rahhan Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 '' Doktor Ocelové kladivo " prohlásil,že uvidíme "Kličko Reloaded " a Joshuovi předpověděl cestu do nemocnice s následným pohřbem,no,odvážná prohlášení,myslím,že scénář bude zcela opačný a AJ bude ten,který souboj vyhraje.Doufám,že uvidíme super fight !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) Myslim, ze je to jasny. Ten zapas je jen dobre naaranzovane predani zezla. Vladimir uz cca dva roky zpatky prohlasil, ze Joshua je budouci kral tezke vahy. Vladimirovi je 41 let a tenhle zapas je darek na rozloucenou. Co do atmosfery, vydelku a samozrejme vyberem dustojneho soupere vzhledem k Vladimirove kariere.Bylo by spatny, aby takovej borec koncil nekde pred par tisici s nekym, kdo toho vic namluvi nez naboxuje.Lidi budou spokojeny, pro Vladimira to nebude ostuda, ale dustojne ukonceni kariery, protoze prohrat ve 41 letech s novym kralem je ok.Ale fight to bude urcite dobrej, zadarmo to Joshua nedostane ! Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Včera krásný fight v provedení obou borců,od pátého kola perfektní zábava pro oko diváka,klobouček dolů před oběma borci. " Le Roi est mort,vive le Roi ! "Jak píše Honza,žezlo bylo předáno s veškerou pompou do nových rukou,ale po chlapském rohování ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Vybornej zapas. A odveta by mohla být jeste lepší. Klicko ví, ze by jeste mohl. Když poslal Joshuu v šestém na prdel, tak jsem si říkal, ze to snad není možný :-) Ale pak Joshua ukázal, ze je to bijec. Klobouk dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Odveta,pokud se vůbec uskuteční,bude určitě zajímavá,ale pro Klička nesmírně těžká ve všech aspektech boje.Anthony po včerejšku získal další pozitivní náboj do dalších fightů,a to včetně pro něj důležitého pátého a šestého kola,kdy přečkal "klinickou smrt".Ale fráze "na každé prase je řezník" je na bíledni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 (upraveno) Krásnej zapas ... Zejmena dokud Klicko dodrzoval, co slibil, a to ze se zmeni... Byl hubenej (videli jste ty tenoucky nohy), pohyblivej a akcni... Dostalo se mu za to odmeny v podobe pocitani soupere... Ale pak se to zas presne svezlo zpatky... Stal, cekal, zaměřoval furt jen tu svoji zadni a zadnej jinej úder! Uz jen na tu svoji jistotu a trochu toho veseni a to uz nestaci... Skoda, Klicko to mohl rozhodnout... Z meho pohledu odvety netreba, je rozhodnuto, je tu novy šampion...:-) mladej, pohyblivej a s velkou škálou uderu... Hlavne ty na spodky a zvedáky, parada... :-) Upraveno 30. dubna 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Ja myslel, ze v boxu jsou vsechny zapasy rozhodly uz mesice dopredu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Krásnej zapas ... Zejmena dokud Klicko dodrzoval, co slibil, a to ze se zmeni... Byl hubenej (videli jste ty tenoucky nohy), pohyblivej a akcni... Dostalo se mu za to odmeny v podobe pocitani soupere... Ale pak se to zas presne svezlo zpatky... Stal, cekal, zaměřoval furt jen tu svoji zadni a zadnej jinej úder! Uz jen na tu svoji jistotu a trochu toho veseni a to uz nestaci... Skoda, Klicko to mohl rozhodnout... Z meho pohledu odvety netreba, je rozhodnuto, je tu novy šampion...:-) mladej, pohyblivej a s velkou škálou uderu... Hlavne ty na spodky a zvedáky, parada... :-)Mi to prislo, ze kdykoliv Joshua pritlacil, tak mel velke problemy. AJ do toho sel s prilisnym respektem az strachem a potom hned jak do toho zacal slapat, tak poslal Klicka na zem. Akorat pak udelal chybu, ze sel za ukoncenim moc a nabehl si na dve stastne rany z kterych se vzpamatovaval dve a neco kola. Jeho pohyb je neuveritelny na tezkou vahu. Budu trochu drze tvrdit, ze je lepsi nez Ali. Ten navic vyhraval hlavne proto, ze se byl schopny nechat mlatit do hlavy cely den, obrana hlavne koncem kariery nula...To je treba boxer co je strasne honorovany a ja absolutne nechapu proc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 V Pardubicich se ted hraje MS v hokejbale, jelikoz jsem to par let hral a trenoval, tak to v tv sleduju a zjistuju, ze jsem asi hral jinej sport :-), uroven je hodne vysoka a to i pres to nebo spis proto, protoze tam hraje asi 8 reprezentaci Kanady.Snad to nasi dokazou a cele to vyhrajou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Včera jsem taky kouknul na kus zápasu s Portugalskem (dá-li se to tak nazvat když vidim ty jména), snad se bude dařit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Ano, Portugalsko je jeden z těch kanadských výběrů ( portugalec tam není ani jeden, všichni mají pouze portugalský pas ). Stejně jako v naší skupině Itálie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Ten hokejbal fakt někdo sleduje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Ano já, hrál jsem ho cca 15 let a pak i trenoval. I když je to sport ne moc zdravej, tak ho mám rád. U vás se taky dost hraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luciasek Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Ano, hokejbal skutečně někdo sleduje byl to dobrý zápas, holky hrály dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Ano, hokejbal skutečně někdo sleduje byl to dobrý zápas, holky hrály dobře A da se na ne i koukat, kdyz sundaj helmu :-).Jinak nasi dnes hrajou s Indama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Tak zensky jsou poprve mistryne sveta a muzi nakonec bronz ( vyhra nad reckejma kanadanama ), moc boli porazka v semi- se slovenskem na najezdy, ale vyhru nad Kanadou jsem jim uz zase pral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Dnes mě potěšila Šafina v deblu a Rafa svým desátým titulem.krasnej tenis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Koukal jsem vcera na finale dvouhry zen a taky dobrej tenis. Safarove to moc preju, snad zvladnou holky i ten Wimbledon, ktery jim chybi do sbirky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Jj bylo by fajn dát ten ctvrtej do sbírky, sedly si dobře k sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Tak je to potvrzeno,jsem hodně zvědavej když půjde jen o box jak se s tím Conor vyrovnáhttps://www.seznam.cz/zpravy/clanek/potvrzeno-irsky-sampion-mma-vyzve-v-historickem-zapase-boxerskou-legendu-33005?dop-ab-variant=&seq-no=3&source=hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se