Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Oni se rozjedou,o to strach nemam. A Sparte to s tim rozpoctem nejde uz par let.

Tak tohle mne pekne rozesmalo:)), dik.

Odesláno

Tak tohle mne pekne rozesmalo:)), dik.

Neboj,neni to mysleno doslova,tam me vadi jeden clovek,co sedi na prameni a s nim kdyz neco vyhrajou,,tak to bude nahoda. mysleno stale v hokejove sfere.

Odesláno

Neboj,neni to mysleno doslova,tam me vadi jeden clovek,co sedi na prameni a s nim kdyz neco vyhrajou,,tak to bude nahoda. mysleno stale v hokejove sfere.

Vsak jo, od Tebe to beru. Hele to je uz co rict, jelikoz po sesivanem drinku vidim rude:)).

Odesláno

Vsak jo, od Tebe to beru. Hele to je uz co rict, jelikoz po sesivanem drinku vidim rude:)).

U me napodobne :-))),mluvi ze me sesivana zavist. A Trinec me lezi taky castecne v zaludku.

Odesláno

U me napodobne :-))),mluvi ze me sesivana zavist. A Trinec me lezi taky castecne v zaludku.

Proc Trinec?

Odesláno

Proc Trinec?

Je to trochu nacionalisticky,neni to na psani tady. A nevyrizene ucty z dob,kdy jsem tam s nima musel hrat ( v jinem sportu,dost podobnem hokeji )

Odesláno

Je to trochu nacionalisticky,neni to na psani tady. A nevyrizene ucty z dob,kdy jsem tam s nima musel hrat ( v jinem sportu,dost podobnem hokeji )

Chapu, tak nekdy u piva na srazu to proberem:))

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdar pánové

Kde by se dnes dalo koukat na Kličko vs Fury? 

Díky

Volně na RTL. Stejně bydlíš skoro v Deutschlandu ..... tak to zkousneš :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...