Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

Pakaždý když jsem kupoval RW tak mi to doporučili. Už na vojně jsme dostávali ke kanadám globin a olej na změkčení. Rámovky bych s RW moc nesrovnával. Těch RW jsem měl už docela dost a pokaždý když jsem namazal, tak šlo rozcházení daleko líp, než když jsem některý nemazal tak často. Kolik RW si rozcházel?  

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pakaždý když jsem kupoval RW tak mi to doporučili. Už na vojně jsme dostávali ke kanadám globin a olej na změkčení. Rámovky bych s RW moc nesrovnával. Těch RW jsem měl už docela dost a pokaždý když jsem namazal, tak šlo rozcházení daleko líp, než když jsem některý nemazal tak často. Kolik RW si rozcházel?  

Ani kanady jsem takto nerozchazel. Mluvim jen z vlastni zkusenosti. RW ani jedny, tam to beru. Nerikam, ze to tak neni, jen obecne to urcite neplati. Ale jsem ve vlakne RW, takze ok :-)

Odkaz ke komentáři

Ani kanady jsem takto nerozchazel. Mluvim jen z vlastni zkusenosti. RW ani jedny, tam to beru. Nerikam, ze to tak neni, jen obecne to urcite neplati. Ale jsem ve vlakne RW, takze ok :-)

Nikdy sem RW kvůli rozcházení volejem nenacucával. A až snad na Moc-Toe sem s tím žádnej problém neměl. 

Odkaz ke komentáři

Kluci já vám to nevnucuju, že je musíte mastit, taky sem nikdy netvrdil, že je musíte v tom voleji vymáchat, že kdyby jste je otočili, že by to z nich teklo. Dělejte si to jak chcete. Já jsem rozcházel už pátý RW a bez toho voleje bych si to snad nedovedl představit a až si koupim další v pořadí šestý RW, tak je určitě při rozcházení budu mastit. 

Odkaz ke komentáři

Já a Julie je olejujeme olejem abychom dali kůži výživu a aby byla vláčná, nenaolejujeme-li je s Julii olejem, tak bychom měli strach, aby se kůže nevysušila a nepraskla.

Kdysi se to neřešilo, bo byla kůže kvalitnější, bo hovězí/vepřové nedosáhlo jateční váhy během půl roku :)

post-23865-0-41612900-1569431939_thumb.jpg

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Nádherný, buďte trochu chlapi a ne nejaký bu.......

Tak to jsi na špatném fóru, tady si každý fotí všechno a chlubí se tím a všichni mu to chválí :) :) :)

Díky tomuhle fóru vznikl Instagram

PS: a jestli myslíš tu buzna košili, tak ti Strocek nakope prdel :) :) :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...