Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Také občas použiju navigaci ke kešce a potvrzuji, že na šipku jsem se také dostal jen při spuštěné aktivitě. Ale posledních 5 dní jsem začal používat automatickou pauzu při zastavení. Můžeme zkusit, zda se při té pauze nebude šipka stále zobrazovat....

Odesláno

Také občas použiju navigaci ke kešce a potvrzuji, že na šipku jsem se také dostal jen při spuštěné aktivitě. Ale posledních 5 dní jsem začal používat automatickou pauzu při zastavení. Můžeme zkusit, zda se při té pauze nebude šipka stále zobrazovat....

Automatickou pauzu u běhu nemám rád. Tudy cesta u mě nepovede. :)

Odesláno

Aha, takže problém bude v nastavení. Jak píše Kulin, že povolil v nastaveni-aplikace, najedu tam, vyhledám Connect a nevidím kde toto nastavit. Hledám dobře?

Odesláno

Moje první chrona ever. :)

Nečekal jsem, že se mi i ty stříbrné budou tak líbit. A vzhledem k tomu, že moje grey mám už značně poškrábané (po 4 měsících), příště beru stříbrné :). Díky za hezkou fotku.

Odesláno

Nečekal jsem, že se mi i ty stříbrné budou tak líbit. A vzhledem k tomu, že moje grey mám už značně poškrábané (po 4 měsících), příště beru stříbrné :). Díky za hezkou fotku.

Přesně to byl důvod, proč jsem chtěl stříbrné. Poškrábání nebude na stříbrné lunetě tak vidět. A krome toho se mi líbí. ;)

Odesláno

Ak by si chcel menit sklicko da sa to vymenit aj za striebornu verziu. Sklicko sa meni tak, ze ti v podstate vymenia cele hodinky za novy kus. Akurat táto mimozarucna "oprava" stoji 130? :furious: Na Slovensku to tobi autorizovany servis Garminu v Ziline, predpokladam ze v Cechach to bude to iste

Odesláno

Ak by si chcel menit sklicko da sa to vymenit aj za striebornu verziu. Sklicko sa meni tak, ze ti v podstate vymenia cele hodinky za novy kus. Akurat táto mimozarucna "oprava" stoji 130? :furious: Na Slovensku to tobi autorizovany servis Garminu v Ziline, predpokladam ze v Cechach to bude to iste

Hodinky sundavám z ruky jen při nabíjení, takže se mnou provozují vše a protože jsem do Fenixe hodinky nenosil, nejsem na ně zvyklý a nešetřím je. I přesto je kupodivu sklíčko netkunuté. Buď je to tím utopením vůči okraji, nebo je opravdu odolné. Ale díky za info...

Odesláno

sorry myslel som lunetu nie sklicko. Ja som menil sklicko :-) Ale ono je to v podstate jedno, ci doskriabeme lunetu alebo sklicko, meni sa cely kus :-(

Odesláno

Když jsem se rozhodoval jesli jít do safíru, tak jsem koukal kolik to stojí na eBay http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=garmin+fenix+3+replacement&_sop=16&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xgarmin+fenix+3+case.TRS0&_nkw=garmin+fenix+3+case&_sacat=0

Kvalitu ani originalitu nedokážu posoudit.

Kámoš má poškrábané sklíčko a štve ho to.

Odesláno

Když jsem se rozhodoval jesli jít do safíru, tak jsem koukal kolik to stojí na eBay http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=garmin+fenix+3+replacement&_sop=16&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xgarmin+fenix+3+case.TRS0&_nkw=garmin+fenix+3+case&_sacat=0

Kvalitu ani originalitu nedokážu posoudit.

Kámoš má poškrábané sklíčko a štve ho to.

14 dní jsem také žil v tom, že mám poškrábané sklíčko. Pak jsem ale viděl na netu test odolnosti sklíčka a nedalo mi to, tak jsem vzal hadřík a při čištění sklíčka jsem pořádně zatlačil. A najednou sklíčko bylo bez škrábance. Byl to asi silně zaschlý bordel ve tvaru rýhy :) Ať kamarád vyzkouší...

Odesláno

este k tej vymene: videl som zopar prispevkov ako si sklicko/lunetu menili ludia sami doma a nepodarilo sa :( Ked to nerobi ani autorizovany servis a rovno vymiena za novy kus, asi to nebude az take lahke na samo-doma

Aj ked podla toho obrazku to vyzera ze staci iba vysrobovat 5 srobikov, vymenit sklicko s lunetou a nasrobovat naspat :-)

post-3807-0-91670100-1464938764_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...