chose Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 (upraveno) Na 21jewels.com mají asi Star-Wars limitku - Hamilton Pilot Khaki X-Wing Upraveno 22. srpna 2007 uživatelem chose
Mirec Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Zdravim, tiez mam zaujem o tento model (H77646833) http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=KA&y=14&p=139 ale neviem sa nikde dopatrat nejakej ceny na Slovensku, vie niekto poradit kde to mam hladat? Dik
Bianchi Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Na 21jewels.com mají asi Star-Wars limitku - Hamilton Pilot Khaki X-Wing Fakt, jak vypadá, máš foto ?
chose Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 Nesmíš brát všechno vážně, zvlášť, když je tam jednookej smajl. Spíš je to překlep, jsou to normální X-windy tady: http://www.21jewels.com/products.asp?perpa...etproducttype=0
B.F.G. Odesláno 22. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 No zatím jsem koukal asi na 10 aukcí X-Wind a ani jedna se nezastavila pod 450USD, tak nevím co je na tvém tvrzení Bianchi zatím pravdy.
Bianchi Odesláno 22. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2007 (upraveno) No zatím jsem koukal asi na 10 aukcí X-Wind a ani jedna se nezastavila pod 450USD, tak nevím co je na tvém tvrzení Bianchi zatím pravdy. Dobře, ale v tomto vláknu http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry109016 jsme spolu polemizovali nad cenami nejlevnějších solidních automatů osazených kalibrem ETA Valjoux 7750 a já jsem poukazoval na to, že cena Hamiltonů, v tomto případě X Windů je relativně nízká, sám říkáš, že se cena nezastavuje pod 450$ což není ani omylem 585?, třeba tahle končí za tři hodiny http://cgi.ebay.com/LATEST-HAMILTON-PILOT-...1QQcmdZViewItem a zatím to je okolo 558$ a úpřímně řečeno pochybuji, že se dostane nad částku převyšující v přepočtu 16.500Kč (585?), ale uvidíme ráno sami, tak schválně, jo ? Upraveno 22. srpna 2007 uživatelem Bianchi
cali Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 Hmm ja by som si len dovolil poukazat na nove modely GMT kde to mnozstvo koruniek a lunet podla mna nadobudlo konecne aj nejaky zmysel Na ebay bezne "buy it now" 400-500USD. Takze nejake pouzite pojdu tak za mesiac (kedze je to novinka) aj po 250 (moj odhad,... ale aj za tych 450je to myslim celkom good deal, vzhladom na vlastnosti, stroj safir, WR200m......)
Bianchi Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 Hmm ja by som si len dovolil poukazat na nove modely GMT kde to mnozstvo koruniek a lunet podla mna nadobudlo konecne aj nejaky zmysel Na ebay bezne "buy it now" 400-500USD. Takze nejake pouzite pojdu tak za mesiac (kedze je to novinka) aj po 250 (moj odhad,... ale aj za tych 450je to myslim celkom good deal, vzhladom na vlastnosti, stroj safir, WR200m......) To není ono, mně se líbí prostě tyhle modely, jako např.
grga_pitic Odesláno 24. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2007 mam dvoje Hamiltony Khaki Navy GMT a Khaki Navy Regatta - bajecne hodinky, jak rikal Milis, skvele se nosi na kaucuku. Vyborne zpracovani, dobry design, proste mohu JEN DOPORUCIT.....
New Milis Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 To B.F.G. : Jen tak abys měl mezi dražbama o čem přemejšlet - dneska jsem upgradoval X-Windy na letecko-motorkářské. Geniální letecký řemen jsem zakoupil u Kubsona a mám z něj ohromnou radost.
Návštěvník YPO Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 To B.F.G. : Jen tak abys měl mezi dražbama o čem přemejšlet - dneska jsem upgradoval X-Windy na letecko-motorkářské. Geniální letecký řemen jsem zakoupil u Kubsona a mám z něj ohromnou radost. he he ten měl být můj ....... nepřekáží to zakončení směrem k tělu ?
New Milis Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 he he ten měl být můj ....... nepřekáží to zakončení směrem k tělu ? Já ti ho vykoupil..? Ehm, tak to sorry, nemáš se radit.. Zakončení nepřekáží - je to velmi nezvyklé ale nepřekáží. Ty hodinky na tomhle řemenu vypadaj naprosto nepřehlédnutelně..
Návštěvník YPO Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 Já ti ho vykoupil..? Ehm, tak to sorry, nemáš se radit.. Zakončení nepřekáží - je to velmi nezvyklé ale nepřekáží. Ty hodinky na tomhle řemenu vypadaj naprosto nepřehlédnutelně.. zaplatil jsi prostě rychleji ..... ještě u kubsona na něco čekám tak se to asi sveze spolu ...... dík za info
A@A Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 Zdravim, tiez mam zaujem o tento model (H77646833) http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=KA&y=14&p=139 ale neviem sa nikde dopatrat nejakej ceny na Slovensku, vie niekto poradit kde to mam hladat? Dik Mirec: asi ta sklamem ale na slovensku je to asi dost uzko profilovy tovar. zatial som ich nikde nevidel no ale mozno som nemal stastie. autorizovany dovozca pre slovensko je www.racio.com klikni si na ich stranku a je tam kontakt na bratislavsku pobocku. skus im tam zavolat a spytat sa kde by ich mohli mat a pripadne sa popytat na zlavu. mail pisat je zbytocne lebo neodpisuju. mozno ti poradia/mozno nie ale aspon skus.
B.F.G. Odesláno 25. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 Millisi, čéče nedaří se mi nějako dražit, mám moc lehkou ruku na plynu, a pokaždé to někdo přeplatí
New Milis Odesláno 25. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2007 Millisi, čéče nedaří se mi nějako dražit, mám moc lehkou ruku na plynu, a pokaždé to někdo přeplatí Njn, budeš muset přiložit pod kotlem. Držím palce!
M-72 Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 I já mohu X WIND jen doporučit, pouze se z nich již raduje kamarád. Takový je život........
Kasper Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 Zdravim, tiez mam zaujem o tento model (H77646833) http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=KA&y=14&p=139 ale neviem sa nikde dopatrat nejakej ceny na Slovensku, vie niekto poradit kde to mam hladat? Dik napis mi na mail ohladne tych Hamiltonov. mozno by som Ti pomohol aj zo zlavou
kubson Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 zaplatil jsi prostě rychleji ..... ještě u kubsona na něco čekám tak se to asi sveze spolu ...... dík za info už jsou
šíma Odesláno 10. září 2007 Nahlásit Odesláno 10. září 2007 Hamilton je tradiční americká značka, ale v současném globalizovaném světě se vyrábí a kompletuje kde se dá. Myslím že hlavní je, aby z nich měl člověk radost...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se