Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jelikož se mi zatím nedaří sehnat černé Seamastery a asi to bude na delší lokte, tak mě napadlo, co takle se prozatím ukonejšit něčím jiným s vlnkami...Možná je to blbost a měl bych si počkat až na Seamastery, když u nich stejně skončím, ale zase na druhou stranu si říkám, proč nezkusit ještě něco, než je seženu...prodat se to dá vždy :)

Prosím vás tedy o radu, zda nevíte o nějakých hodinkách, které by měli také cifr s vlnkami?

Můžou to být automaty, ale ani quartzu se nebráním (Seamastery scháním právě v quartzu), určitě s černým cifrem, průměr 42-44 +/-1mm, na tahu a s cenovkou končící 30k.

Samozřejmě vím o Wardech, které jsou zároveň asi i největším favoritem na toto přechodné období, myslím že i nějaké Deep Blue mají vlnky, ale dál už o ničem nevím...Napadnou někoho další tipy?

Děkuji.

Odesláno

Děkuju za tipy, ale ani jedno mě zatím neoslovilo, je to těžké Omegama jsem nasadil laťku fakt vysoko, jsou prostě dokonalé a asi horko těžko vyberu něco jiného, ovšem alespoň zkusit to musím, jestli by mě něco nazaujalo :) Ono kdybych je někde konečně sehnal, tak bych ani jiné hodinky neřešil, ale takle si říkám, že můžu zatím ještě něco podobného zkusit.

Odesláno

Co se týče Wardů, tak tam bych šel určitě do těch nových Tridentů PRO 600, u těch starých je zkázou to datumové okénko :(

U C65 mi zase chybí luneta, takže jak jsem psal v případě Wardů bych určitě šel do PRO 600, ty bych docela rád zkusil, pokud neseženu v nejbližší době Omegy.

Odesláno

Šestistovky jsou hodně parádní, o tom žádná. Ty původní víc vychází z Omeg..Proto se mi zdálo, že víc odpovídají zadání.

Ale jinak bych asi taky šáhl po těchto nových modelech.

Odesláno

Deep Blue má nejaké vlnkované ciferníky, možno by to stálo za zhliadnutie.

post-957-0-09082400-1427227140_thumb.jpg

Samozrejme Ti nemôžem vyhovárať vysnívané Omegy. Na druhú stranu neviem, komu by sa tu už hodili JeanRichar Aquascope viac, než Tebe.

post-957-0-97603200-1427227399_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

Jak je možný, že se mi od JeanRichard tak líbí i tyhle ujetosti?

Jinak jako "budget watch" nemaj Wardy chybu. Snad jen, že zatím nepůjdou moc sehnat z druhý ruky. Jsem samozřejmě zaujatej, ale široko daleko nenacházím designově povedenější potápky.

Upraveno uživatelem Kluk jako buk
Odesláno

To už je na mě moc velké, přesně řečeno je to větší než moje ruka :)

Šestistovky jsou hodně parádní, o tom žádná. Ty původní víc vychází z Omeg..Proto se mi zdálo, že víc odpovídají zadání.

Ale jinak bych asi taky šáhl po těchto nových modelech.

Je mi to jasné, ono kdyby neměli tak pitomě umístěné datum, tak bych je i bral, ale je to opravdu jak pěst na oko.

Deep Blue má nejaké vlnkované ciferníky, možno by to stálo za zhliadnutie.

attachicon.gifmaxresdefault.jpg

Samozrejme Ti nemôžem vyhovárať vysnívané Omegy. Na druhú stranu neviem, komu by sa tu už hodili JeanRichar Aquascope viac, než Tebe.

attachicon.gifJeanRichard-Aquascope-Hokusai-7.jpeg

O Deep Blue vím, na ty jsem si také vzpomněl, ale jsou takové dost brutální, asi bych už raději něco trošku umírněnějšího, aby mi neupadla ruka, nějak začínám asi pohodlnět :)

Aquascope jsou super, ten cifr je perfektní, ale jedny šílený hodinky už mám a druhé už bych nedal, potřebuju také něco na všední nošení a na to jsou třeba právě Omegy podle mě dokonalé, no nebudu nic nalhávat mám jich plnou hlavu a nějak přes to nevidím, neslyším, co už je horší, někde je sehnat :(

Jak je možný, že se mi od JeanRichard tak líbí i tyhle ujetosti?

Jinak jako "budget watch" nemaj Wardy chybu. Snad jen, že zatím nepůjdou moc sehnat z druhý ruky. Jsem samozřejmě zaujatej, ale široko daleko nenacházím designově povedenější potápky.

Mě se Wardy líbí i jako nezaujatému, ty nové se fakt povedly, mají všechno co si může člověk přát a přitom cenovka zůstala v celku normální, jediné co, tak je škoda toho kurzu, který teď je, být to třeba před rokem, tak by to bylo za opravdu super price.

Jinak všem ještě jednou děkuju za tipy, samozřejmě mám i nadále na prvním místě Omegy, ale pokud je neseženu v dohledné době, tak budu určitě řešit nějakou prozatimní náhradu. Asi zatím v tomto vedou Wardy, přijdou mi takové jednoduché, čisté, umírněné, takže půjdou ke všemu a keramická luneta je pěkný bonus k tomu všemu.

Odesláno

S vlnkami nájdeme ešte pár značiek, ale tie už sú mimo tvojho rozpočtu, ktorý chceš do toho vložiť, tak ťa nimi nebudem zbytočne zaťažovať. Wardy sú fajn, mne sa tiež páčia, i keď tá dátumovka je tam proporčne dosť pichnutá akoby nevedeli narýchlo kam s ňou. Aspoń keby bola v okrúhlom okne ako zvyšok indexov. To je jediná výtka, inak pekný model.

Odesláno (upraveno)

edit: zmazaný zdvojený odkaz. 

Pozrel som si ich ešte raz v lepších záberoch a ono to až tak pálčivé nebude. Model s dátumovkou na pozícii 3 je výborný.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Mimo rozpočet je to samozřejmě zbytečné, stoupající linii už mám dávno vybranou :) Tento výběr je hlavně náhradou za Seamastery quarcky, které se mi nedaří sehnat, respektive mohl bych mít modré, ale do toho se mi až tolik nechce, takže bych asi radši zkusil zatím ještě něco, než si seženu černé. A právě Tridenty 600 s datumovkou mi vychází, jako asi nejlepší adept už od začátku, ale chtěl jsem vědět, jestli třeba není ještě něco co by mě nadchlo ještě vícem když už to řeším :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...