malymarek Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 dnešní přírůstek foto původní majitel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Po servisu dnes chronuju se zlaťákama . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Ty teda jsou. To je 18k? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Nádhera, škoda jen těch římských číslic, ty mi tam moc nepasují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 VintageLover : ano , 18k echt gold guzmic : Není to sice úplně ono,jak píšeš,ale při tom občasném vyvětrání hodinek ty římské číslice přežiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 skoro kazdy den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Trochu jsem si zapřeháněl na Aukru- ale držel jsem se několik měsíců !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Tak ty jsou fakt pěkný. Stačí rozleštit sklíčko a budou vyvoněný . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Jojo, mám z nich radost.Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Pěkné jsou, mám sestřičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Tak kluci a už si můžete udělat minisrázek s netradiční značkou Jinak Strášo, samozřejmě velká gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Sraz ! Sraz ! Sraz !!! Járúne, klíďo přijď taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Uděláme si majitelský ples Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Vyndal jsem je na světlo,seřídil,natáhnul,ať se proběhnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Sraz ! Sraz ! Sraz !!! Járúne, klíďo přijď taky Proč ne, ale nemám už žádné do r. 59, jen pár po 70. Jedny, co Radek důvěrně znal, ale po dnešku jsou k nepoznání - uvedeny do původního stavu, možná by se na ně zase rád podíval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 jedna holící... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Nivada :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Proč ne, ale nemám už žádné do r. 59, jen pár po 70.Jedny, co Radek důvěrně znal, ale po dnešku jsou k nepoznání - uvedeny do původního stavu, možná by se na ně zase rád podíval Si nebudu drásat rány.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Sup hore s tymto vlaknom 37mm , Landeron 187 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Bizzydko, rucky si mozeme kludne vymenit, tusim su rovnake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se