Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to safi: varování - jako bych tak nějak viděl, jak by to taky mohlo dopadnout :)

Začalo to koncem roku 2003:

Olech and Wajs MP 2824

Limes 112 Enamel Dial Roman Numerals

Seiko Orange Monster

Poljot chronograf (prodány)

Invicta 8926

Eberhard Traversetolo Vitre (ukradeny)

Poljot Aeroclub (prodány)

Seiko Military Auto (prodány)

Citizen Promaster Military Auto

Girard- Perregeaux vintage

Mido Commander NOS

Koha vintage NOS

Seiko 5 Copper Dial

Orient Star Power Reserve

Omega Seamaster Professional Auto

Citizen Promaster Eco-Drive Sapphire

Precista 300 m Automatic Diver

Sandoz Explorer

Prim Linea CHLE

+

2x Prim Sport IIgen (reissue s Myiotou, cal. 69 auto)

2x Fashion Quartz (GMT+chrono)

4 x Prim cal 50 a 52 na přestavby

1x Prim cal 68 dress

cca 30 řemínků a tahů

2 x box

1 x watchwinder 4+6

Tak, doufám, že se k tomuto příspěvku nedostane manželka...:o

• Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
To Victor: A jaký máš názor na Invicta 8926? Jsou už na cestě z USA

Na jednu stranu je to hodně muziky za málo peněz: ocelové pouzdro i tah jsou pěkně masívní, hodinky se dobře nosí, vodotěsnost 200m, prostě platí, co bylo napsaný v jedný recenzi - 95% Rolex Submarinů za 5% ceny. Ale ty moje mají i svoje mouchy. Automatický strojek Myiota mně vůbec nevadí, ale nemusel bych na něj mít průhled, dal bych přednost plnému dnu. Zdálo se mi, že ten kyklop málo zvětšoval (tak jsem ho mechanicky odstranil, ale škrábnul jsem si při tom lunetu, měl jsem ji blbec napřed sundat). Ta nová luneta s leštěnými ploškami, která nahradila původní vroubkovanou ala Rolex, u mýho kousku klouže v ruce a těžko se s ní otáčí. Pod sklíčkem mám v jednom místě smítko. Logo trochu připomíná Breitling. Ale vzhledem k ceně to jsou určitě solidní hodinky :) . A docela dlouho jsem z nich měl radost - než jsem dal na ruku Omegy Seamastery :(

Odesláno

Děkuji.... z recenzí jsme měl podobná pocit. Na stránkach prim.cz jsme zjistil že kalibr Myiota je používal (používá) i Prim. Což mě potěšilo. Takže špatný kalibr to být nemůže. Jakmile mi dorazí tak chci provést statistické měření přesnosti vůči kalibru v mých Seiko Samurai.

Odesláno

Takže sorry, nebol som na webe 4 dni až teraz som našiel starší článok od safiho, rád si počkám na jeho skúsenosti, mám záujem tiež

Odesláno

Invicta je americká značka (alespoň myslím). Vyrábějí hodinky od cca 80 -300 USD (cena na internetu). Podle recenzí by měly mít hodinky velmi dobrý poměr cena / výkon. Zítra snad už dorazí tak dám vědět.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Martine, stejnak myslím že ty Invicty jsou bez ducha-i kdž se tak tvářej- ty nápisy na pouzdře..mnohem raděj bych si přečetl recenzičku na Poljotky velký letecký..:)

• po 2 týdnech...
Návštěvník Kamil
Odesláno
Zdálo se mi, že ten kyklop málo zvětšoval (tak jsem ho mechanicky odstranil, ale škrábnul jsem si při tom lunetu, měl jsem ji blbec napřed sundat).

Nemohl bys to trochu rozvést? Myslím jak a čím jsi to sundal. Já se teď pokoušel u jiných hodinek a nějak mi to nejde :(

Odesláno
Martine, stejnak myslím že ty Invicty jsou bez ducha-i kdž se tak tvářej- ty nápisy na pouzdře..mnohem raděj bych si přečetl recenzičku na Poljotky velký letecký..:)

Já také :-) ale ted musím trochu více investovat do letenek než do hodinek protože jsem se zbláznil do jedné skvělé černošky a ona do mě :-) takže nákup poljotů plánuji tak za dva měsíce. Už vím které to budou:

Odesláno

Po skoro třítýdenním nošení musím uznat že tyto hodinky mají něco do sebe. Nemám z nich tak bytelný a "luxusní" pocit jako ze Seiko Samurai, ale v poslední době je mám na ruce více. Nejsou až tak přesné jako Seika, pásek je také dle mého názoru o trošku horší než u Seiko Samurai ale mají něco do sebe.....myslím že to je o radosti a obdivu z toho jak výrobce může udělat skvělé "budget" hodinky s vysokou přidanou hodnotou, která potěší srdce každého ekonoma :-)

Odesláno

Tak jsem se sem dlouho nedostal, trošku jsem musel obnovit PC. Ale slíbil jsem, že napíšu jak to dpadlo s těma samurajema.

V podstatě ten nákup od Higuchiho byl úplně bez problému, asi 2 dny po zaplacení už byly v Praze. Cenu tam napsal tak pěkně nečitelně, že to vypadalo asi jako 7000JPN, /podle mě napsal 70000 JN/, že jsem jim telefonicky oznámil, že šlo o opravu hodinek za 7000 jenů. Z čehož mi spočítali clo asi necelých 700 Kč.

Tak teď už je vesele nosím. Trochu se predbíhají, má někdo zkušenost, jestli je někdo schopen to seřídit?

Mějte se

• Po roku...
Odesláno
Tak jsem se přidal do rodiny bílých Samurajů. Mám z toho radost a děkuji boo-beekovi. Seriozní jednání, fajn člověk. :thumbsup_anim:

Ja take dekuji, rad jsem se seznamil ;)

Fajn clovek, pokec a pivo :D

Odesláno
Tak jsem se přidal do rodiny bílých Samurajů. Mám z toho radost a děkuji boo-beekovi. Seriozní jednání, fajn člověk. :thumbsup_anim:

Gratuluji! Skvělá volba..hlavně neudělej takovou blbost, aby jsi je někdy prodal kvůli novým hodinkám. Ze všech diverů co jsem kdy měl, mají tyto hodinky jednoznačně největší image (v ceně do 30 000) :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...