fijo Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Nedovedl bych si představit rozcházení RW bez tekutýho voleje, to bych se z toho vobtáh Mě třeba ani nikdy nenapadlo že by se měly při rozcházení něčím mazat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Nevim kde kupuješ boty, ale tohle by ti měl poradit každej prodejce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Boty samozřejmě jenom na bazosi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Tak to je pak v poho, to už mastit nemusíš, to si rozcházení protrpěl ten před tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Rozchazel jsem teda za zivot uz hodne kozenejch bot. Doma mam v soucasnosti 5 párů rámovek a nikdy jsem je kvuli tomu olejem nemastil a nikdy mi to zadnej prodejce neradil. Takze jako mantru bych to rozhodne nebral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 (upraveno) Pakaždý když jsem kupoval RW tak mi to doporučili. Už na vojně jsme dostávali ke kanadám globin a olej na změkčení. Rámovky bych s RW moc nesrovnával. Těch RW jsem měl už docela dost a pokaždý když jsem namazal, tak šlo rozcházení daleko líp, než když jsem některý nemazal tak často. Kolik RW si rozcházel? Upraveno 25. září 2019 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrassTomas Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Nejsem žádnej expert, ale RW jsou GYW konstrukce. A GYW je goodyear welted construction. Co jsem si celou dobu myslel, tak GYW je česky rámová obuv. Takže se jedná o to stejné. To jsem byl celou dobu v omylu? Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 tady sem myslel spíš rámovky polobotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Pakaždý když jsem kupoval RW tak mi to doporučili. Už na vojně jsme dostávali ke kanadám globin a olej na změkčení. Rámovky bych s RW moc nesrovnával. Těch RW jsem měl už docela dost a pokaždý když jsem namazal, tak šlo rozcházení daleko líp, než když jsem některý nemazal tak často. Kolik RW si rozcházel? Ani kanady jsem takto nerozchazel. Mluvim jen z vlastni zkusenosti. RW ani jedny, tam to beru. Nerikam, ze to tak neni, jen obecne to urcite neplati. Ale jsem ve vlakne RW, takze ok :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Ani kanady jsem takto nerozchazel. Mluvim jen z vlastni zkusenosti. RW ani jedny, tam to beru. Nerikam, ze to tak neni, jen obecne to urcite neplati. Ale jsem ve vlakne RW, takze ok :-)Nikdy sem RW kvůli rozcházení volejem nenacucával. A až snad na Moc-Toe sem s tím žádnej problém neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Kluci já vám to nevnucuju, že je musíte mastit, taky sem nikdy netvrdil, že je musíte v tom voleji vymáchat, že kdyby jste je otočili, že by to z nich teklo. Dělejte si to jak chcete. Já jsem rozcházel už pátý RW a bez toho voleje bych si to snad nedovedl představit a až si koupim další v pořadí šestý RW, tak je určitě při rozcházení budu mastit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Ono je to vlastně jedno, jestli by to prodávající doporučovat měl nebo ne, s mejma 8125 by to stejně bylo k prdu, protože sou broušený... Takze já jsem si to prostě vodšlapal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Já jsem kupoval v DH a prodejce radil s olejem opatrně aby se neroztáhly moc. První olej po 4 měsících. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrassTomas Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Já je kupoval na konci léta a nic mi neříkal o oleji. A to mám velikost na hraně, jak jsem psal před týdnem/2 týdny. Odesláno z mého SM-A530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 (upraveno) Já a Julie je olejujeme olejem abychom dali kůži výživu a aby byla vláčná, nenaolejujeme-li je s Julii olejem, tak bychom měli strach, aby se kůže nevysušila a nepraskla.Kdysi se to neřešilo, bo byla kůže kvalitnější, bo hovězí/vepřové nedosáhlo jateční váhy během půl roku Upraveno 25. září 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Nádherný, buďte trochu chlapi a ne nejaký bu....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 pěkná košile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 pěkná košile Dík, mám ji od jednoho borce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Nádherný, buďte trochu chlapi a ne nejaký bu.......Tak to jsi na špatném fóru, tady si každý fotí všechno a chlubí se tím a všichni mu to chválí :) Díky tomuhle fóru vznikl Instagram PS: a jestli myslíš tu buzna košili, tak ti Strocek nakope prdel :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 bych vymyslel něco horšího, bych se blejsknul s košilí kterou sem čenžnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se