kubson Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2009 Cože????: pěkné hodinky, ale nemusím znát všechny, že ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Tak jsem ten obrovský tlak v mé choré hlavě už nevydržel a po konzultaci na včerejším srazu Chronomagu v Praze jsem si před chvílí objednal na Chronoshopu hodinky Archimede Arcadia. Uf to se mi ulevilo !!! Požádal jsem, pokud to je možné, o kombinaci s modrým koženým řemenem - už mi zase tečnu sliny. Buď je to představou těch hodinek, nebo je to projev vyšší** věku, já nevím. Ale když vidím pěkné hodinky, tak se mi to stává, takže snad to první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Pavčo, tak gratuluju, tutově nebudeš zklamaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Pavčo, tak gratuluju, tutově nebudeš zklamaný Díky, přiznám se, že jsem docela natěšený. Zase jeden světlý okamžik v mém jinak fádním životě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Taky čekám. Objednáno (a zaplaceno) v únoru, budou prý v červnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 2. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2009 Taky čekám. Objednáno (a zaplaceno) v únoru, budou prý v červnu. Tak to jsme na tom úplně stejně, mě mají přijít ty samé STOWy (ale s kovovým tahem) také v polovině června. Hoj to bude švanda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oto1964 Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 Tak to jsme na tom úplně stejně, mě mají přijít ty samé STOWy (ale s kovovým tahem) také v polovině června. Hoj to bude švanda. Mne zase začiatkom mája MO. Darmo v STOWE asi hospodársku krízu neuznávajú. Roboty majú stále mnoho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oto1964 Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 Mne zase začiatkom mája MO. Darmo v STOWE asi hospodársku krízu neuznávajú. Roboty majú stále mnoho... Len mne zase hovorili, že platiť mám ak mi oznámia, že hodinky sú hotové a do 3 dní ich zasielajú. Tak tomu nerozumiem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 Tak to jsme na tom úplně stejně, mě mají přijít ty samé STOWy (ale s kovovým tahem) také v polovině června. Hoj to bude švanda. Pak tě poprosím o pár slov a názorů k tomu pletenému tahu. Stejně si ho asi časem koupím, ale těch 120 nebokolik Euro + pošta je brutus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 3. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2009 Len mne zase hovorili, že platiť mám ak mi oznámia, že hodinky sú hotové a do 3 dní ich zasielajú. Tak tomu nerozumiem... No on mechanismus objednávky opravdu není úplně jasný, já jsem poslal objednávku, tu mi obratem potvrdili a uvedli při tom platební údaje. Tak jsem ihned zaplatil přes PayPal. Následně přišel mail, že mám čekat na příkaz k platbě a po ní mi do tří dnů hodinky odejdou. Tak jsem napsal, že jsem již přes PayPal platil a téměř ve stejnou dobu mi dorazil další mail od nich, že platba přes PayPal v pořádku dorazila, že děkují a že dodávka bude cca v polovině června. Pak druhý den mi napsali mail s žádostí o změření mého zápěstí, aby do výroby zadali požadavek na nastavení délky tahu. Pak tě poprosím o pár slov a názorů k tomu pletenému tahu. Stejně si ho asi časem koupím, ale těch 120 nebokolik Euro + pošta je brutus. Jasně, jakmile to přijde, dám sem info. pavča. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 (upraveno) Tak Archimede Arcadia s modrým řemenem mi před chvílí dorazily, jsou krásné, rochním si, již tak slunečný den se ještě více rozjasnil. Uf, to jsem se rozbásnil. Upraveno 16. dubna 2009 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2009 Foto! Foto! Foto! Foto! Foto! Foto! Foto! Foto! Foto! Foto! Foto! Foto! Foto! Foto! Foto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 Pro ilustraci přidávám neumělé foto, uvažuji o fotostanu, takhle se nedá fotit. No kibi nejsem, ale já ho dohoním!!! (možná) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 moc šén, Pavčo, sér moc! Verze s těmito ručkami je hezčí, než předchozí provedení s hranatějšími a stříbrnými ručkami (má kolega) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 Jó, jó arcadie jsou moc fešné hodinky a výběr řemene zdá se býti vhodným. Niels Bohr pry kdysi rikal, ze expertem se clovek stava tak, ze se v danem oboru dopustil vsech chyb, kterych bylo lze se dopustiti... Zajímavá definice, těžko se ale podle ní někdo stane expertem například na seskoky padákem, ledaže by byl expertem in memoriam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 Díky za potěchu, je to jako byste drbali prasátko za uchem, tak příjemně se cítím, i když co já vím, jak se při drbání za uchem prasátko cítí. Ale já si to tak představuji. Ono to z těch mrzkých fotek není tak vidět, ale Arcadia mají modré ručky, takže s tím modrým řemenem je to krásná kombinace. Dnes jsem je měl prvně na ruce a kdykoliv jsem se na ně během dne podíval, tak jsem měl podobný pocit, jako jsem zamlada míval, když jsem uviděl pěknou holku. (Tedy mám na mysli pocit v hlavě!!!) Tak jsem buď úchylný nebo to už je senilita. Kibi díky za nabídku, já mám tento týden vytížený "příjemnou" návštěvou příbuzenstva (neštěstí nechodí po horách, ale po lidech), ale za pár týdnů čekám dodávku hodinek STOWA Antea a navíc jsem zakoupil, dle mého názoru, velmi zajímavé vintage ORIENT a čekám během pár dní zásilku, takže ono toho bude na focení více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2009 Tak ja tiež doplním pár vlastných foto, kde je vidieť tie modré ručky + modrý remeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitrM Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 zajimalo by mne, jak jsou na tom Arcadia s rezevou natahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2010 zajimalo by mne, jak jsou na tom Arcadia s rezevou natahu. Ahoj, budou na tom stejně jako jakékoliv jiné hodinky s etou 2824 - takže nějakých +- 40 hodin. Jinak doporučuji hledání, třeba ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2010 Tak sotva jsem sem vlezl, už mě chytly naprosto za srdce hodinky Archomede Arcadia v bílo-modrém provedení. Takže ihned objednávka v chronoshopu:whistle: a teď už se jen těším jak malé dítě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se