saboter Odesláno 23. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2006 Tak Paypal konečně funguje a já si je objednal v černým.Teď jen jestli se dočkám, pravda bude to trochu dráž i s dopravou za 31000yenů což je něco přes 6 tisíc. Nekupoval si ich náhodou v titanovom prevedení u Higuchiho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. března 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2006 Nene, kupoval jsem je v ocelovem provedeni u "Pokemonyu" na ebay.com. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...item=8912725797 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 23. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2006 Ja som naražal na docdanov nakup ... na zaklade tej ceny 31 000 yen ... to totiz presne cena titanovych seiko samurai. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. března 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2006 Taky jsem chvíli uvažoval o titanových hodinkách, ale mám rád když na ruce cítím váhu hodinek, jinak titan je určitě skvělý materiál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2006 chronomag + eBay je smrtící kombinace.. nakonec jsem samurajky taky koupil za cca 4t nové v boxu z UK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 24. března 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2006 Souhlas, jediná záchrana je zakázat Chronomag nebo Ebay :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pierre Odesláno 24. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2006 Tiež smrtiaca kombinácia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 25. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2006 2pierre - to je tvoje soupravička? pěkné nožíky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pierre Odesláno 25. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2006 kubson: Bohužiaľ nie Chýbajú mi tie biele samuraie a tie dva nožíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. března 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2006 Doplnil jsem podrobný popis hodinek (viz první příspěvek) :-) Přeji příjemné čtění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 28. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2006 Ako je to s potiskom na lunete? Nezacne sa to casom nicit pri beznom pouzivani, suchanie o odev a tak ? Na fotkach su fakt pekne. Ja som mal jedny S5-ky take obycajne ale niekto ich privlastnil. Pouzival som ich tak 2 roky a plna spokojnost. Inak gratuljem pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. března 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2006 Povrch lunety neodolá škrábancům od tvrdého předmětu (třeba klíče), ale určitě by se něměla snadno ošoupat. Na internetu jsou navíc k sehnání náhradní lunety, takže v případě velkého poškrábání se jednoduše vymění luneta a hodinky jsou jak nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Odesláno 28. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2006 Tak potom v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 28. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2006 dneska dorazily, opravdu pěkné, masivní a přitom stále poměrně elegantní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 29. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2006 To saboter: Jo kupoval jsem je je u Higuchiho, přesně ty titanovy. Ale nejak mi zustaly na celnici. Z toho, co mi píšou nejsem vůbec moudrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 29. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2006 To saboter: Jo kupoval jsem je je u Higuchiho, přesně ty titanovy. Ale nejak mi zustaly na celnici. Z toho, co mi píšou nejsem vůbec moudrej. Ak môžeš tak sme napíš priebeh tej transakcie .. aj obsah listu z colnice ... nech sa ostatný môžu poučit. Môžeš tomu založiť aj vlákno. Niečo ako "Nákupy u Higuchiho". Hlavne daj vedieť ako to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 29. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2006 Jo neboj, zatim jsem ale dost naštvanej, problem je asi v tom, že - teda co píšou "obsah zásilky není odesílatelem jednoznačně deklarován, není tedy možno rozlišit zda se jedná o zásilku neobchodního zboží pro osobní spotřebu nebo o zboží obchodního charakteru." Jinak to problematicky vubec nebylo v podstatě jsem zaplatil ve čt nebo pá přes paypal, v sobotu je odeslal a patrně včera už na celnici byly.Tedy z Japonska sem asi 3 dny, jsem zvědav, kolik zabere vzdálenost Celnice Praha- Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 29. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2006 A ako to chcu zistiť ? To si od teba pytajú povolenie na otvorenie alebo čo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docdan Odesláno 29. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2006 No píšou že mám zavolat - ale když norm člověk jde z práce a vyzvedne na poště dopis, tak je pozdě na jakykoli hovory.Hlavně to musíš číst tak 5x a pak stejně nevím jak to je, protože v určité pasáži dopisu už píšou jako, že se jedná o obchodní balík. Zmiňujou tady asi 3 kanceláře, atd atd Nehledě k tomu, že tam jsou popsaný úřední hodiny ve st do 18.00 já volal asi v 16.30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viking Odesláno 29. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2006 podobně jsem kupoval hodinky v prosinci. cca dva dny to trvalo z Los Ageles do Prahy a pak přes 3 týdny ležely na celnici. prý před vánocemi toho maj strašně moc (???:-/) nakonec v zoufalství jsem si pro ně dojel sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se