ben.liszok Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 To SPHINXX íky za voucher. Už se s něma učím a doufám, že s touto vánoční motivací půjdou následně kila dolů.
Sphinxx Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2016 Gratuluji, ať slouží a shodíš kila i když nemyslím, že bys to potřeboval .
blam Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Zdravim Fenixari, premyslim, ze bych zase po vic jak roce koupil Fenix 3. Tehdy jsem je vratil z rozporuplnych recenzi na Garmin foru. Kazdopadne jsem se zarekl, ze si zase jednou poridim. Ruka na ne je. Jestli mohu mit dotaz/y. Chci stribrne na gume s HR a safirem. Premyslim jestli jen s hrudnim pasem a nebo optikou snimani v primo v hodinkach. Neco jsem uz nacetl a rozdel v cene je cca 1500 Kc za opticke navic. S pasem je mereni lepsi a presnejsi v temer kazdem pripadne. Jsem na nej zvykly, ale kdyby nebyl asi by me to nevadilo. Optice zase vytykaji ne vzdy spolehlive mereni, v zime bude zima na ruku a nema tak velkou vydrz. Musim je zajit vyzkouset, jestli ten vystupek netlaci. Nosim hodinky 24 hodin. Budu rad za kazdou reakci. Jsou to skvele univerzaly. Do ted sportuji s Polarem M400.
Beet Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Jsem zastancem klasiky, takže nejsem úplně objektivní, a taky jsem verzi s optickým snímačem nezkoušel. Ale prakticky jsi si už odpověděl. V zimě maji horší přesnost. Já navíc nosím v zimě hodinky na bundě , takže pro mě nepoužitelné. Lehké běhy běhám bez tepovky, a nevím jestli jde snímač u HR verze vypnout. Vetsi spotřeba baterie. Za me prostě, u optickeho měření převažují nevýhody nad vyhodami.
Kulin Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Mam HR, nejsem zadny velky sportovec a prave kvuli integrovanymu snimaci jsem do nich sel. Snimac lze v pripade potreby vypnout, ale nechavam ho zaply nonstop a nejak mi to nevadi. Nabijim bezne tak jednou za tyden a pul az 14dni, podle toho, jak vyuzivam gps a jak hodne vibruji kvuli notifikacim Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk
huhulak Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Já zkoušel obě varianty. Ne přímo na Fénixu. Mám Forerunner 920xt s HR pásem a žena 225 Optic. A osobně mi více vyhovuje hrudní pás. Optika mívá více výkyvů, v grafu HR bývá množství nesmyslných peaků. Průměrná tepovka celkem sedí, ale ty krátkodobé skokové výchylky tam jsou. Optiku musíš mít celkem utaženou na zápěstí, což mi třeba nevyhovuje. Raději to nosím trochu na volno. A koncem října, když se trochu ochladilo, se objevila svízel nemožnosti nosit hodinky přes rukáv. Záznam HR během celého dne beru jako blbost, i když pro někoho to jistá výhoda být může. Navíc ty nové HR Run pásy mají ještě navíc featury ke sledování dynamiky běhu, což je docela fajn sranda. Takže osobně bych optiku nebral.
Baggiomb Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 Ahoj, mam fenixe HR a urcite bych nemenil. Opticu mm zaplou porad a nabijim cca 1x za 10 dni, vydrz baterie me celkem prijemne prekvapila. Samozrejme se to odviji od toho jak moc aktivit delam se zapnutou gps.Co se tyka optiky tak sice tam peaky jsou ale v prumeru to meri dobre a to pro moje ucely staci. Pouzivam prevazne na beh, 2-3x tydne, pripadne turistiku a bezky. Je ale pravda na co jsem ted narazil na bezkach a to je to ze jak je pod nulou tak optica nefunguje, ale me to az tak nevadi.Ja mam spis problem s hrudnim pasem, neni mi prijemny a celkem mi vadi Za me, kdyz uz clovek investuje takove penize tak bych znovu sel do optiky, ten cenovy rozdil neni tak vyrazny, a v urcitych situacich muze pouzivat hrudni snimac. Sent from my iPhone using Tapatalk
blam Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 (upraveno) Chlapi diky moc za reakce. Polar funguje spolehlive, ale Fenixy jsou proste jinde a jsou pouzitelnejsi. Navic u Polaru nez se clovek trochu zapoti nekdy taky tepovka lita nesmyslne. Nevlhcim pred behem. U Garminu se mi libila i moznost nebo ukazatel regenerace. Ne vzdy si davam dostatecnou regeneraci co ze neni dobry. Jinak v zime taky mam sporttester nejradsi na bunde. Jsem vicemene rozhodnuty jit do optiky a prikoupit na zimu pas. Pas mi neva, ale optika je proste pohodlnejsi. Jsem hobik na sporty a myslim, ze to bude dostatecny. Rozdil v cene mezi safir s pasem nebo optikou uz je znecnejsi. Skoda, ze optika je jen v sede barve. Nastava tak jestli nevzit stribnou optiku. A nebo stribrne s mineralem s pasem coz je nejlevnejsi varianta. Nejake folie na sklicko domam jeste mam. Upraveno 26. prosince 2016 uživatelem blam
Beet Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 U Garminu se mi libila i moznost nebo ukazatel regenerace. Ne vzdy si davam dostatecnou regeneraci co ze neni dobry.Ty se podle toho řídíš? Já kdybych podle toho trénoval, tak neodtrenuju nic.
blam Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2016 No vim, ze to vzdy navrhovalo delsi dobu nez se mi zdalo to je pravda. Kazdopadne ja nabeham tak kolem tisice za rok. Nejsem na delsi behy stavenej. :-)
Beet Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 Tak jsem po Silvestrovském závodě zjistil, že ve statistikách jednotlivých kilometrů se liší čas a čas pohybu. Přitom jsem určitě nezastavoval, krajina byla otevřená. Trochu mě to zarazilo. Chápal bych to u prvního kilometru, ale u těch dalších? Šel jsem zpětně v záznamech a mám pocit, že to začalo s FW7.5, resp. že ve FW7.2 to ještě bylo v únosné míře. Koukněta ne printscreeny. Můžete někdo kuknout do svých statistik a potvrdit, či vyvrátit mi moji domněnku, že to souvisí s verzí FW? FW8.8 FW7.2
Trebus Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 blam: předpokládám, že znáš stránky www.dcrainmaker.comJsou tam hodně podrobné recenze, včetně porovnání tepu měřeného opticky a hrudním pásem. https://www.dcrainmaker.com/2016/02/garmin-fenix3hr-review.html
blam Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2017 blam: předpokládám, že znáš stránky www.dcrainmaker.comJsou tam hodně podrobné recenze, včetně porovnání tepu měřeného opticky a hrudním pásem. https://www.dcrainmaker.com/2016/02/garmin-fenix3hr-review.htmlJasny recenzi jsem cetl. Diky moc.
ivlado Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Na Edge 520 ,ktorý mám na bicykli to robí tiež a na FR 620 je to rovnaké . Čo sa pamätám tak to tak bolo vždy takto. Príčinu neviem , ale pravdepodobne to bude súvisieť s tým ,že polohu nesnímajú kontinuálne.
Beet Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Na Edge 520 ,ktorý mám na bicykli to robí tiež a na FR 620 je to rovnaké . Čo sa pamätám tak to tak bolo vždy takto. Príčinu neviem , ale pravdepodobne to bude súvisieť s tým ,že polohu nesnímajú kontinuálne.Nemyslím si, že to bylo vždy takhle. Namátkou jsem vytáhl záznam z 920XT FW5.2. Sedí to naprosto přesně.
Beet Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Tak koukám, že přeskočili Fenix4 a je tady rovnou pětka. https://www.dcrainmaker.com/2017/01/hands-on-garmins-new-fenix-5-multisport-gps-serieswith-mapping.html
blam Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Tak to cucim teda. Pochopil jsem spravne, ze F5 budou uz je jen s optikou? Pripadne pas lze pripojit.
Beet Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2017 Tak to cucim teda. Pochopil jsem spravne, ze F5 budou uz je jen s optikou? Pripadne pas lze pripojit.Vypadá to tak.
Beet Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 uz sa blizi aj fénix 5 To už jsem psal včera.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se