Kat251 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Ještě musím pochválit další obchod co jsme spolu udělali. Hodinky na zakázku.. Zapomněl jsem dát hodnocení, doplňuji až po nějaké době. Mohu jen doporučit vše proběhlo v cuku letu. Mockrát děkuji. Sent from my iPhone using Tapatalk
snake Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 (upraveno) Ač to dělám velmi nerad-po poradě s moderátorem svoji NEHEZKOU zkušenost s tímto individuem zveřejním,aby se to nestalo náhodou ještě někomu dalšímu...i když si myslím,že v tomhle případě tady na fóru nejsem sám a určitě se přidá pár dalších členů o kterých vím a mají s ním špatnou zkušenost... Takže: -nejprve mi začal nabízet hodinky,které jsem vůbec nechtěl...báchorky o rekonstrukci bytu a potřebě peněz...za chvíli zase o nákupu jiných hodinek-no prostě zmatek v jeho hlavě si dnes už dokážu představit...-asi dva dny tlačil na prodej,že spěchá apod... až jsem se nechal přemluvit a řekl,že je koupím...-musela to být rychlá akce-tak říkám dobře-já si vezmu volno a přijedu...-následoval kolotoč telefonů a smsek-jestli už jedu,několikrát potvrzení,že na mě čeká apodobně...-vzal jsem si na den volno,jel do banky vyzvednout cash a vydal jsem se na cestu přes půl republiky(3hodiny v autě-tam),abych asi 10minut před předáním hodinek zjistil,že už asi nerekontruuje byt nebo nechce nakupovat jiné hodinky nebo já nevím co ještě bleptal do těch zpráv co mi začaly chodit...-zastavil jsem a snažil se dovolat-z telefonu jen promiň promiň a vysvětlení žádné...prý mi pošle peníze za cestu a takový kecy-nechápal jsem v tu dobu co se přesně děje...-otočil jsem tedy po vjezdu do velkoměsta svůj vůz a jel zase 3hodiny domů...-po cestě jsem samozřejmě přemýšlel co se mohlo stát...-po příjezdu domů vidím,že inzerát je zamknutý-no nedalo mi to a tomuto prodejci jsem napsal,jestli prodal hodinky někomu jinému-než jsem docestoval do velkoměsta a světe div se-ANO-on mi to potvrdil... Shrnul bych to asi takto-peníze za cestu nikde(ani je nečekám-nevěřím mu ani slovo),jeho tel číslo jsem si vymazal a zablokoval-aby mě už nikdy neotravoval... Tato neskutečná bezpáteřní hyena-jménem Ondra-pod nickem martin22-předtím po nickem severes (samozřejmě zabanovaný nick) -už doufám - tohle nikomu z Vás neudělá... vyvztekal jsem se už předtím než jsem tohle napsal...takže tohle není nenávistný post,abych někomu zatopil,ale uveřejnění toho co se tu opravdo nedávno stalo... abych ještě upřesnil-nešlo o hodinky za 10K,ale cena těch hodinek byla něco pod 200K !!! Před transakcemi s tímto "členem" bych opravdu VELMI DŮRAZNĚ VAROVAL-peníze dopředu v žádném případě a když předání-být Vámi bych si rozmyslel-jestli chcete trávit hodiny v autě s nejistým výsledkem... jestli jste to dočetli až sem-doufám,že to k něčemu bude a byl jsem jediný-komu se to stalo-čemuž samozřejmě nevěřím...Díky a hodinkám zdar Upraveno 24. března 2016 uživatelem snake
sibirnaya Odesláno 24. března 2016 Nahlásit Odesláno 24. března 2016 martin 22 se vyjadril takto: Ahoj panove. jsem martin 22 a jelikoz mam ,trvaly ban ( a doufam ze jen docasne - ted jednam s administratorem o adekvatnosti tohoto banu), tak jako martin 22 nemam moznost se nikajk branit a ani odpovedet na to co napsal snejk. Pevne verim v serioznost tohoto portalu a v to - ze mi nechaji moznost se tu vyjadrit, obhajit se a nastinit celkove pozadi naseho pribehu se snejkem s timto vyustenim Pevne verim ze administratori zde maji koule a nechaji tento prispevek zde na zdi - jen se branim a rikam svuj nazor panove a sve zkusenosti - . mame prece demokracii a doufam ze i tady na magu to tak plati. Nebo spise bude platit a tento prispevek nebude smazan - pokud ano - kazdy si vyvodi svuj zaver. Ted k veci . Se snejkem se zname par let, troufam si tvrdit ze jsme byli kamatradi - alespon ja jsem to tak vnimal. Udelali jsme desitky obchodu. Mam rad tiptop hodiinky - a proto jsem velmi casto kupoval funglolvky primo od hodinare nove -slo vetsinou o breitlingy nebo omegy. A protoze hodinare velmi dobre znam mam u nej ceny ktere jsou verlmi nadstandardni. Prevazna cast těchto tyto hodinek , a nebylo to par kusu , ale radove desitky za ten rok a pul, skoncily u snejka. Nikdy za cenu vyssi nez mou nakoupni, nekdy i nizsi - hodinky pro me nejsou kseft (mam sve podnikani ktere me velmi slusne zivi) a kamaradi jsou prece kamosi a na nich se nevydelava. to jsem si myslel. A také jmse myslel, ze je to v nasem vztahu se snejkem rerciprocni . Po nejake pomerne dlouhe jsme zjistil ze jsem se mylil . Jelikoz tu take znam pomerne hodne lidi podarilo se mi zjistit ? ze i snejk vesele vydelasva i na me . Na to ze je to jakoby kamarad a na to ze jsem s nim celou dobu jel ferovku? tak tohler bylo silne kafe. Snejk prestal byt mym pritelem ? prestal jsem si ho vazit. A defakto jsme cca asi rok neudelali zadny ksesft. Ten k aktualnimu pribehu. Koupil jsem velky byt (( pro svou v 8 mesii tehotnou milenku ) a jelikoz mam odlozeny peníze na rekonstrrukci ,nemam peníze nezbyt. Jeden z mych klietu prodava daytony. Nove a za skvelou cenu..Presne tohle jsme řekl snejkovi ( ty daytony nezminil ve sve recenzi na me) Emoce opadly a tak jsme se obratil na snejka ? jestli nechce me soucasne hodinky. . Dohodli jsem si rano cenu a snejk vyrazil do prahy.. Ta cena dohodnurtta byla extreemne nizka ? znate me, popadne me rapl a jsou vyprodeje a extremni snizovanbi cen -penize nepenize ? jedna se prece o naší radost, o nas konicek,,o hodinky peníze jdou stranou . Tak i snejkovi jsemm zase udelal cenu velmi neobvyklou az extremne nizkou. Byli jsme dohpodnuty na 14 hodinu v praze. Před 12 jsjem dostal standardni nabidku od jinehop clena. Ta nabidska od toho clena byla standardni ? v radu desitek tisíc se lisila od toho co jsem dohodl se snejkem. A udela jsme něco co bych normalne neudelal. Prototoze to byl snejk. Snejk, ktery v mych ocich je takovy jaky je. , Řekl jsme sis... ru na nej ? zrusim to. A nabidnu mu na omluvu mu 2K na benzin a cas. Ihned jsme mu napsal ( před 12 hodinou - 2 hodiny před asi schuzkou ? jesli uz byl v praze nevim ale to asi není podstany).. Snejk mi pise asi ve 4 odpoledne ? kde jsou prachy? A ja mi na to -musis vydrzet ? mezibankovni prevod netrva hodinu ani dve ale do druhehi dne. Tim to skoncilo. A ja dostal trvaly a okamzity BAN Panove vzdycky jsme si mylel ze tady na chronomagu je to o hodinkah. Pro me je to o hodinkach na 100%. muj konicek me v realu vysel na nekolik set tisic do minusu. Pak je tu skupina lidi , kteří tady optavdu jen vydelavaji a toci hodinky ve velkym ... ale co.. to je život:) Pevne verim ze admin ma koule a necha to tady, at si lidi udelaji svůj nazor. Diky chronomagu za prostor. Ondra. sibiran: vcera jsem si volal s obouma, snejka znam osobne, ondru-severesa-martina22- po telefonu, pokud martin22 dostoji svemu slibu a uhradi snejkovi naklady na cestu, po svatcich bude odBANovan.
nastycrew52 Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Já za sebe můžu Ondru jen doporučit, domluva proběhla vždy korektně a rychle.
Kat251 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Dnes proběhl obchod přesahující 100 kCZ, vše tak, jak domluveno... Za mě mohu jen doporučit.. Jednalo se už o třetí obchod.. Sent from my iPhone using Tapatalk
orius Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Také mohu jedině doporučit...Super pokec a vše proběhlo, tak jak bylo domluveno. Ondro díky.
miroslav zub Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 I za mě bezproblémový obchod. Mohu jen doporučit.
stefan716 Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Odesláno 5. května 2016 Dakujem za obchod, vsetko vybavene vratane posty za tri dni...velo doporucujem
runner200 Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Tiez Ondru odporucam dnesny barter s mojim doplatkom prebehol uplne bez problemov a presne podla dohody. Dakujem za krasne hodinky.
Petr15 Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2016 Za me taky palec nahoru. Dobrej pokec, jednani podle dohody. Sent from my iPhone using Tapatalk
slava23 Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Všechno proběhlo podle domluvy, hodinky přesně podle popisu. Za mě palec nahoru.
Frantik Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Perfekt, jako vzdy! Je to magor v nejlepším slova smyslu :-) Doporucuju!
Dee Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Za mě pocity smíšené - komunikace rychlá příjemná, v neděli odpoledne potvrzená schůzka na prohlídku v pondělí, následně v pondělí zpráva že v neděli vzal jiné. Tak nevím, asi to s ním cloumá
orius Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Tak jsme s Ondrou po delší pauze konečně zase něco upekli :-) A musím říci, že jako vždy k oboustranné spokojenosti. Za mě rozhodně palec nahoru a určitě doporučuji.
beeman Odesláno 17. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2017 Pridam positivni zkusenost, jasna domluva a prubeh obchodu, takze za sebe mohu jenom doporucit
mmaass Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Uz asi treti obchod a az ted jsem se dokopal napsat recenzi :-), vse v pohode, schodli jsme se ze je to uz nemoc :-)
bradda Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Odesláno 2. října 2017 Prvni obchod s Ondrou a doufam, ze ne posledni. Naprosto korektni domluva a moc prijemny pokec.
Dantechno Odesláno 30. října 2017 Nahlásit Odesláno 30. října 2017 Všechno v cajku. V pohodě domluva , fajn týpek. Doporučuju
tikzot Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Odesláno 9. února 2018 Za mě OK, rychle, přesně dle dohody a férově. Palec hore;-)
tomas23 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Naprosto vše vporadku. Jak jsme se dohodli, tak se stalo. Za mne doporucuji a dekuji za obchod
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se