afrikab Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2007 Hádejte! Tohle je pan Artur Chilingarov, šéf nedávné ruské arktické expedice.
xmenm05 Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2007 (upraveno) Nejsou to ty šílený ruský stroje? Kdosi je tu tak před půl rokem koupil v originále, šroubovací korunka jak ventil od topení, váha tak 700 gramů ... Nějaký prapředek tady tohohle? http://www.rugift.com/watches/russian-nos-...rs-watch-19.htm http://cgi.ebay.com/RUSSIAN-MILITARY-NAVY-...7QQcmdZViewItem Upraveno 10. srpna 2007 uživatelem xmenm05
Mike. Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2007 Nejsou to ty šílený ruský stroje? Kdosi jetu tak pře půl rokem koupil v originále, šroubovací korunka jak ventil od topení, váha tak 700 gramů ... Taky si myslim.
afrikab Odesláno 10. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2007 Krasne, taky si je planuju koupit, ale tech 150USD se stale nedostava
Mike. Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2007 Ono ty hodinky nejsou spatne, ale nedovedu si je predstavit na ruce. Mozna tak do sbirky.
Filipes Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2007 ..a můžu říct že naživo předčí i vaše nejdivočejší představy!
l3stat Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 no určitě je nikdo nepřehlídne tak k občasnýmu nošení
Návštěvník Snow Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2007 Parádní kousek, hlavně k obleku... , naživo jsem je neviděl a jsem tomu rád, už takhle se mi zdá spousta zlých snů
Jakubisko Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2007 , naživo jsem je neviděl a jsem tomu rád, už takhle se mi zdá spousta zlých snů Snowe, maji je v Praglu v pasazi Alfa. Ten prumer je opravdu mastodontni, hold pouze pro velke kluky
Návštěvník YPO Odesláno 13. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2007 na firemní večírky to jsou ideální hodinky ....... rozhodně budou větší než má Šéf
Onisan Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Přestože mám rád veliké hodinky, tak tyhle na mně působí humpolácky. Ale extravagance a frajeřinka to na ruce je určitě
afrikab Odesláno 14. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Přestože mám rád veliké hodinky, tak tyhle na mně působí humpolácky. Ale extravagance a frajeřinka to na ruce je určitě Ta udavana vodotesnost 700M o humpolactvi asi nesvedci.
Návštěvník tolja Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Ta udavana vodotesnost 700M o humpolactvi asi nesvedci. K čemu je dobrá vodotěsnost do 700M? Jinak hodinky jsem měl v ruce - majitel NiG - a humpolácké určitě nejsou. Jenomže to byl původní model Sděláno v SSSR. Ty nové barevné kousky made in Rossia se mi moc nezamlouvají.
Onisan Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 Humpoláctvím jsem neměl na mysli způsob jejich zpracování, ale množství použitého materiálu, jednostlivé tloušťky a šířky. Působí dojmem, že zadávací dokumentace nebyla v milimetrech ale udávala se v centimetrech Samozřejmě tomu pak odpovídá i ta odolnost a pod. , ale jak už tady zaznělo, k čemu je těch 700 metrů?
African Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 Hádejte! Tohle je pan Artur Chilingarov, šéf nedávné ruské arktické expedice. Tak mimochodem mimo mísu" Slyšel jsem, že ty fotky s té nedávné Arktikafrašky, jsou prý asi 5 let staré a pocházejí z ůplně jiné lokality:) Nevím, co na tom tedy pravdy.
Mike. Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 Tak mimochodem mimo mísu" Slyšel jsem, že ty fotky s té nedávné Arktikafrašky, jsou prý asi 5 let staré a pocházejí z ůplně jiné lokality:) Nevím, co na tom tedy pravdy. Nemyslíš náhodou toto? http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/mo...0723_nv48r.html
prochaska Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 jak už tady zaznělo, k čemu je těch 700 metrů? Asi jen trocha rezervy navic. Podle me to neni prehnane, pri saturacnich ponorech se dosahuji hloubky nekolika set metru, takze tahle odolnost se hodi. Je to o cca 100 metru vic nez rekord saturacniho potapeni.
Conrad Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 V moskvě jsem je viděl prodávat v blešáku na Leninských horách se všemi doklady,ale bál jsem se že bych překročil povolenou váhu zavazadla v letadle a tak jsem je tam nechal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se