Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl by jsem se zeptat, jestli jste při nošení chromovaných Primek někdo dostal alergickou reakci, vyrážku nebo jestli je to vpohodě. Jestli se to už probíralo tak se omlouvám a napište mi odkaz. Já jsem zadal alergie i alergii, ale nic to nenašlo. Děkuji

Odesláno (upraveno)
Chtěl by jsem se zeptat, jestli jste při nošení chromovaných Primek někdo dostal alergickou reakci, vyrážku nebo jestli je to vpohodě. Jestli se to už probíralo tak se omlouvám a napište mi odkaz. Já jsem zadal alergie i alergii, ale nic to nenašlo. Děkuji

Alergii jsem nedostal ale setkal jsem se s hodně lidmi , kterým se to stalo. Domnívám se , že to způsobuje narušení chromové vrstvy, při kterém se vytváří dost hluboká důlková koroze a hodinky pak působí tak trochu jako skladiště sajrajtu a trochu taky jako rašple. (kůže se dráždí mechanicky a pak se do rány přidávají zbytky potu a různá špína).

Mluvím o Primkách ze staré produkce s mosazným pochromovaným pouzdrem.

Upraveno uživatelem mechano
Odesláno

Děkuji. To mě mrzí, protože mám jedny Primky z dětství, zasadil jsem je do nového chromovaného pouzdra a chtěl nosit. Tak si je nechám na památku a budu nosit jenom příležitostně. Jako vlastenec budu muset nosit mechaniky japonské výroby :tomcat: . Současné české jsou mi finančně vzdálené.

Odesláno
Děkuji. To mě mrzí, protože mám jedny Primky z dětství, zasadil jsem je do nového chromovaného pouzdra a chtěl nosit. Tak si je nechám na památku a budu nosit jenom příležitostně. Jako vlastenec budu muset nosit mechaniky japonské výroby :tomcat: . Současné české jsou mi finančně vzdálené.

Pokud je pouzdro nové , nebude dělat nic špatného. A pokud nemáš agresívní pot , může to tak vydržet mnoho let.

Odesláno

Nosili jsme pod primkama takové podkládky, které byly součástí řemínku (tzn. 2dílného). Mělo to dvě výhody: 1. pot neřozežíral pouzdro

2. Pouzdro nežralo ruku

Odesláno
Nosili jsme pod primkama takové podkládky, které byly součástí řemínku (tzn. 2dílného). Mělo to dvě výhody: 1. pot neřozežíral pouzdro

2. Pouzdro nežralo ruku

dnes su tieto remene silne nedostatkovy tovar sem tam sa este u hodinara da objavit <100KC klasicka kozenkova verzia ale to chronomagistu neuspokoji a nejake aspon trochu kvalitnejsie kozene proste nie su.

co to sa da zohnat na nete za cca 15GBP som videl pekne moedely

no a na zaver ako celkom schodna cesta sa mi javi nechat si ho usit u simona za cca 500KC solidny kozeny remen s podlozkou a bude v tom aj spona s H-ckom jeden mam a som spokojny (teda bol som podarilo sa mi ho znicit ale na stastie ta podstatna cast, podlozka neutrpela)

Odesláno

To Cali:

Taková otázka:

Používáte na Slovensku interpunkci nebo Vám ji Fico zakázal? Vždyť ty Tvoje příspěvky se nedají číst, zkus se nad tím zamyslet.

Omlouvá se za plevelení, ale už mi to nedalo nereagovat.

Odesláno

prepac mi ale:

US klavesnica interpunkciu nema, CS/SK klavesnicu nemam skonfigurovanu, ale za to ty este nemusis rypat do nasho Fica ;-)

k praci interpunkciu nepotrebujem a na tych par prispevkov co sem napisem..... chodim sem uz rok a si prvy co sa stazoval,..... co mam skusenosti tak vacsina gramotnej populacie si tam tu interpukciu bez vyraznejsich problemov dokaze automaticky domyslat.

sorry za OT

Odesláno (upraveno)
prepac mi ale:

US klavesnica interpunkciu nema, CS/SK klavesnicu nemam skonfigurovanu, ale za to ty este nemusis rypat do nasho Fica ;-)

k praci interpunkciu nepotrebujem a na tych par prispevkov co sem napisem..... chodim sem uz rok a si prvy co sa stazoval,..... co mam skusenosti tak vacsina gramotnej populacie si tam tu interpukciu bez vyraznejsich problemov dokaze automaticky domyslat.

sorry za OT

Klávesy na interpunkční znaménka má snad každá klávesnice. Vždyť i ty jí v první větě používáš...

Trošku k tématu: pokud máš pouzdro nové, tak je opravdu divné, že s tím máš problémy.

Upraveno uživatelem lolohh
Návštěvník Kamil
Odesláno

pravdou je ze se to po tobe strasne spatne cte jsou i taci kteri nepisi ani velka pismena ty vlastne take ne

Pravdou je, že se to po tobě strašně špatně čte, jsou i tací, kteří nepíší ani velká písmena, ty vlastně také ne. :)

Odesláno

Ok tak aby ste ma nemali za ignoranta, tak ja to teda vysvetlím podrobnejšie.......

môj problém spočíva v tom, že nie vždy(teda skoro nikdy) sedím pri svojom počítači a tie počítače pri ktorých sedávam nie su primárne určené na kancelárske použitie, proste tam českú/slovenskú klávesnicu nikto nedáva a tým počítačom to nijako neškodí (rozumej: nie že by tam neboli popisky na tlačítkach ale tie narodné znaky proste nefungujú)

no a ja než aby som hackoval každý osobitne a dokonfigurovával tam CS/SK klavesnicu radšej interpunkciu ignorujem no a potom si na to človek zvykne a nepoužíva ju ani keď môže, ale kôli chronomagu sa polepším :)

PS: to lolohh: NIE na anglickej klávesnici +ľščťžýáíéúäôůř nenapíšeš ani keď ju poprosíš :)

Odesláno (upraveno)
Ok tak aby ste ma nemali za ignoranta, tak ja to teda vysvetlím podrobnejšie.......

môj problém spočíva v tom, že nie vždy(teda skoro nikdy) sedím pri svojom počítači a tie počítače pri ktorých sedávam nie su primárne určené na kancelárske použitie, proste tam českú/slovenskú klávesnicu nikto nedáva a tým počítačom to nijako neškodí (rozumej: nie že by tam neboli popisky na tlačítkach ale tie narodné znaky proste nefungujú)

no a ja než aby som hackoval každý osobitne a dokonfigurovával tam CS/SK klavesnicu radšej interpunkciu ignorujem no a potom si na to človek zvykne a nepoužíva ju ani keď môže, ale kôli chronomagu sa polepším :)

PS: to lolohh: NIE na anglickej klávesnici +ľščťžýáíéúäôůř nenapíšeš ani keď ju poprosíš :)

Mno, interpunkcí jsou myšleny čárky za (před) větou vedlejší a podobné vymyšlenosti :crying_anim02: Háčky a čárky nad písmenky jsou diakritika, její absence se dá přežít o něco snadněji :)

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno (upraveno)
.

.

.

Přesně tak, jak to již napsal Foundryman. Interpunkce je něco jiného než diakritika ;) A souhlasím i s tím, že absence diakritiky není tak hrozná jako absence interpunkčních znamének. I když na čtení jest samozřejmě nejlepší obé.

Upraveno uživatelem lolohh
Odesláno

Aha ok, práve mi došlo že Vám viac vadia bodky za vetami velké pismená a čiarky, než dĺžne a mäkčene. Polepším sa.

:smile_anim:

Návštěvník tolja
Odesláno
ale za to ty este nemusis rypat do nasho Fica ;-)

Píšeš, že jsi z Prahy, tak jakýho vášho (nášho) Fica? :D

Odesláno (upraveno)
Píšeš, že jsi z Prahy, tak jakýho vášho (nášho) Fica? :D

Aaa tu má niekto postreh, no pravda je taká že ani z Prahy nie som, ja som sa narodil v Sokolove ale 90% života som žil na Slovensku, takže preto nášho Fica.

==edit==

ale už fakt plevelíme :)

Upraveno uživatelem cali

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...