bizzydko Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 Bizzydko, rucky si mozeme kludne vymenit, tusim su rovnake Tak to je pecka Tiez ich mas lumi ? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2016 origo neviem ci tam bola lumi, alebo len farba, nesvietili vobec, lebo boli velmi zas*ane, tak po ociste som naniesol novu lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Novej kousek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrZ Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Já jsem si dneska přinesl vyčištěné tyto Aureole - caliber Landeron 248.Neporadil by mi někdo z jakého roku by mohly být? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dobie Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 (upraveno) Já jsem si dneska přinesl vyčištěné tyto Aureole - caliber Landeron 248.Neporadil by mi někdo z jakého roku by mohly být? Díky50. léta. max. začátek šedesátejch Upraveno 14. ledna 2017 uživatelem Dobie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 Béčka při neděli celý den na ruce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Chronographe Suisse, koupil jsem je někdy v 90. letech ve starožitnostech v Pařížské ulici. Chtěl jsem mít staré švýcarské stopky jako můj táta. Byly v nové krabičce, vzadu seděl pan hodinář a já jsem chodil po městě s vyhrnutými rukávy, aby mohl každý vidět moje nové hodinky.V tomto dávnověku jsem je normálně neustále nosil a je malý zázrak, že jsem je moc neponičil. Teď jsem si na ně koupil nový řemen, jsou moje hodobožový a za chvilku se pokusím rozleštit poškrábané sklíčko.Je to poprvé, tak mi držte palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Jsou moc pěkný a bezva ten červenej tachymeter. Na sklíčko se vyprdni. Je to vidět akorát, když je fotíš na sluníčku a mazal bys stejně část své patiny. Mám jich pár taky s poškrábaným sklíčkem a normálně to vidět není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Rozlestěno pomocí pasty PolyWatch, zvládne to i amatér jako jsem já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Ty jsou! Přesně po takových pokukuju, ale zatím se nepoštěstilo. Vážně nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Ty jsou! Přesně po takových pokukuju, ale zatím se nepoštěstilo. Vážně nádherné.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2017 Sobotní foceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Tak jsem si myslel, že s těmahle starejma chronama už mám vystaráno a koukám, že nějaké ještě potřebuju. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Dlouho jsem odolával, říkal si že jsou staré chrona strašně nepraktické, většinou bývají strašně odrbané, navíc nemám rád zlato. A tak to dopadlo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Suhlasim, ze vintage chronografy maju nieco do seba.Pripajam jednu skupinovu, aj s par novsimi kuskami. Sice tam zatial Omegy alebo Hujery chybaju, ale nie kazdy den je Nedela ako sa hovori:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 UG COMPUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Globa Sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Zajímavé hodinky. Tohle jsem ještě neviděl. Jen jsem trochu zjišťoval na internetu a podle všeho by měly být až ze šedesátých nebo začátku sedmdesátých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Je zlozite zistit povod a obdobie vyroby, ja som niekde cital 50-roky, ale je mozne ze sa mylim, nehadam sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 malda má podle mě pravdu. Jedná se o podobný typ jako Cimier, Sorna se strojkem, který má velmi málo kamenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se