moco Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) jako připadaj mi taky širší, asi to bude tim, že jak vycházej z pracovní boty, tak se počítá s tlustou fuseklí (IMHO). Zatim se mi v nich chodí dobře, ale nenosim do nich slabou fusekliIR jsou taky boty pro ?těžaře rudy?...u těchto typu bot si každý musí vybrat svoje kopyto, někdy to hledání stojí dost peněz :-) Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 to jo a když k tomu přidáš ještě hledání velikosti... tak to je teprv mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Tak já třeba Irony obul jednou a prodal Dlubixovi. Na mně jsou moc vysoký. Nepříjemný pocit nad nártem. Za to poslední akvizice od novozélandských Last&Loom má kopyto, jako kdyby ho někdo ulil podle mý nohy. Famózní. Akorát podpatky klapou, a to nedokážu v interiéru zkousnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Tak já třeba Irony obul jednou a prodal Dlubixovi. Na mně jsou moc vysoký. Nepříjemný pocit nad nártem. Za to poslední akvizice od novozélandských Last&Loom má kopyto, jako kdyby ho někdo ulil podle mý nohy. Famózní. Akorát podpatky klapou, a to nedokážu v interiéru zkousnout hoď foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 (upraveno) Mám tyhle Mají docela zajímavou konstrukci https://www.lastandloom.com/pages/construction-materials Někde jsem viděl video, jak to drátujou na takové prehistorické mašině...Je to tady na jejich stránce úplně dole z instagram postů. Ale jde to přehrát i na to jejich webu. Upraveno 5. ledna 2018 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Dík :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Tusim, ze treti sezona.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Taky jsem dneska rozcházel, zatím dobrý, puchýře nejsou, velikost OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 (upraveno) Nesledoval jste někdo The Punisher ? V S01E07 Billy Russo má na nohách nejspíš Irony... Jsem už blázen a vidím je všude, nebo je fakt má ? Takhle to je blbě vidět ale když v nich jde asi to budou 8111. Mimochodem stopáž (45:10 +-) Upraveno 5. ledna 2018 uživatelem bedabedulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 To může být cokoliv . Ale rozumim Ti, vidim takhle všude Barboura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Tak o něm mi nemluv Ten je uplně všude... Když jsem koupil nedávno Duka (jak je novej mastnej ) tak jsem se nasral a navoskoval starou bundu at jsou na stejným levlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Taky jsem dneska rozcházel, zatím dobrý, puchýře nejsou, velikost OK20180105_084533.jpgCo je to za model? Pecos? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Co je to za model? Pecos?[/quoteChukka 3141 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 bych teda taky nepoznal, že sou to čuky, když jsou focený takhle. Mám 3139 čuky a obecně ty čuky sou hodně univerzální botky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Já bych je z fotky taky nepoznal ale cca před týdnem je tady postoval,že mu dorazily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Taky jsem dneska rozcházel, zatím dobrý, puchýře nejsou, velikost OK 20180105_084533.jpgTo mas tak 36 nohu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Nevím, kde jste přišli na ten název Pecos? Jsou to Chukka 3141 velikost 43. Na to, že jsem je měl včera poprvé cca 2hod. na nohou, tak docela dobrý. Nikde netlačily a pohodlný, pouze přes nárt se do nich zatím hůře nazouvá. S 1907 to bylo horší, do dneška (mám je asi rok) to není žádná turistická bota, po zahradě nebo v práci, kde část dne strávim v autě tak dobrý, ale pochoďák, tak max 5km a už musím lepit paty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Na název Pecos jsme nepřišli my, ale Red Wing, který tak pojmenoval jeden ze svých modelů. Tvé nohavice jsou tak široké, že nešlo videt šněrování. A jediné RW bez tkaniček a s bílou podrazkou jsou právě zmíněné Pecos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Když jsme tady zabrousili do RW ve filmu....tak já taky koukám v TV po botech, tady pár VIP s RW:Jack Nicolson Rapper Drake Bradley Cooper David Beckham Ryan Gosling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 kdyby někdo chtěl perka tak jsou jedny k mání ve velikosti 42 holt se nevychytala velikost , cena 6250,- https://www.redwingberlin.com/en/shoes/with-heel/634/chelsea-rancher-2918?c=148 a real foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se