Přejít na obsah

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Dobře ty, ano je to Chelsea a já si letos doopravy užívám od prvního kola stále první, teď už nám stačí jen vyhrát 3 zápasy a máme jasný titul ještě před koncem ligy, co víc si přát  :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

sprava z tlace:

Praha - Na trenéra hokejového národního týmu Vladimíra Růžičkubylo v úterý na protikorupční policii v Praze podáno trestní oznámení kvůli podezření z přijímání úplatku, podvodu a poškozování cizích práv.

Odkaz ke komentáři

sprava z tlace:

Praha - Na trenéra hokejového národního týmu Vladimíra Růžičkubylo v úterý na protikorupční policii v Praze podáno trestní oznámení kvůli podezření z přijímání úplatku, podvodu a poškozování cizích práv.

Koukni taky,kdo ho podal :-(((. Nerikam,ze je svatej,ale tohle?

Jo a jako sesivka si to taky uzivam,zvlast dneska budu :-(((( s olmikem to bude jiste hezkej hokej :-((((

Odkaz ke komentáři

Koukni taky,kdo ho podal :-(((. Nerikam,ze je svatej,ale tohle?

Jo a jako sesivka si to taky uzivam,zvlast dneska budu :-(((( s olmikem to bude jiste hezkej hokej :-((((

Já na to včera koukal v tv, a mám z toho takový divný pocit.....zatím tomu Vláďovi věřím...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

trochu mi este huci v hlave - teraz neviem ci z 18 rocnej whisky alebo z 19 rocnej lasky - ale sa pametam, ze na oslave sa v noci preberalo, ze ktory sport vo svete ma najviac fanusikov a nejaky tvrdili, ze fotbal a ja som sa hadal, ze asi motorizmus.

hokej urcite nie, to len par krajin sleduje okrem nas, takze.....?

Odkaz ke komentáři

trochu mi este huci v hlave - teraz neviem ci z 18 rocnej whisky alebo z 19 rocnej lasky - ale sa pametam, ze na oslave sa v noci preberalo, ze ktory sport vo svete ma najviac fanusikov a nejaky tvrdili, ze fotbal a ja som sa hadal, ze asi motorizmus.

hokej urcite nie, to len par krajin sleduje okrem nas, takze.....?

Ono bude asi otázkou jak hodně se bere fanoušek, jestli jen tak ano fandím tomu (líbí se mi to) a nebo zapřísáhlí fanoušci a těch má jistě nejvíc fotbal.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Ono bude asi otázkou jak hodně se bere fanoušek, jestli jen tak ano fandím tomu (líbí se mi to) a nebo zapřísáhlí fanoušci a těch má jistě nejvíc fotbal.

nie som si tak isty....

motorizmus ma tiez spustu fanusikov, Formule a rallye a DTM, okruhy, LeMans, Indy cars,.... 

mozno len fanusikovia fotbalu su ovela hlucnejsi a viditelnejsi ( ked ich presuvaju po meste )

Odkaz ke komentáři

Zkusil jsem něco najít a hle kdo je na první příčce :) http://www.sportrevue.cz/10-nejpopularnejsich-sportu-na-svete-hokej-mezi-nimi-nehledejte/ch-48740#articleStart

Motorismus je až pátý a teda musím říct, že některé příčky mě i dost překvapily, každopádně já si myslím, že ono co se týče motorismu, tak fanoušků bude spousta, ale není toho až tolik na co by mohli jít, vyjmenoval jsi toho spoustu, ale vezmi si jak často se to jezdí/kolik tam může být lidí a jak často se hraje nějaký fotbal - to máš veškeré ligy, mistrovství, poháry atd.. a toho je prostě nespočet, je to fakt masa lidí z prakticky všech koutů světa.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...