Strocek Odesláno 16. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Jestli to je už takhle, tak to asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Jen sonduju, kdo by měl opačný problém s vel 43, nechci aby to bylo bráno jako nabídka mimo prodejní sekci Když jsem je kdysi kupoval tak 43 nebyly a 44 poslední pár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Nedávno tu někdo psal, že to řešil vložkou do bot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex7 Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února On 2/1/2024 at 9:04 PM, Geodet said: Porovnával někdo RedWingy s Ecco Staker? Že by to rozcházení tak nebolelo... A cena taky je nižší... Nebo to jsou takové obuvnické Steinharty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března (upraveno) Rozcházečka v plnym proudu. Ty kalhoty sou dobře, ale jak je to vopřený, tak vypadaj jak do repu Upraveno 1. března uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 8125 feaf. benzak scout pants Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Máš to pěkný! Kolik těch eRWéček máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března (upraveno) https://www.dannerboty-cz.com Nemáte někdo zkušenost s tímto e-shopem? Ceny podezřele nízko. Upraveno 3. března uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března @špelda66: https://overenerecenze.cz/dannerboty-cz-recenze-a-hodnoceni-obchodu-kontakt-navod-na-reklamaci-a-vraceni/ Jako provozovatel webu není uveden nikdo, stránky jsou tedy zcela anonymní a spotřebitel neví, s kým uzavírá kupní smlouvu a vůči komu může nárokovat svá práva. Před nákupem na těchto stránkách Česká obchodní inspekce varuje. Na základě mnoha negativních recenzí uživatelů nebo varování ČOI nákup na eshopu dannerboty.cz NEDOPORUČUJEME. Pokud jste již na dannerboty.cz nakoupili, kontaktujte Českou Obchodní Inspekci, případě se nám ozvěte na email pomoc@overenerecenze.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března před 5 minutami, warann napsal: @špelda66: https://overenerecenze.cz/dannerboty-cz-recenze-a-hodnoceni-obchodu-kontakt-navod-na-reklamaci-a-vraceni/ Jako provozovatel webu není uveden nikdo, stránky jsou tedy zcela anonymní a spotřebitel neví, s kým uzavírá kupní smlouvu a vůči komu může nárokovat svá práva. Před nákupem na těchto stránkách Česká obchodní inspekce varuje. Na základě mnoha negativních recenzí uživatelů nebo varování ČOI nákup na eshopu dannerboty.cz NEDOPORUČUJEME. Pokud jste již na dannerboty.cz nakoupili, kontaktujte Českou Obchodní Inspekci, případě se nám ozvěte na email pomoc@overenerecenze.cz Díky, první problém ohledně provozovatele jsem zaregistroval, dále jsem evidentně podcenil vyhledávání a zkusil tady, ty ceny mě zaslepily, díky za tvůj čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března @špelda66v poho, já totiž už na tenhle krám narazil někdy na podzim, takže jsem měl nastudováno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března (upraveno) Já bych ty danner rád koupil, takže asi rovnou na https://global.danner.com/ Upraveno 3. března uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Já kupoval na Cultizm, je tonv rámci EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honziz Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Druhé RW jsou doma, jak se mi na začátku ty Moc Toe nezdály ta teď jsem z nich úplně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Moje starý dobrý jedenáct let starý 875 dostaly dnes bratříčky. K tomu příde za chvíli nová kudlička, mám radost! Těším se na puchejře a že se říznu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Jaká kudla, uka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března (upraveno) před 3 minutami, Strocek napsal: Jaká kudla, uka tahle Upraveno 5. března uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března To je ta limitka. Docela pěkná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Black smithy úplně v pohodě. Rangery celkem taky. Oboji o číslo větší s vložkou. MT jsem cejtil hlavně na patacht, ale spíš je problém, že jsou mi akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 14. března Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března (upraveno) objednáno na cultizm Upraveno 14. března uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se