Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
On 2/1/2024 at 9:04 PM, Geodet said:

Porovnával někdo RedWingy s Ecco Staker? Že by to rozcházení tak nebolelo... A cena taky je nižší...

Nebo to jsou takové obuvnické Steinharty? 😀

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozcházečka v plnym proudu. Ty kalhoty sou dobře, ale jak je to vopřený, tak vypadaj jak do repu :default_wink:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

@špelda66: https://overenerecenze.cz/dannerboty-cz-recenze-a-hodnoceni-obchodu-kontakt-navod-na-reklamaci-a-vraceni/

Jako provozovatel webu není uveden nikdo, stránky jsou tedy zcela anonymní a spotřebitel neví, s kým uzavírá kupní smlouvu a vůči komu může nárokovat svá práva. Před nákupem na těchto stránkách Česká obchodní inspekce varuje.

Na základě mnoha negativních recenzí uživatelů nebo varování ČOI nákup na eshopu dannerboty.cz NEDOPORUČUJEME. Pokud jste již na dannerboty.cz nakoupili, kontaktujte Českou Obchodní Inspekci, případě se nám ozvěte na email pomoc@overenerecenze.cz

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, warann napsal:

@špelda66: https://overenerecenze.cz/dannerboty-cz-recenze-a-hodnoceni-obchodu-kontakt-navod-na-reklamaci-a-vraceni/

Jako provozovatel webu není uveden nikdo, stránky jsou tedy zcela anonymní a spotřebitel neví, s kým uzavírá kupní smlouvu a vůči komu může nárokovat svá práva. Před nákupem na těchto stránkách Česká obchodní inspekce varuje.

Na základě mnoha negativních recenzí uživatelů nebo varování ČOI nákup na eshopu dannerboty.cz NEDOPORUČUJEME. Pokud jste již na dannerboty.cz nakoupili, kontaktujte Českou Obchodní Inspekci, případě se nám ozvěte na email pomoc@overenerecenze.cz

Díky, první problém ohledně provozovatele jsem zaregistroval, dále jsem evidentně podcenil vyhledávání a zkusil tady, ty ceny mě zaslepily, díky za tvůj čas.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Moje starý dobrý jedenáct let starý 875 dostaly dnes bratříčky. K tomu příde za chvíli nová kudlička, mám radost! Těším se na puchejře a že se říznu.

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Strocek napsal:

Jaká kudla, uka

tahle

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

Black smithy úplně v pohodě. Rangery celkem taky. Oboji o číslo větší s vložkou. MT jsem cejtil hlavně na patacht, ale spíš je problém, že jsou mi akorát. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...