Beet Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 V 3. 6. 2016 v 7:07, Květy napsal: 14 dní jsem také žil v tom, že mám poškrábané sklíčko. Pak jsem ale viděl na netu test odolnosti sklíčka a nedalo mi to, tak jsem vzal hadřík a při čištění sklíčka jsem pořádně zatlačil. A najednou sklíčko bylo bez škrábance. Byl to asi silně zaschlý bordel ve tvaru rýhy Ať kamarád vyzkouší... Taky jsem viděl nějaký test odolnosti, ale to bylo na safír. Kámoš má ne safír verzi. Ale zítra s ním budu, tak můžu kouknout.
Kulin Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 Asi nejde upravit delka ci opakovani vibraci pro notifikace, co? Napriklad, ze pri vyzvaneni by vibroval dokud se nezvedne hovor, budik by se take opakoval, email jen jednou kratce,....
Květy Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 V 6. 6. 2016 v 19:30, Kulin napsal: Asi nejde upravit delka ci opakovani vibraci pro notifikace, co? Napriklad, ze pri vyzvaneni by vibroval dokud se nezvedne hovor, budik by se take opakoval, email jen jednou kratce,.... Tato otázka mě také už napadla, ale bál jsem se zeptat Tak přikládám hlas a prosím profíka o pošťourání se v nastavení
tiktaktiktak Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Odesláno 11. června 2016 Upravit nastavení délky vibrace nebo notifikace asi nepůjde nijak (to je dáno firmwarem hodinek). Pokud jde o notifikace z telefonu, tak se promítá nastavení notifikace - já mám na mobilu aplikaci noLED, která mi opakuje upozornění na nastavené nepřijaté hovory, SMS, WhatsApp, kalendářové upomínky a další vybrané a nastavené události a hodinky rovněž opakují upozornění), nicméně třeba budík má klasické posunutí - když se vypne levým spodním, pípá za 10 minut znovu (tzv. Snooze, kolikrát opakovaně nevím, ale minimálně 3x určitě), když se vypne pravým horním, tak se vypne úplně).Na safírové sklíčko (kdo si jej při sportu opravdu nechce škrábnout) používám od dob 920XT, a samozřejmě i u Fenix 3 a teď i na HRku fólii (zakoupitelná jak u Garminu za nekřesťanských asi 390,-, tak stejnou na Aukru za kilo), díky tomu, že je sklo ploché a bez antireflexu, tak fólie není naprosto vidět, nijak nesnižuje viditelnost displeje a pokud se stane, že někde "trefím" sklíčko, tak, že i safír by se mohl škrábnout (a jakože se určitě dá - to vím moc dobře ), chytí to fólie a případně se tedy sloupne a vymění fólie (v balení jsou obvykle 3-6 ks).Luneta (a zvlášť ta černá - měl jsem jak Fenixe 3 Sapphire, tak teď Sapphire HR - oboje v Gray verzi) to chytá hodně a po roce je na ní vidět, že pochytá hodně "ran" a to moje hodinky byly více méně v kancelářském provozu (kolena se ozvala a sportovní aktivity šly hodně stranou) - kdo je využívá hodně a má je stále na ruce, je luneta prostě časem hodně odrbaná.
Kulin Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Co jsem mel Xiaomi MiBand, tak tam to resila primo aplikace, kolikrat a jak dlouho vibrovat. Jinak treba budik na Huawei P9 neupozorni, protoze se nezobrazi zadna stavova ikonka a tedy si ho Fenix neprevezme
Kulin Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Jeste jeden zajimavy postreh, kdyz je telefon bez dat, tak se Fenixy odpoji po chvili od BT nebo mozna spis Connect od hodinek a nefunguji tak ani notifikace nic
Vojtěch Marek Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Ahoj, máte někdo verzi optic ? Prý je ten senzor trochu vystouplý a může to vadit? Nemůžete mi někdo kouknout o kolik to asi je?Díky V.
Kulin Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Nemam momentalne cim to zmerit, ale je to kousicek. Me osobne to nevadi. Sice mam po sundani na ruce lehkou promacklinu, ale ta do par sekund zmizi :-)
renek11 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 V 15. 6. 2016 v 13:58, Vojtěch Marek napsal: Ahoj, máte někdo verzi optic ? Prý je ten senzor trochu vystouplý a může to vadit? Nemůžete mi někdo kouknout o kolik to asi je?Díky V.Tak jak je vidět na obrázku je to cca 1mm a nevadí to tedy naprosto ničemu a to je mimo sportovní aktivitu nosím spíš co nejníž na zápěstí.
max0 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 V 15. 6. 2016 v 11:07, Beet napsal: Přezuto na letní barvy. DSC_0728.JPGKde jsi kupoval řemínek? Díky
Beet Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 V 15. 6. 2016 v 18:40, max0 napsal: Kde jsi kupoval řemínek? DíkyeBay. Je toho teď plná Čína. Zaregistroval jsem, že máme nový firmware www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=7623
max0 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Z ebaye mám taky, ale takhle vyraznej oranzovej jsem tam teda přehlédnul. Kouknu na to. Díky. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Beet Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 V 15. 6. 2016 v 19:05, max0 napsal: Z ebaye mám taky, ale takhle vyraznej oranzovej jsem tam teda přehlédnul. Kouknu na to. Díky. Mají tam i šílenéjší barvičky. Tenhle oranžový je silikon, ne guma.
renek11 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Tak jsem pro jistotu pořídil i fólii na displej.Sedí perfektně a člověk má alespoň vetší jistotu
Qvido Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 V 17. 6. 2016 v 4:29, renek11 napsal: Tak jsem pro jistotu pořídil i fólii na displej.Sedí perfektně a člověk má alespoň vetší jistotuFolii na display jsem pořídil a super, na Aukru 3ks. za 170,- i s počtou.Koukám na ebay a černý tah za 390,- shipfree se mi taky začíná líbit.
renek11 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Já taky na aukru za 150,- i s poštou 6ks.Jo kovový tah mám taky, ale origo.
Kulin Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Tak zajimavy je, ze u hovoru vibruje jen jednou, ale kdyz dam hovor pres viber i odchozi, tak vibruje nonstop a neni k zastaveni
Bukoowsky Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Umí Fenix tiché buzení? Klasický vibrátor bez kraválu? Já tohle teď řeším u Suunt a jsem trochu nešťastný - hodně jemné vibrace a pískají jako magor
Kulin Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Ma rezim vibrace, zvuk, oboji. Ale s tim buzenim to je takove ruzne, vibrace me nevzbudi, ale kdyz uz jsem vzhuru tak je citim spolehlive
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se