Návštěvník Snow Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Glashütte Original Marine Chronometer Set (Limited edition pairs restored Glashütte marine chronometers with officially certified Senator Chronometer Platinum) zdroj - http://www.masterhorologer.com/2015/05/glashutte-original-marine-chronometer.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Osobně bych vynechal kaboson na korunce, ale jinak jsou naprosto dokonalý. Na strojek se dá divat dlouho, ciferník je parádní a set se zrenovovaným námořním chronometrem tomu dava koule. Něco takovýho bych rád v oceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Paráda. Moc hezká datumovka a římské číslice se mi u tohoto modelu líbí jako že jinde moc ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Krasny, toto bych si dovedl predstavit na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 GO se mi obecně líbí. Dělají moc krásné kousky. Řada Senator je úžasná a tento limitovaný kousek v platině je nádherný. Dokonce i ten černý pupík na korunce jim vcelku sedí. Prostě exkluzivita je z nich cítit. Navíc mít doma ten nádherný námořní chronometr musí být super. Asi bych se jím pravidelně po večerech kochal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Nádherné, hlavně mě bere ten strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Perfektní. Ruční nátah, rezerva chodu a big date. Až budu rentiér, tak si je koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Na mě ta dlouhá korunka působí divně, jinak dokonalost sama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se