Viktor Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Takový malý pěkný hodinky. Kdysi dávno jsem je chtěl, pak je Ickler přestal vyrábět a nedávno mě Kubson upozornil na zvláštní nabídku. Asi našli nějaké staré díly ve skladu. 38 mm, Pesaux/ETA 7001 v provedení top s modulem ukazatele rezervy chodu. Ciferník je krásnej, subciferníčky vteřinovky a rezervy chodu hezky plastický, vybraný do hloubky. A ještě ke všemu se libí manželce a chce je nosit, to je snad za ty roky poprvý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Nádherné oblekovky. Zvláštní nabídka je co, jsou někde k mání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Taky se mi libi, velka gratulace a at delaji zenusce radost. To Ti sehnal Kubson v Reichu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 tak jsem se kmim doklikal http://www.german-watch-shop.com/besondere-angebote/259/principio-handwound-with-power-reserve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Moc hezké Viktore, púřihoď prosím nějaké další fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Viktore to je moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2015 Viktore, muzes prosim udelat nightshot + zmerit lug to lug. Nepodarilo se mi nic vyguglit. Diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Tak si je asi nekoupim:( alespon usetrim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Limes mě obecně nijak neberou, ale tohle se mi líbí moc. Cítím z toho takovej mírnej designovej Journe nádech. Těžko říct, čím to je, žádnýmu konkrétnímu modelu se to podle mě nepodobá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Hodinky jsou opravdu nádherný. Je jen škoda, že jsou velký 38 mm :-( trochu se bojim, aby to nedopadlo tak, že je člověk více prohlíží, než nosí (protože jsou malý). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Parada, tyto Limes jsou povedene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 tak Viktor změřil lug to lug a je 46 mm, nožky jsou prý celkem krátký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Snad to neni proti pravidlum, ale hodil jsem je o vikendu do prodejniho vlakna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se