Přejít na obsah

Archimede Arcadia

Well

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Tak jsem ten obrovský tlak v mé choré hlavě už nevydržel a po konzultaci na včerejším srazu Chronomagu v Praze jsem si před chvílí objednal na Chronoshopu hodinky Archimede Arcadia. Uf to se mi ulevilo !!! Požádal jsem, pokud to je možné, o kombinaci s modrým koženým řemenem - už mi zase tečnu sliny. Buď je to představou těch hodinek, nebo je to projev vyšší** věku, já nevím. Ale když vidím pěkné hodinky, tak se mi to stává, takže snad to první.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsme na tom úplně stejně, mě mají přijít ty samé STOWy (ale s kovovým tahem) také v polovině června. Hoj to bude švanda.

Pak tě poprosím o pár slov a názorů k tomu pletenému tahu. Stejně si ho asi časem koupím, ale těch 120 nebokolik Euro + pošta je brutus.

Odkaz ke komentáři

Len mne zase hovorili, že platiť mám ak mi oznámia, že hodinky sú hotové a do 3 dní ich zasielajú. Tak tomu nerozumiem...

No on mechanismus objednávky opravdu není úplně jasný, já jsem poslal objednávku, tu mi obratem potvrdili a uvedli při tom platební údaje. Tak jsem ihned zaplatil přes PayPal. Následně přišel mail, že mám čekat na příkaz k platbě a po ní mi do tří dnů hodinky odejdou. Tak jsem napsal, že jsem již přes PayPal platil a téměř ve stejnou dobu mi dorazil další mail od nich, že platba přes PayPal v pořádku dorazila, že děkují a že dodávka bude cca v polovině června. Pak druhý den mi napsali mail s žádostí o změření mého zápěstí, aby do výroby zadali požadavek na nastavení délky tahu.

Pak tě poprosím o pár slov a názorů k tomu pletenému tahu. Stejně si ho asi časem koupím, ale těch 120 nebokolik Euro + pošta je brutus.

Jasně, jakmile to přijde, dám sem info. pavča.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jó, jó arcadie jsou moc fešné hodinky a výběr řemene zdá se býti vhodným. :thumbsup_anim:

Niels Bohr pry kdysi rikal, ze expertem se clovek stava tak, ze se v danem oboru dopustil vsech chyb, kterych bylo lze se dopustiti...

Zajímavá definice, těžko se ale podle ní někdo stane expertem například na seskoky padákem, ledaže by byl expertem in memoriam. :D

Odkaz ke komentáři

Díky za potěchu, je to jako byste drbali prasátko za uchem, tak příjemně se cítím, i když co já vím, jak se při drbání za uchem prasátko cítí. Ale já si to tak představuji. Ono to z těch mrzkých fotek není tak vidět, ale Arcadia mají modré ručky, takže s tím modrým řemenem je to krásná kombinace. Dnes jsem je měl prvně na ruce a kdykoliv jsem se na ně během dne podíval, tak jsem měl podobný pocit, jako jsem zamlada míval, když jsem uviděl pěknou holku. (Tedy mám na mysli pocit v hlavě!!!) Tak jsem buď úchylný nebo to už je senilita.

Kibi díky za nabídku, já mám tento týden vytížený "příjemnou" návštěvou příbuzenstva (neštěstí nechodí po horách, ale po lidech), ale za pár týdnů čekám dodávku hodinek STOWA Antea a navíc jsem zakoupil, dle mého názoru, velmi zajímavé vintage ORIENT a čekám během pár dní zásilku, takže ono toho bude na focení více.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...