Pasi Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Ahoj, uvažuju o nějakém chronografu. Líbí se mi "vintage" styl a chtěl bych chronograf bez data. Pro představu se mi líbí třeba toto: omega speedmaster professional glashutte sixties chronograph Jaeger-LeCoultre Deep Sea Chronograph rolex daytona Jaký máte názor na uvedené hodinky a nebo napadá vás ještě něco dalšího, po čem bych se měl poohlídnout? Díky.
blackhead Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Myslim ze jsi vybral samy kvalitni kousky a neni treba si vyber komplikovat necim dalsim.
Pasi Odesláno 6. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2015 V 6. 5. 2015 v 8:04, blackhead napsal: Myslim ze jsi vybral samy kvalitni kousky a neni treba si vyber komplikovat necim dalsim.Díky, ale teď které vybrat? :-) Osobně se mi nejvíc líbí ty sixties. Spíš mě zajímá nějaké pro a proti u jednotlivých hodinek.
StefanM Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 (upraveno) Moony a daytony su univerzalnejsie nez GO a JLC. Osobne by som si najprv kupil v inzercii moony a keby ti po case nesadol rucny natah/hesalit, tak ich bez vacsej straty predas. To iste mozes zopakovat s daytonami, minule tu isli jedny za 205 000 czk. GO alebo JLC by som kupil az ked budes o nich presvedceny. Ja by som isiel asi do JLC, ale vybral by som iny model. Upraveno 6. května 2015 uživatelem StefanM
blackhead Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Zajdi si je vyzkouset, a ty ktere se Ti budou nejvic libit si kup, proti muze byt u nekterych resale value, ale podle toho se hodinky nekupujou . V 6. 5. 2015 v 8:08, Pasi napsal: Díky, ale teď které vybrat? :-) Osobně se mi nejvíc líbí ty sixties. Spíš mě zajímá nějaké pro a proti u jednotlivých hodinek.
Jenikec Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Jednoznačně ROLEX, kvalita, vodotěsnost, univerzálnost a dobrý přeprodej. Proti tomu o Glashutte Originál jsem před nějakou dobou neslyšel příliš chválu na kvalitu a to několikrát, ale jak jsou na tom nyní, nevím. Omega klasika, ale já bych do nich nešel. Ty JLC vypadají zajímavě.
financ Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Tady bude záležet na budgetu, všechno jsou pěkný kousky
Pasi Odesláno 6. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2015 (upraveno) V 6. 5. 2015 v 11:00, financ napsal: Tady bude záležet na budgetu, všechno jsou pěkný kouskyNo právě že ROLEX i JLC už jsou cenově trochu mimo. Pro mě mají ROLEXY a OMEGY mínus za to, že jsou to už takový "masovky", ale asi by nebyly tak oblíbené, kdyby neměly svoje kvality. Nenapadá Vás spíše ještě nějaký podobný kousek, o kterém by stálo za to uvažovat? Upraveno 6. května 2015 uživatelem Pasi
Exiztence Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Co něco od IWC / Girard Perregaux možná i Cartier MC ?
USER47 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Ještě bych se mrknul na Blancpainy, konkrétně flyback chrona v rámci řad Léman a Fifty Fathoms. Sice mívaj datumovku (normální či big date), ale vintage feeling to má taky.
Kluk jako buk Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Na GO už to chce asi trochu odvahu a bejt naprosto přesvědčenej. Mě osobně se ale víc líbí hranatá verze.
Pasi Odesláno 18. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Vypadá to, že rozhodování nebude jednoduché. Ty hranaté GO jsou taky pecka. Napadlo mě, proč tedy rovnou nejít do hodinek z 60. nebo 70. let. Máte někdo zkušenost, kde se dají sehnat v dobrém stavu HEUER Camaro a případně do kterého modelu jít? Nevím proč, ale nějak mě ty hodinky okouzlily (aspoň na netu)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se