Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Nejsou to ty šílený ruský stroje? Kdosi jetu tak pře půl rokem koupil v originále, šroubovací korunka jak ventil od topení, váha tak 700 gramů ... :)

Taky si myslim. :)

Návštěvník Snow
Odesláno
Parádní kousek, hlavně k obleku...

:lol: :lol: :lol: , naživo jsem je neviděl a jsem tomu rád, už takhle se mi zdá spousta zlých snů

Odesláno
:lol: :lol: :lol: , naživo jsem je neviděl a jsem tomu rád, už takhle se mi zdá spousta zlých snů

Snowe, maji je v Praglu v pasazi Alfa. Ten prumer je opravdu mastodontni, hold pouze pro velke kluky :D

Návštěvník YPO
Odesláno

na firemní večírky to jsou ideální hodinky ....... rozhodně budou větší než má Šéf :lol:

Odesláno
Přestože mám rád veliké hodinky, tak tyhle na mně působí humpolácky. Ale extravagance a frajeřinka to na ruce je určitě :D

Ta udavana vodotesnost 700M o humpolactvi asi nesvedci.

Návštěvník tolja
Odesláno
Ta udavana vodotesnost 700M o humpolactvi asi nesvedci.

K čemu je dobrá vodotěsnost do 700M? Jinak hodinky jsem měl v ruce - majitel NiG - a humpolácké určitě nejsou. Jenomže to byl původní model Sděláno v SSSR. Ty nové barevné kousky made in Rossia se mi moc nezamlouvají.

Odesláno

Humpoláctvím jsem neměl na mysli způsob jejich zpracování, ale množství použitého materiálu, jednostlivé tloušťky a šířky. Působí dojmem, že zadávací dokumentace nebyla v milimetrech ale udávala se v centimetrech :D Samozřejmě tomu pak odpovídá i ta odolnost a pod. , ale jak už tady zaznělo, k čemu je těch 700 metrů?

Odesláno
Hádejte!

Tohle je pan Artur Chilingarov, šéf nedávné ruské arktické expedice.

Tak mimochodem mimo mísu" Slyšel jsem, že ty fotky s té nedávné Arktikafrašky, jsou prý asi 5 let staré a pocházejí z ůplně jiné lokality:) Nevím, co na tom tedy pravdy.

Odesláno
jak už tady zaznělo, k čemu je těch 700 metrů?

Asi jen trocha rezervy navic. Podle me to neni prehnane, pri saturacnich ponorech se dosahuji hloubky nekolika set metru, takze tahle odolnost se hodi. Je to o cca 100 metru vic nez rekord saturacniho potapeni.

Odesláno

V moskvě jsem je viděl prodávat v blešáku na Leninských horách se všemi doklady,ale bál jsem se že bych překročil povolenou váhu zavazadla v letadle a tak jsem je tam nechal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...