JPS Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Tak já se i teď stydím za tuhle svou premiéru... Nejsem troškař, tak jsem rovnou založil i vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15513-longines-mvs/?p=213500 Na chronomag jsem šel už s jasnou představou, takže mne zcela minula bájná nikdy nekončící etapa hledání absolutních hodinek.Pamatuju si akorát, že jsem jich do té doby ani moc neviděl Každopádně o 10 dní později jsem koupil v antiku v Berouně své první letecké Longinky, které nosím dodnes. K ostatním hodinkám nemám vlastně moc co říct. Všechny mé vědomosti o hodinkách se v podstatě vztahují jen k těm leteckým. Díky za téma. Je legrační připomenout si osobní vývoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Tak ja asi toto:nevíte náhodou někdo o hodináři který by se pustil do quartzových hodinek benetton? jsou lehce vychýlené ručičky stopek a chybí jedno tlačítko ovládání...díky Bez pozdravu, bez detailu, bez fota... Jednu odpoved jsem dostal Jen par dni pote jsem se ptal na BFS, ktere jsem hned koupil a dodnes je mam...ikdyz uz moc nenosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Obecně bilancuji velice rád, takže tohle vlákno vítám. Na svůj první příspěvek si pamatuju, jako by to nebylo před 9 lety, ale včera. Rovnou jsem se pustil do založení vlákna, kde jsem hledal spřízněné duše, co milují staré digitálky. A našel! Dokonce ono vlákno žije k mé radosti dodnes: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/860-lcd-digitálky-70-a-80-let/?p=13545 Jen můj vztah k hodinkám se díky fóru poněkud změnil. Na digitálky jsem sice nezanevřel a sbírám je pořád, ale mechanika je mechanika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 (upraveno) hm, som ako Chuck Norris - nikdy som nemal prvy prispevok! ja som sa dostal do fora uz v obdobi, ked som viac-menej prestal s hodinkami - u mna bola hodinarska era cca 1991 az 2005 a tak som tu skor rozpredal nejake nenosene kusy a skor som sa tu zabaval, ale ze co bolo na zaciatku uz neviem.... Upraveno 30. dubna 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 hahah, nasiel som nejake stare prispevky, ked som predaval Omegy a U Boat a utocilo sa tu na mna, ze nie som doveryhodny clen a klamem citaty od Leroys:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Už jsem ani nechtěl lézt na toto forum, protože nebetyčná arogance a drzost některých zasloužilých členů jde opravdu hodně vysoko.Protože jsem ale citované Omegy koupil já, nedá mi to, abych sem nenapsal:Jsou pravé.Jsou zlaté, 18ti karátově zlaté.Jsou sice menší a quartz, ale jsou nádherné.Není pravda, že nemají puncovní značku na pouzdru (pravá spodní nožka zevnitř poblíž dírky pro osičku řemínku)Vnitřní strana pouzdra je signovaná Omegou a má všechny náležité puncovní a hodinářské značky.Jde o model DeVille s kalibrem (upravená ETA) Omega 1530.Na trhu západně od nás se prodávají použité v relaci 1200 a více EURoMax (prodejce) je v pohodě "brucháčik" a podle toho, co jsem viděl, má víc peněz, kontaktů, a společenské úrovně, než já kdy budu mít.Závěrem mi dovolte poděkovat Hciqovi za jeho odvahu a chuť přijít věcem na kloub, a Maxovi za dobrý obchod, příjemné posezení u kávy a hodinku přátelské debaty bez obvyklých konvencí.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, hciq napsal: Takže abychom udělali tečku za tím nešťastným příběhem Maxigabriel & ti ostatní. Včera jsme se sešli. Je prostě takovej jak se prezentoval tady. ........................No a úplnej závěr, a to design a cena. Určitě z nich nebudu s..t magi v kostkách, jsou však velký,zvláštní a maj veselej příběh ?jak dal chronomag .......a dál to snad ani nemá cenu psát?, a to mě baví. Vzal jsem je oboje za úplně jinou cenu než byla zde inzerovaná a tu nebudu hodnotit. Jak to tu někdo napsal, cena je mezi prodávajícím a kupujícím a jakékoliv kecy okolo jsou irelevantní. No a ať si teď každej udělá svůj názor na to jestli jsou ty hodinky tím, co tu o nich bylo napsáno. ( fake ) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ballover napsal - Ještě k té kritice kritiků U-Boat ve smyslu fake. Ano, bylo to unáhlené, ale jejich záměrem bylo pouze chránit tento web. A když tak koukám, co a jakým způsobem píše Decebel, je této ochrany zřejmě třeba. Maxovi tu mnoho lidí dluží omluvu, jestli se nemýlím. Věřím, že toto fórum je skutečně klub gentlemanů. ........................................................................................................................................................................................... hehe, boli to vesele zaciatky a zopar ludom som osobne musel predviest moje Turbo, aby bol klud a pokoj v dusi.tak takto nejako som tu zacinal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 První příspěvek už nevím, ale vlezl jsem sem v létě 2010 s tím, že hledám hodinky okolo 300 eur a líbily se mi Esprit Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 kdyz sem prisel na forum, tak sem nosil hodinky CalvinKlein a pripadal si jak king Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Já se poprvé na tohle fórum nalogoval s Meorisy na předloktí: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Můj první byl asi něco o nožích.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se