Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

Před hodinou, Conrad napsal:

dva dotazy

je některý model, který se nemusí rozcházet tak, aby byla noha 100 km jako ve skřipci? A nemusí každá bota vážit kilo.

Je možno je někde zkusit a koupit, nerad bych se spolehl na to jen objednané mailem

díky

Takový boty nejspíš (ne určitě) budou, ale těžko říct, který to jsou. A ani to nepoznáš ze zkoušky v obchodě. Podle zkušeností zde ve vlákně to má každej jinak se stejným druhem bagančat. Raději bych konzervativně předpokládal, že to hladce nepůjde :).

EDIT: Vyber si takový, který se Ti nejvíc líbí (abys měl silnou motivaci :)), velikost zkus v obchodě (ne přes internet) a dej tomu šanci. Když to vydržíš, nebudeš litovat.

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Conrad napsal:

Asi budeš mít pravdu chci koupit nějaké pevné boty nad kotník do lesa, podívám se i jinde

když některé modely téhle značky vypadají fajne.🥲

Na férofku říkám, že dle předpokladů by si našel možná lepší boty. Já osobně mám na lítačku do lesa a nejenon tam Lowa Zephyr na který nedám dopustit za jakýhokoliv počasí. Nebudeš sice takovej king, ale v těch si hned na první dobrou jak v bačkůrkách a je to taky nesmrtelná bota. Na vyzkoušení určitě doporučuju. 

foto Pánská treková obuv LOWA Zephyr MK2 GTX Mid černá 43,5

Odkaz ke komentáři

By mě zajímalo jestli ten kdo navrhnul takový typ boty - asi do terénu teda, si je nazul a ten les si s nima prošel.

Protože když s tímto projdeš blatem tak se z toho picneš než je vypucuješ. Já na todle mám https://bosp.cz/produkt/caledon-pro-grizzly-60ae?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIoK2q8ZmLigMVRK-DBx3MiysCEAYYASABEgKdHfD_BwE

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Sergej Vasilijev napsal:

By mě zajímalo jestli ten kdo navrhnul takový typ boty - asi do terénu teda, si je nazul a ten les si s nima prošel.

Protože když s tímto projdeš blatem tak se z toho picneš než je vypucuješ. Já na todle mám https://bosp.cz/produkt/caledon-pro-grizzly-60ae?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIoK2q8ZmLigMVRK-DBx3MiysCEAYYASABEgKdHfD_BwE

Je to tak. Bordel leze do dezénu pěkně, zase na druhou stranu mě nikdy nezradily, že by někde podklouzly atd. Jasně, do lesa by si našel i lepší boty, ale ty Lowy jsou univerzálně použitelný kamkoliv i do města atd. což lítat po městě v těch Caledonech by nebylo úplně ončo. Byla to jenom možná alternativa a vlastní dobrá zkušenost.

Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, Strocek napsal:

Na férofku říkám, že dle předpokladů by si našel možná lepší boty. Já osobně mám na lítačku do lesa a nejenon tam Lowa Zephyr na který nedám dopustit za jakýhokoliv počasí. Nebudeš sice takovej king, ale v těch si hned na první dobrou jak v bačkůrkách a je to taky nesmrtelná bota. Na vyzkoušení určitě doporučuju. 

foto Pánská treková obuv LOWA Zephyr MK2 GTX Mid černá 43,5

naprostý souhlas...tyhle boty kupuju posledních cca 10 let a za mě neexistuje lepší poměr cena / výkon...první jsem vyhodil teprve nedávno, reálně odmakaly těch 10 let a do popelnice šly dost rozdrbané, do poslední chvíle se v nich dalo normálně chodit a od první minuty jako bačkory, nikdy jsem je nerozcházel....

Čímž ale plevelíme jiné vlákno, vím... :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...