Mareka01 Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Když jsem to loni na jaře objednával pro sebe: origo černý rubber + překlápěcí spona od AD, dodací lhůta cca měsíc, cena 15 tis. Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Děkuji moc kluci za info. No, je to raketa, ale "když chceš opičku, tak musíš mít i na banány" ;-) každopádně bych tedy utrčitě řešil origo.. A jestli je to i stejně pohodlné jak krásné, tak by nebylo co řešit :-) Ale uvidíme.. no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 13. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Tak u AD to je samozrejme najdrahsie, potom hod fotky ked ti to pride;-) je to najpohodlnejsie zo vsetkych variant ktore su na PO, i ked mesh som este na nich nemal, ale ten je uz velka raketa, stoji viac ako tah:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 13. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Este ma napadlo, predava to jeden francuz:https://www.chrono24.cz/omega/reminek-planet-ocean--id9053072.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Děkuji moc za info. No, ještě se tak nějak rozhoduji mezi těmito PO vs SMPc (ten starší model ) tzn. 45/15mm vs 41/12,5mm... ruku mám 18-18,5cm... Tak přemýšlím, abych ty POčka "skoval" pod košili nebo svetr ( v obleku nechodím, to jen na svatby ) ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 13. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Je to uz na Tebe ako sa rozhodnes, ci jedne ci druhe chyba to urcite nebude;-) tak hlavne zober tie ktore ti lepsie sedia a potom sa pochval:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 14. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Zopar fotiek bez uprav aby som ti ulahcil rozhodovanie:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Teda, děkuji moooc.. jsou krásné a klobouk dolů před Tvým focením, fakt paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 14. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Za málo ale no zas to neprehánaj, fotky sú pekne no vzdy je čo zlepšovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Zbytečná skromnost. Vlákno pravidelně sleduju, parádní fotky, jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 15. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Dalsia davka bez uprav mojich POčiek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Fakt mě ty fotky dostávají a ty hodinky vypadají pořád jak nové, nevidím na nich žádný zásek, opravdu krásně čisté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Líbí se mně, jak to sem vždycky nasypeš a kvantita kvalitě nijak neubírá. To já nacvakám desítky fotek, pak to začnu procházet, ta je neostrá, tady blbej odlesk, tady je mám upatlaný, tady je zas moc prachu,... a vypadnou z toho sotva dvě, tři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 15. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Fakt mě ty fotky dostávají a ty hodinky vypadají pořád jak nové, nevidím na nich žádný zásek, opravdu krásně čisté Ale kdeze:-) hodinky uz maju nieco za sebou len to neni poriadne vidiet:-) viem to slusne zamaskovat, zasek nemam ziaden to je pravda no luneta a antireflex uz za tie roky dostali zabrat:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 15. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Líbí se mně, jak to sem vždycky nasypeš a kvantita kvalitě nijak neubírá. To já nacvakám desítky fotek, pak to začnu procházet, ta je neostrá, tady blbej odlesk, tady je mám upatlaný, tady je zas moc prachu,... a vypadnou z toho sotva dvě, tři.Tak nacvakane uz mam nejake tisicky fotiek, mam niekedy stav ze nieco nafotim a ked to prechadzam tak to vsetko vymazem, niekedy som to sem daval podstatne viac, teraz uz si vyberam z toho miliona fotiek ako mi raz napisal jeden tunajsi kolega:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 16. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 (upraveno) Nieco z dnesnej krasnej soboty Upraveno 16. února 2019 uživatelem ave1112 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 18. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 No filter fotky(mobilovky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2006 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Len tak na rychlo, teraz dosiel kurier a nemohol som vydrzat musel som si ich dat na ruku a cvaknut ich, je to moj splneny sen :-)image.jpgnádherný na ty si taky brousim zuby... ale zatim jsem věrnej Breitlingu. Ať dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 A tu lumi fotku si sem neda, rebel. Urcite jich bylo vic nez jedna, tak nahod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se