Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Project X Custom Rolex Daytona ?Paul Newman? Tribute & Other Colorful Variants

http://www.ablogtowatch.com/project-x-custom-rolex-daytona-paul-newman-tribute-colorful-variants/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Ablogtowatch+%28ABLOGTOWATCH%29

ty 'paul newman' jsou super - libi se mi prebrouseny pouzdro, cenovka uz trochu mene... ty ostatni barevny varianty jsou uz ale peklo...

Whatever your choice of dial is for the Project X Custom Rolex Daytona, you will need to put $22,450 (?14,950 GBP) down on the barrel to pick up one of the 24 (of each color) that they have made available, or $22,150 (?14,750) for one of the 28 pieces from the Project X DS7 Custom Paul Newman Rolex Daytona-inspired piece.

Project-X-DS7-Rolex-Daytona-Paul-Newman-

Project-X-DS7-Rolex-Daytona-Paul-Newman-

project-x-rolex-daytona-blue.jpg

project-x-rolex-daytona-green.jpg

project-x-rolex-daytona-red-e14297851363

Odesláno

Ta luneta to zabíjí a ty divoký barvy radši ani nekomentuju.

+1, souhlas.

IzTaPa- uz vim,kam nenapadne smerujes ????:-)))

Odesláno (upraveno)

musí to být zvláštní pocit vysolit ranec za černé Daytony co vypadají jak fejky.. :D  Ostatní kreace nekomentuji, proti gustu (a pokud se to prodá)...

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Jasně čím dražší tím líp se to prodá, mě ale ty budíčky na cifru prostě nesedí na žádných hodinkách.

Odesláno

ta luneta by mohla byt mensi, ale obavam se, ze tady byli chlapci limitovani velikosti soucasneho pouzdra a luneta, ktera nelicuje s pouzdrem by vypada o kus hure..

Odesláno

Nejlíp podle mě dopadly ve srovnání s ostatníma modelama ty černobílé... Ty barevný mi příjdou docela zmrvený...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...