David Tichy Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Podle me by ta korunka mohla byt o malinko mensi nebo lepe chranena. Parkrat uz se mi stalo, ze jsem ji mel vysroubovanou. Dlohe rukavy bundy, oblekani vyslekani batohu ... Dneska uz jsem nauceny ji opravdu utahovat, coz se mi moc nechce kvuli zavitu ale co ten by to snad mel vydrzet:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Poradne dotahnout, korunce se nic nestane. Za ty roky se mi nestalo, ze by se mi vysroubovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Aldo, ty ten origo kaučuk máš? Byl bys prosím tak hodný a hodil pár wristshotů a info, jak je hrubý? Kubson i Konrád na stránkách mlčí a já uvažuju, jestli origo (pokud to nebude moc tlusté) nebo to "ošidit" Hirsch Pure.Potapky to nejsou. Jinak kdyby si chtel original Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 tak mam od dnes prve damasko a som nadseny! DA38, bez vonkajsieho AR ! Su dokonale... jednoduche, sedive mysky nabite top technologiou (teda az na kaliber, ktory je "len" klasika). Dal som ich na 20 eurovy kaucuk, isofrane ma proste reze a origo kozu nechcem mocit pri sprche. Hodinky pre automechanika!!!si sa solidne rozbehol, gratulujem k hodinkam aj spokojnosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 24. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 šmouli model :-))) Ano presne o tuto spojitost mi islo, aj som chcel vygravirovat smoulinku na dynko ale bolo uz neskoro :-) tak ma napadlo, ci maju nemci nejaku slabost pre modru a ci je tam nejaka inspiracia znackou Blaupunkt, ta modra ma rovnaky odtien. Origo gumu... cojaviem, dizajn moc zlozity a asi bude tuha, ako pise kostra, tiez som rozmyslal nad hirsch pure. Ale mozno to "osidim" nakoniec tahom :-) Korunka je super zaoblena, to som si vsimol uz na fotkach a ocenil. Sklo - potapky nepotapky, tenke sklo moc nekoresponduje ku telu, sice tvrdost OK, ale silny naraz by neprezilo, ozaj stacilo pridat trosku na hrubke a dostat sa na 2,5 - 3mm. Kto vie ako su na tom skla na vacsich modeloch (hasna nevies?) alebo na 3x3 kde su mierne vypukle. Napisem do damaska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Netusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Tak nakonec Šmoulí model jo?... tvl emdzej, to si riadne zabil Inak vrcan, to asi nie su uplne nove tie 38, ze? ... pokial viem, na nove bez AR sa caka 2-3 tyzdne, lebo sa zadavaju do vyroby len na objednavku. a pred tym casom este ani toto vlakno neexistovalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Tahem bych taky šidil, ale zatím se srovnávám s tím, že budu muset střelit dvoje šteiny, aby bylo na kus železa se sponou, těch necelých 800 éček je prostě pro obyčejného smrtelníka velká palba:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Netusim. Ale bacha, sklo je ulozene tak jak, u pilotek ma byt, tedy je odolne i proti negativnimu pretlakovani, A to by treba mozna s hrubym potapecskym sklem mohl byt problem. Nevim, Me se proporce a sklo a vlastne vsechno zda temer bez chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 (upraveno) Vrcan a jeho potapecske manyry. Origo guma a tuha? Nebudu ji tady do nebe vychvalovat, pac by z toho nekdo mohl mit srdecni slabost, snad jen, ne neni tuha, je vyborna. Svycarsky remen od firmy BIWI, ktery je naprosto stejny, jako ten od Eltonu. Upraveno 24. dubna 2015 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 24. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Tahem bych taky šidil, ale zatím se srovnávám s tím, že budu muset střelit dvoje šteiny, aby bylo na kus železa se sponou, těch necelých 800 éček je prostě pro obyčejného smrtelníka velká palba:-( jakych 800.... 480 EUR stoji a treba skusit vypytat zlavu... tvl emdzej, to si riadne zabil Inak vrcan, to asi nie su uplne nove tie 38, ze? ... pokial viem, na nove bez AR sa caka 2-3 tyzdne, lebo sa zadavaju do vyroby len na objednavku. a pred tym casom este ani toto vlakno neexistovalo... su nove, od predajcu ktory objednal "na sklad" priamo bez AR pretoze to povazuje za lepsiu moznost. DA44 uz ale budu s AR, nech mam aj aj. Vrcan a jeho potapecske manyry. Origo guma a tuha? Nebudu ji tady do nebe vychvalovat, pac by z toho nekdo mohl mit srdecni slabost, snad jen, ne neni tuha, je vyborna. Svycarsky remen od firmy BIWI, ktery je naprosto stejny, jako ten od Eltonu. dik za info a dobre vediet, mozno skusim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 mě by se líbily takovéhle šmoulí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 jakych 800.... 480 EUR stoji a treba skusit vypytat zlavu...A kde ho seženu za 480 éček? Kubson psal 600 + 72 napasování v říši (takže 700, omluva za těch předchzích přepálených 800). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 su nove, od predajcu ktory objednal "na sklad" priamo bez AR pretoze to povazuje za lepsiu moznost. DA44 uz ale budu s AR, nech mam aj aj. to bol dobry napad od toho predajcu veru...inak mne osobne sa ten model s modrou tiez velmi paci a zjavne nie som sam... toz, uzivaj si ich dlho a dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Kostra: Před nějakym půlrokem mi nabídli přímo z fabriky:"630,00 Euro plus 59,50 Euro for adjustment" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 24. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 tych 480 EUR som vyratal podla ceny novych na tahu versus na kozi... cize ked odratam kozu tak by to vlastne malo byt este menej, okolo 425 EUR.Neviem teda ci samostatne je tah drahsi... Micey, ked si zistoval pred pol rokom, to uz nemusi platit, vtedy to bola novinka, uz snad je to ine... Vyhodou novych kusov je, ze nemusia ist do rise na napasovanie. Rovno poslu tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Jasně, může to bejt jinak. To ti psali z Damaska, nebo Kubson, že to tam nemusíš posílat? Po mně ty 353 teda poslat chtěli, a žádný o moc novější pouzdro snad neni..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 24. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Pisal som priamo s damaskom, s Isabellou. Zrejme netreba posielat kusy vyrobene v roku 2015, ale netusim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 24. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 takze slabe miesto Damaska odhalene, safir ma iba 1,4mm. Dufal som teda aspon v 2mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 No a čemu to vadí? Jsi si jist, že ránu, kterou nevydrží 1,4mm, vydží 2mm? Nebo s tim někdy někdo měl jakejkoli problém..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se