odhad cca 100 litrov a jeden rok casu na zasietovanie realny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Jeden rok? To si to budes kopat rucne ve volnu? Jinak jestli jsou site na hranici pozemku, tak je tam mas a pak staci dum na ne napojit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 (upraveno) Je velký rozdíl, zda jsou sítě na hranici pozemku, tj. u všech stávajících sítí už jsou provedeny "odbočky" končící zaslepenim ve zd?ném či plastové kiosku na hranici pozemku, nebo zda sítě kolem pozemku pouze probíhají či končí u souseda a bude nutné realizovat přípojky vody, elektřiny, tlakové nebo spádové kanalizace, příp. plynu. To je časově i finančně náročnější a znamená to kromě běhání po úřadech i rozkopání uličního povrchu a jeho následné uvedení do původního stavu, včetně asfaltového nebo makadamového povrchu. Upraveno 31. března 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 (upraveno) People, ještě jedna poznámka: neznám situaci, ale pokud je pozemek za posledním domem na kraji obce, určitě si ještě před koupí pozemku zjisti následující: potvrzení o tom, že je pozemek určen k výstavbě RD (aby náhodou nebyl v extravilánu), vlastnictví příjezdové komunikace (zda jí vlastní obec nebo zda stávající obyvatelé ulice budou chtít zpětně nemalý příspěvek /podíl/ za zřízení komunikace). Taky bych si zjistil, jaká je na nejbližších pozemcích úroveň spodní vody a jaká je radonová zátěž, zda na pozemku není nějaké břemeno, zda na něj v minulosti nebyla provedena navážka např. stavební suti zahrnuté zeminou a zda v místě nejsou ochranná pásma podzemních či povrchových sítí, železnice nebo plánované komunikace. Určitě bych si prohlédl územní plán obce. A důležité je navštívit vsechnyhospody v obci, zaplatit rundu a vyzpovídat domácí lidi. O nutnosti důkladně prověřit současná vlastnická práva k pozemku, a v případě, že současný vlastník získal pozemek nedávno, chtít vidět i nabývací titul a kontaktovat i předchozího vlastníka. Určitě jsem zapoměl na hromadu věcí :-) doba je zlá a lidi jsou potvory. Upraveno 31. března 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosPF Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 (upraveno) V 30. 3. 2015 v 22:41, People napsal: Skusim vyuzit toto vlakno. Podarilo sa mi najst vhodny pozemok v CR. Avsak nie je zasietovany. siete su na hranici pozemku, je to pozemok hned za poslednym domov v ulici. Je moj odhad cca 100 litrov a jeden rok casu na zasietovanie realny?No podívej, je to dost složité. Přípojky mají předepsané určité maximální délky. Pokud bys délku překročil, musel bys udělat prodloužení hlavního řadu ... to může být jak administrativní tak finanční, ale bude to zejména časový problém. Pokud nejsou přípojky vyvedené na hranici pozemku, je vše složitější jak na vyřízení tak ztráta času, ale taky finance ... Upraveno 5. dubna 2015 uživatelem KarlosPF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 tady se nekdo brutalne vyradil jakasi firma v Cine.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 tvl Startrek přistál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 jj, fanda enterprise... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 zeptám se tu, ať nezakládám další vlákno. Hledám dveře s neviditelnými panty resp. bezfalcové resp. takové, co splývají se futry - Sapeli nechci, ty máme v práci a loupe se dýha - chápu, že to je asi nějaká levná řada, ale firmy, které mají v portfoliu "vše" ve mně důvěru nebudí. Stejně tak Solodor a hobymarkety. Našel jsem Prum http://www.prum.cz/bezfalcove-dvere-designovy-doplnek-interieru/ nebo Ferreo Legno http://www.ferrerolegno.cz/cze/kolekce/equa/803/equazero/wood/ecorovere-grigio#dettaglio nemáte další tipy? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 nikdo nic? tady vždycky všechno vědí a teď nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 (upraveno) nechal jsem si bezfalcove dvere vyrobit u truhlare, ale nakonec mi to zkazily detaily, ktere proste odflakl. A pak dejte praci zivnostnikovi a odbornikovi... kdybych je koupil v PRUM tak bych je mel relativne hned a tak jak jsem je chtel. takhle jsem chtel neco pekneho, nekomu mistnimu dam praci a doufal jsem ze budu spokojen ja s vyrobkem a on s penezma. Po pul roce jsem byl rad ze vubec nejake dvere dodal, ale cim dal tim vic me stve ze jsem to vubec prevzal a zaplatil. (chteli jsme bile leskle a dodal bile ale natrene jako by to delal student v 8 tride na pracovni vychove, umyslne jsem rikal at jsou co nejvyssi v ramci stavebniho otvoru a vsude jsou o 2-3 cm nizsi nez by mohly byt a pak montaz zarubni proste neni precizni) edit doplneni Upraveno 10. června 2015 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 zapomnel jsem napsat co bych dnes volil http://www.dvere-cuda.cz/ videl jsem jejich vyrobky a proste parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 ja mam s firmou Prum dobre zkusenosti, jejich monteri byli machri, nicmene tady konkretne ti neporadim, bo mam od nich vsude skleneny dvere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se