Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

a este k tomu cez ebay.... to nechcem vediet kolko stoja v kamenaku......narazil som na to nahodou ked som lovil nejake radio controled digi

ze to asi nebude sunt je mi jasne ale aj tak casio za 1000USD to prehanaju kto si to moze kupit ved za to uz vyjdu jete omegy v podobnom style.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

No jo, máš pravdu, fakt za to chtěj tyhle bláznivý peníze. Na první pohled vypadají stejně jako Casia v Koscomu za bůra :). Přeju jim hodně štěstí, ale myslím, že moc lidí si Casia za tisíc dolarů nekoupí.

• po 2 týdnech...
Odesláno

...já se tomu vůbec nedivím, nedávno jeden blázen nabízel na aukru za 50.000,-Kč !!!!!! staré Festiny Quartz chronograf co se tady prodávaly za cca 11.000,-Kč, po slevě potom za 7500,- a nyní by se daly nové sehnat kolem 3000,-Kč !!! a ještě k tomu napsal švýcarský skvost a již nesehnatelné,..blablabla... prostě debil. Škoda že aukro ho nemohlo zablokovat, prej si tam může každej cenu nastavit jak chce....ale všechno je možný jak je vidět.

Odesláno
...já se tomu vůbec nedivím, nedávno jeden blázen nabízel na aukru za 50.000,-Kč !!!!!! staré Festiny Quartz chronograf co se tady prodávaly za cca 11.000,-Kč, po slevě potom za 7500,- a nyní by se daly nové sehnat kolem 3000,-Kč !!! a ještě k tomu napsal švýcarský skvost a již nesehnatelné,..blablabla... prostě debil. Škoda že aukro ho nemohlo zablokovat, prej si tam může každej cenu nastavit jak chce....ale všechno je možný jak je vidět.

No ja mam strach ze porovnavas neporovnatelne.

Ten vyssie spomenuty chlapik predava mnozstvo inych NOVYCH hodiniek casio s naprosto skvelymi cenami a ma same A+ feedbacky, takze ako vravim zrejme to nebude ziadny mimon, ktory nasiel v supliku quartzky z detstva a mysli si, ze ma neviem aky skvost. Mam dovod verit tomu, ze ak tam uvadza cenu aku uvadza, tak vie co robi a ja by som len chcel vediet co mi nunika. (co na tych kvartzkach moze mat taku cenu?)

Odesláno (upraveno)

http://www.hodinky-koscom.cz/Seiko-SNP003-I2150.html

Tahle quartzky stojí taky 1000 USD, a s funkcema jsou na tom podle mě hůř.. Co k tomu říct, CASIO se asi snaží dobývat vyšší sféry.

Edit: Nojo, Koscom je s cenou zase víme kde, ale stejně, jediný důvod, proč by mohl někdo volit q. Premiery místo Těhle Oceanů je tradice značky..

Upraveno uživatelem chose
  • po 2 týdnech...
Odesláno
http://www.righttime.com/rt/oceanus/oce0100018.htm

Casio Oceanus su povazovane za najpresnejsie naramkove hodinky, ake kedy clovek zostrojil, preto ta cena.

Odvážný tvrzení. Tyhle CASIA se seřizujou signálem šestkrát za den, takže nemusí mít tak přesný strojek. Myslím, že bez seřizování by na Citizen Chronomaster s odchylkou v řádu vteřin za rok neměly.

Odesláno

Viktor, tu ide o vysledne zobrazenie casu. Suhlasim, ze bez vysielaca by denna odchylka bola ina, ale to sa asi tazko dozvieme. V ich cene je aj ten signal...

Odesláno
Viktor, tu ide o vysledne zobrazenie casu. Suhlasim, ze bez vysielaca by denna odchylka bola ina, ale to sa asi tazko dozvieme. V ich cene je aj ten signal...

Signál v ceně? Tyjo první solidní operátor :D Imho nejsou OPRAVDU přesné, vždyť signál můžou přijímat i jiné hodinky xkrát za den....

Odesláno

"signal v cene" bol mysleny s nadsadzkou :) radiosignal chyta aj meteostanica. co mam na chate a stala cca 50?, ale cena 900$ za to, co tie hodinky ponukaju (titanove puzdro a tah, safirove sklo, solarne napajanie, chrono, svetovy cas...) to nie je az tak vela

Návštěvník YPO
Odesláno

tady je tabulka kdy by měla probíhat synchronizace ....... skutečnost je trochu jiná ..... probíhá pouze jednou denně (u mně to je v 03:03)

Odesláno

Podla mna je v cene hlavne ten stroj, vsetko zobrazuje analogovo a zobrazuje toho zda sa celkom dost (aj ked je to quartz musi tam byt dost suciastok pohyblivych), to radio je myslim len ceresna na torte. Sam o sebe bude podla mna tiez dost presny. Obyc. radiom riadene hodinky (aj analogove) nie su tak drahe to radio tam cenu isto nerobi.

1000 USD (a to este berme v uvahu ze to je ebay cena) je pre mna za toto proste moc, ako uz niekto vyssie spravne napisal za to vyjdu na ebay (ani nie moc jete) speedmastery..... Navyse co ak by som bol napriklad Sofer metra ? :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...