Přejít na obsah

Klíčenka

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Možná blbej dotaz - k čemu to je?

Já mám na kroužku hromadu klíčů a už je to těžký tak dost. Nosit tam navíc ještě nějaký přívešek na nic, moc nechápu...

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Legitimní dotaz, skoro by se chtělo zeptat k čemu jsou všechny ty hodinky, když je čas v mobilu.

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Rozhodně by tu neměl chybět tenhle kousek.. :-)

http://www.chillimarket.sk/keygoes-chili/keygoes-chili-ultra-palive--moruga-scorpion-carolina-reaper/

Osobní zkušenost taková, že jsem to od koupě nesundal z klíčů a často toho využívám. Špetka do vývaru nebo guláše, případně dochutit omáčku. Moruga Scorpion a Carolina Reaper v jedné dodávce stačí i těm, kteří pálivému až tolik neholdují, jen je potřeba upravit dávku.. ;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem j.e.n.i.k.82
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Rozhodně by tu neměl chybět tenhle kousek.. :-)

http://www.chillimarket.sk/keygoes-chili/keygoes-chili-ultra-palive--moruga-scorpion-carolina-reaper/

Osobní zkušenost taková, že jsem to od koupě nesundal z klíčů a často toho využívám. Špetka do vývaru nebo guláše, případně dochutit omáčku. Moruga Scorpion a Carolina Reaper v jedné dodávce stačí i těm, kteří pálivému až tolik neholdují, jen je potřeba upravit dávku.. ;-)

To je dobry, to asi musim mit :)

Kluci, mam na klicich neco podobneho uz drahnou dobu,

Carolinu si do toho susim a drtim sam, ale cena za to mi prisla uplne nesmysl, takze sem si poridil vodotesnou hlinikovou "patronu" na leky za 0,40 USD, vypada to podobne a funguje to stejne.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...