quequeek Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2010 (upraveno) četl jsem, že by měly být také arcadie v provedení chrono, mohly by být zajímavé...jak to s nima vypadá? Upraveno 17. září 2010 uživatelem quequeek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfil Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Ickleři updatovali bílé arcadie - mají teď stříbrný broušený ciferník, škaredá fotka z mobilu: Na tahu budou dokonalé. Je to zvláštní - všechny varianty jsou celkem v podstatě jednoduché, střízlivé, ale zároveň hrozně krásné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Bodaj by neboli krasne, ked su inspirovane IWC Portuguesami Primysli si k Archimedam subdialy a aha co dostanes. (alebo naopak, odmysli si ich na Portugeskach) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfil Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2010 (upraveno) Máš pravdu pravdoucí, třeba tvar pouzdra je skoro identický Dávám přednost kombinaci černý ciferník / stříbrná - tu IWC také má.. tak jenom pro porovnání: Upraveno 22. září 2010 uživatelem Marfil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfil Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 (upraveno) A přidávám konečně vyfocený protějšek těch svých arkádií (přechod z tahu na řemen) Upraveno 23. září 2010 uživatelem Marfil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Archimeda Arcadia Chronograph Cena by měla být 975 Euro na kůži a 1095 Euro na ocelovém tahu. Na zakázku klenuté safírové sklíčko s oboustranným AR, v základu rovné s oboustranným AR. V bílé i černé variantě ciferníku. K dispozici by měly být příští týden. Dával jsem už odkaz do vlákna "Archimede, další připravované modely", tak snad se nebudete zlobit, že jsem to dal i tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 (upraveno) Pozerám, že v chronoshope už sú Arcadie so strieborným ciferníkom...boli tu prednedávnom predstavené...znamená to, že verzia s bielym cifrom, modrenýmí ručkami a striebornými indexami je už minulosťou a táto verzia ju vymenila?? Mal som dojem, že strieborný ciferník bude ďalšou možnosťou - nie nástupcom... alebo som to celé nesprávne pochopil Upraveno 14. října 2010 uživatelem fobus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morricone Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Také se mi víc zamlouvaly ty bílé Arcadie....Případně půjdou objednat ještě ty bílé ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 jak tomu rozumím já, tak ten bílý model byl nahrazen stříbrným, poslal jsem výrobci dotaz na dostupnost bílých, uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 tak nejsou a nebudou, mimoch. byly taky stříbřené, ale kvůli hladkému povrchu ciferníku to vycházelo dost do bíla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobus Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2010 Aha...no škoda...tie biele som mal na ruke a páčili sa mi...a intenzívne som myslel na to, že by mi ich mohol Ježiško priniesť...nakoľko som tento rok bol dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2010 (upraveno) Ty novy cerny chrona jsou na fotce velmi velmi pekny. Subtilnejsi font jim prospel, hodinky vypadaji velmi vyvazene. Tesim se, az budou nekde na webu zivy fotky. EDIT: Za tech 1k EUR to budou skvely hodinky, ktery vypadaji o tridu vyse. Upraveno 16. října 2010 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Oficiální link ARCHIMEDE Arcadia Chronograph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Tak ty jsou ovšem parádní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Už jsou na objednávku i u Kubsona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alojz Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Arcadia je zatím moje číslo 1, ale tenhle model předčil moje očekávání... Prostě krása... 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gfreeman Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Uvažuju o Archimede Arcadia, ale jsem totální lajk a bohužel jsem tu nenašel odpovědi na základní otázky:* jak je to s přesností?* domnívám se, že je to automat - jak dlouho vydrží?* jaké jsou rozměry?* jak často by měly chodit do servisu a kolik to může stát? Sorry za asi blbý otázky, ale ani na jejich webu jsem tohle info nenašel:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Pro začátek kontakt na prodejce Chronoshop .Tam se můžeš zeptat na další.TADY jsou reference na obchod a transakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gfreeman Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Reference má skvělý, ale ty Arcadie jsem tam nenašel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Colisa Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Arkadie jsou přejmenovány na "Klassik" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se